قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۶ ساعت قبل

آمریکا از اعمال «سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ» علیه ایران خبر داد

وزیر خزانه‌داری آمریکا در ادامه سیاست فشار حداکثری واشنگتن علیه تهران، از اعمال تحریم‌های جدید و گسترده علیه ایران خبر داد و مدعی شد این اقدامات با هدف ایجاد ان...
 آمریکا از اعمال «سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ» علیه ایران خبر داد

بورس24 : وزیر خزانه‌داری آمریکا در ادامه سیاست فشار حداکثری واشنگتن علیه تهران، از اعمال تحریم‌های جدید و گسترده علیه ایران خبر داد و مدعی شد این اقدامات با هدف ایجاد انزوای اقتصادی جمهوری اسلامی دنبال خواهد شد.

به گزارش ایرنا، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد: «ما سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را اعمال خواهیم کرد و این سیاست پاسخ خواهد داد.»

وی مدعی شد سیاست فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران، ونزوئلا و کوبا نیز اجرا شده و به گفته او در این کشورها نتیجه داده است.آمریکا از تشدید فشار اقتصادی علیه ایران خبر داد

بسنت با اشاره به برنامه دولت دونالد ترامپ برای اعمال فشار اقتصادی بیشتر علیه ایران، مدعی شد که انزوای اقتصادی هماهنگ‌شده علیه تهران می‌تواند نیاز به عملیات نظامی بیشتر آمریکا را کاهش دهد.

وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: «اگر ما در حال اعمال حداکثر فشار اقتصادی باشیم، پس این بدان معناست که احتمالا ازسرگیری یک درگیری نظامی گسترده در کار نخواهد بود.»

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال هدف قرار گرفتن چین به‌عنوان یکی از شرکای اقتصادی اصلی ایران، گفت بسیاری از این گفت‌وگوها بهتر است به‌صورت خصوصی انجام شود.تهدید متحدان واشنگتن درباره همکاری با ایران

وزیر خزانه‌داری آمریکا کشورهای مختلف را تهدید کرد که در صورت ادامه همکاری اقتصادی با ایران، با اقدامات واشنگتن مواجه خواهند شد.

بسنت اظهار کرد: «شما یا با ما هستید یا علیه ما... اگر اصرار دارید با آنها تجارت کنید، پول انتقال دهید یا نفت بخرید، وزارت خزانه‌داری آمریکا تمام قدرت و توان خود را علیه شما به کار خواهد گرفت.»

وی همچنین مدعی شد این سیاست‌ها در نهایت موجب فروپاشی حکومت ایران خواهد شد.واکنش تهران به ادعای «روز D اقتصادی» ترامپ

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، پیش‌تر در شبکه اجتماعی تروث سوشال از آغاز آنچه «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی علیه یک کشور» خوانده بود، خبر داده و آن را «جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه» توصیف کرده بود.

ترامپ همچنین از متحدان آمریکا خواسته بود برای منزوی کردن ایران با واشنگتن همکاری کنند.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در واکنش به این اظهارات، با اشاره به عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، ادعای «روز D اقتصادی» را تلاشی برای منحرف کردن افکار عمومی از مشکلات اقتصادی و بدهی‌های فزاینده آمریکا دانست و تأکید کرد ادامه سیاست‌های واشنگتن نتیجه‌ای جز افزایش خصومت و شکست بیشتر نخواهد داشت.



۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها علیه ایران

نورنیوز-گروه اقتصادی: این وزیر جنگ اقتصادی آمریکا علیه کشورها و نهادهای غیرهمسو با سیاست‌های واشنگتن روز پنجشنبه به وقت محلی در گفتگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی مدعی شد: ما سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را اعمال خواهیم کرد و این سیاست پاسخ خواهد داد.

وزیر خزانه داری ترامپ برغم دهه ها اعمال تحریم های یکجانبه علیه ایران و مقاومت در برابر این فشارها ادعا کرد: در ونزوئلا، زمانی که محاصره را اعمال کردیم جواب داد و اکنون در کوبا نیز در حال جواب دادن است و در ایران نیز پاسخ خواهد داد.

