قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

قرعه خوب، نشانه صعود نیست

قرعه‌کشی رقابت‌های لیگ‌های آسیایی در نگاه اول برای نمایندگان فوتبال ایران امیدوارکننده به نظر می‌رسد، اما بدون تردید صعود استقلال، تراکتور و گل‌گهر تنها با اتکا به قرعه‌ای مناسب تضمین نخواهد شد.
 قرعه خوب، نشانه صعود نیست

گروه ورزشی، سینا حسینی: استقلال و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا از تقابل با پنج نماینده قدرتمند عربستان دور مانده‌اند و گل‌گهر نیز در اولین حضور آسیایی خود در گروهی نسبتاً متعادل قرار گرفته است. اما تجربه سال‌های گذشته یک حقیقت محض را به اثبات رسانده  است که فوتبال ایران بیش از آنکه قربانی قرعه‌های دشوار باشد، از مشکلات مدیریتی، ساختاری و برنامه‌ریزی آسیب دیده است.

در سال‌های اخیر، باشگاه‌های ایرانی بارها ناکامی‌های خود را با استناد به قدرت رقبای عربستانی یا دشواری مسیر توجیه کرده‌اند. این بار اما شرایط تا حدودی متفاوت است. استقلال و تراکتور با حریفانی روبه‌رو خواهند شد که اگرچه همگی قابل احترام و صاحبنام هستند، اما در مقایسه با نمایندگان عربستان، مسیر کم‌هزینه‌تری را پیش روی آنها قرار می‌دهند. همین مسأله باعث می‌شود فصل پیش‌رو بیش از هر چیز به یکی از مهم‌ترین آزمون‌های مدیریتی فوتبال ایران تبدیل شود.

در فرمت جدید لیگ نخبگان آسیا، هر تیم باید هشت مسابقه برابر هشت حریف متفاوت برگزار کند. استقلال و تراکتور در خانه از السد، نفتچی، الوصل و الشمال میزبانی خواهند کرد و در خارج از خانه برابر العین، شباب الاهلی، الغرافه و پاختاکور به میدان می‌روند.

در نظر داشته باشیم که تیم‌هایی مانند الهلال، النصر، الاتحاد، الاهلی و القادسیه در مسیر نمایندگان ایران، قرار ندارند و بدون تردید این قرعه یک امتیاز بزرگ برای تیم‌های ما محسوب می‌شود، اما این مزیت به‌تنهایی نمی‌تواند تضمین‌کننده صعود باشد. فوتبال مدرن دیگر فقط به کیفیت فنی حریفان وابسته نیست. عواملی مانند برنامه مسابقات، مدیریت سفرها، عمق فهرست بازیکنان و توانایی کنترل فشار جسمی و روانی، گاهی نقشی حتی پررنگ‌تر از نام و اعتبار رقبا ایفا می‌کنند.

نخستین تهدید جدی برای نمایندگان ایران، تقویم فشرده مسابقات است. لیگ برتر، لیگ نخبگان آسیا، ‌بازی‌های آسیایی ناگویا و برنامه‌های تیم ملی، همگی در یک بازه زمانی محدود برگزار خواهند شد. چنین فشردگی‌ای، بازیکنان ملی‌پوش استقلال و تراکتور را بیش از سایرین در معرض فرسودگی و آسیب‌دیدگی قرار می‌دهد …



 طارمی آماده عقد قراراداد با رقیب آسیایی استقلال
۴۸ دقیقه قبل / سایت روزنو

طارمی آماده عقد قراراداد با رقیب آسیایی استقلال

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران، برای مذاکره با باشگاه الوصل وارد امارات شد.

 محمدحسین میثاقی رأی کمیته انضباطی درباره یاسر آسانی را لو داد!
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

محمدحسین میثاقی رأی کمیته انضباطی درباره یاسر آسانی را لو داد!

سخنگوی سازمان لیگ اعلام کرد یاسر آسانی قرارداد تازه‌ای برای فصل جدید ثبت نکرده و با همان قرارداد دوساله فصل گذشته در فهرست استقلال قرار دارد.

 خداحافظی مونیر؛ پایان ماجراجویی یک مراکشی دیگر در فوتبال ایران
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

خداحافظی مونیر؛ پایان ماجراجویی یک مراکشی دیگر در فوتبال ایران

ستاره فصل گذشته استقلال این تیم را به مقصد اسپانیا ترک کرد.

 تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به دنبال معرفی این تیم از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان قهرمان فصل گذشته است.به گزارش فوتبالی، بعد از آن که لیگ بیست و پنجم به دلیل شروع جنگ متوقف شد فدراسیون فوتبال ایران باید اسامی نمایند‌ه‌های ایران برای حضور در مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو را به AFC اعلام می‌کرد.در نهایت تصمیم گرفته شد جدول لیگ برتر فریز شود. در روزی که جدول فریز شد استقلال در صدر جدول بود و تیم‌های تراکتور، سپاهان و گل گهر در رده‌های دوم تا چهارم قرار د ...,استقلال,علی تاجرنیا,سازمان لیگ,فدراسیون فوتبال

 جعفری: خاتون نماینده شایسته‌ای برای فوتبال ایران است
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

جعفری: خاتون نماینده شایسته‌ای برای فوتبال ایران است

سرمربی تیم خاتون بم گفت: من به عنوان سرمربی تیم به بازیکنانم افتخار می‌کنم و معتقدم خاتون در این مسابقات نماینده شایسته‌ای برای کشور عزیزمان بود.