قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

شرکت‌های دانش‌بنیان برای تثبیت تولید تا ۳۰ درصد فروش خود تسهیلات دریافت می‌کنند

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، از اختصاص تسهیلات سرمایه در گردش به شرکت‌های دانش‌بنیان برای تثبیت تولید خبر داد و گفت: این شرکت‌ها می‌توانند تا ۳۰ درصد فروش خود از این تسهیلات بهره‌مند شوند.
 شرکت‌های دانش‌بنیان برای تثبیت تولید تا ۳۰ درصد فروش خود تسهیلات دریافت می‌کنند

ایران آنلاین:

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در حاشیه نشست هم‌اندیشی با فعالان صنایع پیشرفته و تجارت الکترونیک، با اشاره به برگزاری این نشست با حضور شرکت‌های فناوری که بیش از ۵۰ درصد فروش آن‌ها از محل محصولات دانش‌بنیان است، اظهار کرد: یکی از معضلاتی که کل شبکه دانش‌بنیان با آن مواجه است، موضوع تأمین مالی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، وی افزود: در معاونت علمی با ابتکار صندوق نوآوری و شکوفایی سازوکارهایی برای ایجاد روش‌های جدید و نوین تأمین مالی طراحی شده است که یکی از آن‌ها استفاده از اوراق فناوری و دیگری طرح هم‌افزا است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور درباره طرح هم‌افزا توضیح داد: در این طرح، بخش خصوصی بخشی از منابع خود را وارد می‌کند و صندوق نوآوری نیز به همان میزان منابع اختصاص می‌دهد و در ادامه، بانک ۶ برابر منابع آورده بخش خصوصی، تسهیلات پرداخت می‌کند.

افشین با بیان اینکه این طرح در شرایط فعلی که تأمین مالی یکی از معضلات بزرگ کشور است، اهمیت زیادی دارد، گفت: در اجرای این طرح با برخی مسائل و چالش‌ها مواجه بودیم و به همین دلیل امروز نشستی با فعالان اکوسیستم، به‌ویژه دو انجمن بزرگ شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد تا مشکلات و دغدغه‌های آن‌ها شنیده شود و بر اساس آن تصمیم‌گیری شود.

وی ادامه داد: هر زمان یک مدل مالی جدید ایجاد می‌شود، مسائل و چالش‌هایی به وجود می‌آید که نیاز است به‌صورت مرحله‌به‌مرحله با بخش خصوصی همراهی شود و مشکلات آن برطرف شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به تصمیمات اتخاذشده در این نشست، اظهار کرد: بر اساس فرمول‌های موجود در صندوق نوآوری، مقرر شد ۳۰ درصد فروش سال گذشته محصولات دانش‌بنیان شرکت‌ها یا فروش سه‌ماهه اخیر، به‌عنوان سرمایه در گردش در اختیار شرکت‌ها قرار گیرد.

افشین افزود: در این سازوکار، بخش خصوصی به میزان …





 سیدمحمد خاتمی درباره مقطع کنونی ایران چه گفت؟ | منتجب‌نیا: خاتمی نمی‌تواند در شرایط فعلی کشور سکوت کند | جواد امام: سخنان خاتمی یک هشدار جدی است
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سیدمحمد خاتمی درباره مقطع کنونی ایران چه گفت؟ | منتجب‌نیا: خاتمی نمی‌تواند در شرایط فعلی کشور سکوت کند | جواد امام: سخنان خاتمی یک هشدار جدی است

اقتصادنیوز: فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با دفاع از مواضع اخیر سیدمحمد خاتمی تأکید کرد که چهره‌های ملی و باتجربه در شرایط حساس کشور نمی‌توانند سکوت کنند و هشدار داد تخریب شخصیت‌های ملی، به معنای از بین بردن بخشی از سرمایه‌های انسانی و سیاسی کشور است.

 ببینید| پزشکیان: در برابر دشمن سر خم نمی‌کنیم و ذلیلانه کوتاه نمی‌آییم
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پزشکیان: در برابر دشمن سر خم نمی‌کنیم و ذلیلانه کوتاه نمی‌آییم

رئیس چمهور گفت: رهبری شهید نیز علناٌ تأکید کرده‌اند که باید از وضعیت نه جنگ و نه صلح خارج شویم و برای این کار باید بر اساس تدبیر، مصلحت، حکمت و عزت تصمیم بگیریم؛ قرار نیست سر خم کنیم و در مقابل دشمن ذلیلانه کوتاه بیاییم. با قدرت و منطق می‌توانیم بنشینیم و مشکلات را حل کنیم و این امکان‌پذیر است. ما در حال تلاش هستیم تا این اتفاق رخ دهد

 ماجرای شبه پهپادهای ایرانی برسر کالیفرنیا
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ماجرای شبه پهپادهای ایرانی برسر کالیفرنیا

اخیرا رسانه آمریکایی ای‌بی‌سی نیوز از قولِ مقامات اف‌بی‌آی اعلام کرد که این نهاد امنیتی در قبال حمله پهپادی ایران به خاک کالیفورنیا هشدار داده است. هرچند طبق گزارش ای‌بی‌سی این هشدار مربوط به پیش از جنگ 40 روزه بوده، اما مخابره آن موجی از سوالات را به راه انداخت.

 معاون حقوقی قوه قضاییه: بیش از ۵۰ درصد پرونده‌های قضایی به صدور قرار منجر می‌شود
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

معاون حقوقی قوه قضاییه: بیش از ۵۰ درصد پرونده‌های قضایی به صدور قرار منجر می‌شود

معاون حقوقی قوه قضاییه گفت: بیش از ۵۰ درصد پرونده‌هایی که در سیستم قضایی مطرح می‌شوند، در نهایت به صدور قرار منجر می‌شوند و این موضوع نشان می‌دهد که بخش قابل توجهی از فرایند دادرسی، پیش از ورود به رسیدگی ماهوی، در قالب قرارهای مختلف خاتمه پیدا می‌کند.

 سرلشکر رضایی: اصلاح رفتار دیپلماتیک ایران پس از بدعهدی‌ های آمریکا الزامی است
۶ ساعت قبل / سایت رکنا

سرلشکر رضایی: اصلاح رفتار دیپلماتیک ایران پس از بدعهدی‌ های آمریکا الزامی است

رکنا سیاسی: دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از جنگ 12 روزه تاکنون در حال رشد و تکامل دفاعی و سیاسی است، گفت: ایران امروز دیگر ایران قبل از جنگ نخواهد بود و آمریکای پرمدعا و مغرور نیز دیگر آمریکای قبل از جنگ نخواهد بود.

 مطالبات ارزی واردکنندگان باید سریع‌تر تعیین تکلیف شود
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مطالبات ارزی واردکنندگان باید سریع‌تر تعیین تکلیف شود

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بدهی دولت به واردکنندگان کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۳ حدود ۵.۵ میلیارد دلار بود، گفت: این مبلغ با اعمال انضباط مالی و اصلاحات در قیمت‌گذاری خارجی به حدود ۴.۳۷ میلیارد یورو رسیده است و باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف و پرداخت شود.



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...