بسنت در حالی که مردم آمریکا با پیامدهای جنگ بی دلیل علیه ایران دست و پنجه نرم می کنند، با بیان این ادعا که انزوای اقتصادی هماهنگ‌شده‌ای اعمال خواهد شد، مدعی شد: برنامه دولت ترامپ برای درهم شکستن اقتصاد ایران، احتمالا نیاز به عملیات نظامی بیشتر آمریکا را از بین خواهد برد.

این وزیر جنگ اقتصادی آمریکا ادعا کرد: «اگر ما در حال اعمال حداکثر فشار اقتصادی باشیم، پس این بدان معناست که احتمالا ازسرگیری یک درگیری نظامی گسترده در کار نخواهد بود.»

وزیر جنگ اقتصادی ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا کارزار اقتصادی علیه ایران شامل چین که شریک اصلی اقتصادی ایران است، نیز خواهد شد؟ گفت: بسیاری از گفت‌وگوها بهتر است به صورت خصوصی انجام شوند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا، متحدان واشنگتن تهدید کرد که در ارتباط با تلاش برای ادعای انزوای اقتصادی ایران، آنها یا «با ما هستند یا علیه ما.»

وزیر جنگ اقتصادی آمریکا کشورهای جهان را تهدید کرد: «شما یا با ما هستید یا علیه ما... اگر اصرار دارید با آنها تجارت کنید، پول انتقال دهید یا نفت بخرید، وزارت خزانه‌داری آمریکا تمام قدرت و توان خود را علیه شما به کار خواهد گرفت!»

بسنت درحالیکه واشنگتن در جنگ نظامی علیه ایران در دستیابی به اهدافش ناکام مانده است، در ادامه گزافه گویی هایش مدعی شد: «این سیاست در ایران جواب خواهد داد و ما این حکومت را دچار فروپاشی خواهیم کرد.»

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه (۲۹ مرداد ماه) با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.


۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تحریم 10 فرد از سوی خزانه‌داری آمریکا

نورنیوز-گروه اقتصادی: وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی مدعی شد: امروز دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، ۱۰ فرد را که بخشی از شبکه‌ای مسئول انتقال پول نقد به حزب‌الله هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

این نهاد جنگ اقتصادی آمریکا ادعا کرد: این شبکه از حاملان پول نقدی استفاده می‌کند که با پروازهای تجاری میان لبنان، ترکیه، امارات متحده عربی و ایران سفر می‌کنند تا مبالغی بالغ بر صدها میلیون دلار را جابه‌جا کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی همچنین حزب‌الله را به دلیل ارتباط با ایران، بار دیگر در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند. واشنگتن، افراد، نهادها و شرکت های مختلف در جهان را به بهانه های مختلف از جمله تهدیدکردن امنیت ملی یا مرتبط با فعالیت‌های غیرقانونی خود و متحدانش همواره تحت تحریم ها قرار داده است.

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.


۵ ساعت قبل / سایت فرکانس

چرا پروژه پتروشیمی فسا متوقف شد؟ + عکس

به گزارش فرکانس، تکمیل در پایان سال به حدود ۶۲.۹ میلیارد تومان رسیده است؛ اما نکته مهم‌تر از رقم ثبت‌شده، سرنوشت نامعلوم این سرمایه‌گذاری است. تحریم‌ها، مشکلات تأمین آب، کمبود منابع مالی و حتی اختلافات و ابهامات مربوط به جانمایی پروژه، از جمله موانعی عنوان شده‌اند که موجب شده‌اند طرح از برنامه اولیه فاصله زیادی بگیرد. پروژه‌ای که هنوز از مرحله اجرا فاصله دارد

