قیمت طلا امروز




 سایت اکونیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

الزام گمرک برای دریافت مجوز جهت صادرات تولوئن - اکونیوز

اقتصاد ایران: صادرات برخی فرآورده های نفتی حاوی تولوئن به عنوان پیش ساز مواد مخدر، مشمول اخذ مجوز شد.
 الزام گمرک برای دریافت مجوز جهت صادرات تولوئن - اکونیوز
  به گزارش خبرگزاری  اقتصاد ایران  ، د فتر صادرات گمرک ایران در بخشنامه‌ای اعلام کرد صادرات برخی فرآورده‌های نفتی حاوی ماده تولوئن، مشمول ضوابط کنوانسیون 1988 مواد مخدر و روانگردان و نیازمند دریافت مجوزهای مربوطه از وزارت بهداشت شده است.

بر اساس این بخشنامه که از سوی مدیرکل دفتر صادرات گمرک ایران ابلاغ شده، فهرست پیش‌سازهای مواد مخدر و روانگردان موضوع کنوانسیون 1988 (فهرست قرمز) به همراه فهرست کدهای شناسایی فرآورده‌های نفتی حاوی مخلوط تولوئن در اختیار گمرکات اجرایی قرار گرفته است.

مطابق این ابلاغیه، صادرکنندگان اقلام مندرج در فایل پیوست، پیش از اقدام به حمل محموله‌های مشمول، باید نسبت به دریافت مجوزهای مربوطه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (اداره‌کل نظارت بر امور دارو و مواد مخدر) اقدام کنند.

دفتر صادرات گمرک ایران همچنین تأکید کرده است گمرکات اجرایی ضمن اطلاع‌رسانی به صادرکنندگان مربوطه، اقدامات لازم را برای کنترل رعایت ضوابط مقرر در کنوانسیون یادشده و اخذ مجوزهای مورد نیاز انجام دهند.

بر اساس این بخشنامه، میزان درصد اعلامی تولوئن در اقلام صادراتی و کدهای شناسایی استاندارد فرآورده‌های نفتی حاوی این ماده، مبنای بررسی و اعمال مقررات خواهد بود.



 هشدار به افرادی که روزانه پاهای خود را نمی‌شویند

هشدار به افرادی که روزانه پاهای خود را نمی‌شویند

ماندن پا در کفش به مدت طولانی، به دلیل تعریق و ایجاد رطوبت می‌تواند شرایط مناسبی برای تحریک پوست و رشد قارچ‌ها فراهم کند.

 سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

حوادث رکنا: بامداد امروز سه‌شنبه ۲۷ مردادماه، سقوط مرگبار زن جوانی از پنجره یک دفترکار در سعادت‌آباد به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش شد؛ در حالی که همسر صاحب دفتر مدعی بود زن جوان هنگام درگیری و برای پنهان شدن پشت پرده پنجره به پایین سقوط کرده است، بازبینی فیلم ضبط‌شده با تلفن همراه، فرضیه وقوع قتل را برای کارآگاهان کمرنگ کرد.

 هشدار وزش باد شدید در ۱۹ استان/ افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در شمال و جنوب

هشدار وزش باد شدید در ۱۹ استان/ افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در شمال و جنوب

سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید در ۱۹ استان و افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در آب‌های شمال و جنوب کشور هشدار داد.

 جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

مردی که متهم است جوانی را در ایستگاه مترو کشته ادعا کرد در دفاع از خودش مرتکب قتل شده است اما اولیای دم ماجرای یک درگیری ناموسی را دلیل قتل اعلام کردند.

 حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، هشدار داد: پوشش و مخدوشی پلاک فقط یک تخلف راهنمایی و رانندگی نیست، بلکه در بسیاری از موارد مقدمه‌ای برای ارتکاب جرایم سنگین نظیر سرقت و حتی قتل است و برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی حبس ۶ ماه تا یک سال را در پی دارد.

 پزشکی خانواده می‌تواند بستر شناسایی افراد در معرض خطر دمانس باشد

پزشکی خانواده می‌تواند بستر شناسایی افراد در معرض خطر دمانس باشد

دبیر بورد سالمندشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع می‌تواند یکی از مهم‌ترین بسترهای اجرایی برای شناسایی افراد در معرض خطر دمانس(زوال عقلی) باشد، زیرا در سطح مراقبت‌های اولیه می‌توان عوامل خطر قابل اصلاح، شکایت‌های حافظه، تغییرات شناختی و افت عملکرد روزانه را شناسایی و افراد نیازمند بررسی بیشتر را وارد مسیر ارزیابی و ارجاع کرد.

 حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟

حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟

براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی صندوق بازنشستگی کشوری، ضریب پشتیبانی (نسبت کسورپردازان به حقوق‌بگیران) این صندوق به ۰.۴۳ رسیده این درحالیست که براساس تجربیات بین‌المللی، یک صندوق بازنشستگی پایدار دارای نسبت پشتیبانی حداقل ۳ و در سطح مطلوب ۶ تا ۷ است.

 رویگردانی جامعه ایران از تندروی و تمایل به میانه‌روی

رویگردانی جامعه ایران از تندروی و تمایل به میانه‌روی

آرمان امروز- رها معیری: در شرایطی که جامعه ایران طی سال‌های اخیر با مجموعه‌ای از فشارهای اقتصادی، اجتماعی و روانی روبه‌رو بوده، نتایج پیمایش اخیر افکار عمومی از یک واقعیت قابل تأمل حکایت دارد: «نارضایتی اجتماعی لزوماً به معنای حرکت جامعه به سمت رادیکالیسم نیست.» غلامرضا ظریفیان، با تحلیل نتایج بک پیمایش چندی پیش گفته [ ]