قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد معاصر / ۱۲ ساعت قبل

کشاورزی فراسرزمینی از محورهای مهم دیپلماسی کشاورزی ایران است

مدیرکل دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی از رایزنان اقتصادی ایران در خارج از کشور خواست کشاورزی فراسرزمینی را در فهرست مذاکرات خود قر...
 کشاورزی فراسرزمینی از محورهای مهم دیپلماسی کشاورزی ایران است
به گزارش اقتصاد معاصر؛ حسن مومنی، مدیرکل دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی امروز سه‌شنبه در نشست سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با رایزنان اقتصادی ایران خارج از کشور در محل پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی گفت: با توجه به محدودیت منابع آب و خاک در کشور، استفاده از ظرفیت کشورهای دارای منابع و فناوری‌های مناسب از جمله توسعه کشاورزی فراسرزمینی و سرمایه‌گذاری مشترک، باید به یکی از محورهای مهم دیپلماسی کشاورزی جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود.

وی اظهار کرد: رایزنان اقتصادی کشور در ماموریت‌های خارجی می‌توانند نقش موثری در شناسایی ظرفیت‌های کشورهای مختلف برای توسعه کشاورزی فراسرزمینی، انتقال فناوری، جذب سرمایه‌گذاری و ایجاد همکاری‌های مشترک ایفا کنند.

مدیرکل دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: کشور ما با محدودیت‌هایی در زمینه منابع آب و خاک مواجه است و به همین دلیل یکی از موضوعات مهمی که باید در مذاکرات اقتصادی با کشورهای مختلف مورد توجه قرار گیرد، استفاده از ظرفیت تولیدی و منابع کشورهای دیگر است.

وی ادامه داد: برخی کشورها از منابع مناسب، فناوری‌های پیشرفته و دانش فنی ارزشمندی در حوزه کشاورزی برخوردارند و علاقه‌مند هستند در زمینه‌هایی که در ایران کمتر توسعه یافته است، از طریق سرمایه‌گذاری مشترک و همکاری‌های علمی و فناورانه فعالیت کنند.

مومنی گفت: این ظرفیت می‌تواند فرصت مناسبی برای توسعه همکاری‌های کشاورزی ایران با کشورهای مختلف باشد.

وی با اشاره به ظرفیت بازار داخلی ایران اذعان داشت: کشورمان با جمعیتی حدود ۹۰ میلیون نفر، بازار جذابی برای همکاری‌های اقتصادی و کشاورزی محسوب می‌شود و می‌توان از این ظرفیت برای توسعه همکاری‌های بین‌المللی، جذب فناوری و سرمایه‌گذاری و ایجاد زنجیره‌های مشترک تولید استفاده کرد.

مدیرکل دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر ضرورت آشنایی رایزنان اقتصادی با ظرفیت‌های بخش کشاورزی کشور افزود: افرادی که به عنوان نمایندگان اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف فعالیت می‌کنند، باید با توانمندی‌ها و دستاوردهای بخش کشاورزی آشنا باشند تا بتوانند با شناخت دقیق و اطلاعات کافی وارد مذاکرات شوند و ظرفیت‌های ایران را به‌درستی معرفی کنند.

به گفته وی، برگزاری نشست‌های تخصصی و آشنایی رایزنان اقتصادی با دستاوردهای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، فرصت مناسبی برای شناخت ظرفیت‌های علمی، فناورانه و اجرایی بخش کشاورزی و استفاده از آنها در تعاملات بین‌المللی است.

مومنی عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران طی دو تا سه دهه گذشته پیشرفت‌های چشمگیری در بخش کشاورزی داشته و امروز با عبور از کشاورزی نهادمحور، به سمت کشاورزی دانش‌بنیان، فناوری‌محور و مبتنی بر دستاوردهای علمی حرکت کرده است./مهر



 «سیب‌زمینی داغ» در اقتصاد ایران؛ وقتی پول از جیب مردم فرار می‌کند

«سیب‌زمینی داغ» در اقتصاد ایران؛ وقتی پول از جیب مردم فرار می‌کند

اگر بدانید چیزی که امروز می‌خرید، ممکن است چند هفته دیگر گران‌تر شود، احتمالاً ترجیح می‌دهید خریدتان را جلو بیندازید. حالا تصور کنید میلیون‌ها نفر همزمان همی...

 قبل از خرید خودرو چه مواردی را باید بررسی کنیم؟

قبل از خرید خودرو چه مواردی را باید بررسی کنیم؟

به گزارش فرکانس، خرید خودروی دست‌دوم فقط به بررسی قیمت، ظاهر و وضعیت فنی خودرو محدود نمی‌شود. خریدار باید پیش از معامله، وضعیت حقوقی و مالکیت خودرو و همچنین بدهی‌ها و محدودیت‌های نقل‌وانتقال آن را بررسی کند. قبل از خرید خودروی کارکرده چه استعلام‌هایی بگیریم؟ ۱. استعلام توقیف و محدودیت نقل‌وانتقال پیش از معامله باید [ ]

 قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

سکه امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰ (یکصد و نود و دو میلیون و ده هزار ) تومان به ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰تومان رسید.

 جدول لیگ برتر بعد از پایان روز اول از هفته دوم+ عکس

جدول لیگ برتر بعد از پایان روز اول از هفته دوم+ عکس

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، هفته دوم لیگ‌برتر فوتبال ایران امشب سه‌شنبه بیست‌وهفتم مرداد با برگزاری چهار دیدار آغاز شد که نتایج آن به شرح زیر است.

 ترویج ممدانی؟

ترویج ممدانی؟

تا چند ماه پیش می‌شد آنچه را در نیویورک اتفاق افتاد، به ویژگی‌های خاص این شهر نسبت داد؛ شهری گران، جوان، مهاجرپذیر و متمایل به دموکرات‌ها که زهران ممدانی در آن با وعده مهار هزینه زندگی به قدرت رسید. حالا اما پیروزی عبدال السید در میشیگان، پرسش دیگری را پیش کشیده است: آیا «پدیده نیویورک» از مرزهای این شهر عبور کرده و بحران هزینه زندگی در حال تغییردادن سیاست اقتصادی آمریکاست؟

 نفت در بن‌بست دیپلماسی

نفت در بن‌بست دیپلماسی

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت برنت روز سه‌شنبه 18 ماه اوت برای سومین روز متوالی افزایش یافت و از مرز ۹۱ دلار در هر بشکه عبور کرد. به گزارش تارنمای Trading economicsاین رشد در حالی رقم خورد که چشم‌انداز دستیابی به توافقی تازه میان آمریکا و ایران پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد تمایلی به تمدید توافق موقت صلح ندارد، کمرنگ‌تر شده است.

 مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان


 راز ساخت صنعت خلاق

راز ساخت صنعت خلاق

چه میزان از آسیب‌پذیری موجود به ماهیت ذاتی تبلیغات بازمی‌گردد؟ اگر بخواهیم به‌عنوان فردی فعال در صنعت بازاریابی و تبلیغات و از سوی دیگر، با سال‌ها تجربه حضور در کسب‌وکارها صحبت کنیم، ابتدا باید یک نکته را روشن کنیم. این پرسش شبیه آن است که بپرسیم آسیب واردشده به صنایع دیگر تا چه میزان به ماهیت ذاتی همان صنعت بازمی‌گردد.