برآورد شرکت این است که در صورت رفع موانع مالی، تکمیل و بهره‌برداری از پروژه حدود ۳۶ ماه زمان خواهد برد. اما همین برآورد نیز با یک شرط اساسی همراه است: ابتدا باید موانع مالی، از جمله موضوع تسهیلات ارزی، برطرف شود. این در حالی است که تا زمان تأیید صورت‌های مالی، به گفته حسابرس، به جز مطالعات امکان‌سنجی و بخش قابل توجهی از طراحی مهندسی، اقدام عمده‌ای برای احداث کارخانه انجام نشده است. تغییر مسیر پروژه؛ از پتروشیمی به صنایع پایین‌دستی

بلاتکلیفی پروژه به حدی رسیده که سناریوی اولیه نیز در حال تغییر است. طبق تصمیمات مطرح‌شده، قرار است زمین و تأسیسات احداث‌شده با توجه به توقف عملیات ساخت پتروشیمی، برای طرح‌های صنعتی صنایع پایین‌دستی مورد استفاده قرار گیرد. طرح‌هایی برای این منظور در مرحله امکان‌سنجی و تصویب قرار دارند و حتی موضوع احداث شهرک صنعتی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی در شهرستان شیراز نیز در حال پیگیری عنوان شده است.

این تغییر مسیر را نمی‌توان صرفاً یک اصلاح اجرایی ساده تلقی کرد. پروژه‌ای که در ابتدا با هدف احداث واحد پتروشیمی تعریف شده بود، اکنون با گذشت سال‌ها و خرج ده‌ها میلیارد تومان به دنبال تعریف کاربری جایگزین برای زمین و تأسیسات خود است. زمینی که شرکت هنوز مالک آن نیست

ریسک پروژه تنها به منابع مالی و ساخت کارخانه محدود نمی‌شود. زمین محل اجرای طرح متعلق به اداره کل منابع طبیعی وزارت جهاد کشاورزی است و در قالب قرارداد اجاره ۱۰ ساله در سال ۱۳۹۲ در اختیار شرکت قرار گرفته است. اما واگذاری زمین نیز مشروط به احداث کارخانه و بهره‌برداری از طرح شده است.

این موضوع یک ریسک مهم برای پروژه ایجاد می‌کند؛ زیرا با توجه به پیشرفت تنها ۱۳.۵ درصدی و توقف عملیات، شرط اصلی قرارداد زمین هنوز محقق نشده است. در چنین شرایطی، تداوم بلاتکلیفی پروژه می‌تواند وضعیت حقوقی و اقتصادی استفاده از زمین را نیز پیچیده‌تر کند.




 چرا پروژه پتروشیمی فسا متوقف شد؟ + عکس
۵ ساعت قبل / سایت فرکانس

چرا پروژه پتروشیمی فسا متوقف شد؟ + عکس

به گزارش فرکانس، تکمیل در پایان سال به حدود ۶۲.۹ میلیارد تومان رسیده است؛ اما نکته مهم‌تر از رقم ثبت‌شده، سرنوشت نامعلوم این سرمایه‌گذاری است. تحریم‌ها، مشکلات تأمین آب، کمبود منابع مالی و حتی اختلافات و ابهامات مربوط به جانمایی پروژه، از جمله موانعی عنوان شده‌اند که موجب شده‌اند طرح از برنامه اولیه فاصله زیادی [ ]

 قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول
۱۰ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

بازار گوشت مرغ این روزها با ثبات نسبی قیمت‌ها همراه شده و عرضه مناسب، فضای خریدوفروش انواع مرغ را از نوسان‌های هیجانی دور کرده است.

 آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد
۱۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.

 رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!

 هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند

اقتصادنیوز:گزارش نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که ایران در برابر تهدیدهای ترامپ نه تنها تسلیم نشده، بلکه با در دست گرفتن کنترل شاهرگ اقتصاد جهانی در «تنگه هرمز»، شروط بی‌سابقه‌ای از جمله دریافت غرامت جنگی را روی میز رئیس‌جمهور آمریکا گذاشته است

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...