قیمت طلا امروز




 سایت اکونیوز / ۳۹ ساعت قبل

تغییرات در تامین اجتماعی بدون هماهنگی بوده است - اکونیوز

اقتصاد ایران: مسعود پزشکیان با ابراز گلایه شدید از نحوه تصمیم گیری و رفتار احمد میدری درباره تغییر مدیریت سازمان تأمین اجتماعی، نسبت به انجام چنین تغییراتی
 تغییرات در تامین اجتماعی بدون هماهنگی بوده است - اکونیوز
به گزارش خبرگزاری  اقتصاد ایران ،  مسعود پزشکیان رئیس جمهور در جلسه هیات دولت از تغییر مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی انتقاد کرد.

اطلاعات رسیده از جزئیات جلسه یکشنبه هیات دولت حاکی از آن است که مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در واکنش به نحوه تغییر مدیریت سازمان تأمین اجتماعی، با لحنی تند از اقدام جنجالی احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، انتقاد کرده است؛ انتقادی که با تأکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت هماهنگی وزرا با دولت در تغییر مدیران سازمان‌های مهم همراه شده است.

مسعود پزشکیان در این جلسه با ابراز گلایه شدید از نحوه تصمیم‌گیری و رفتار احمد میدری درباره تغییر مدیریت سازمان تأمین اجتماعی، نسبت به انجام چنین تغییراتی مهم و حساس بدون هماهنگی لازم انتقاد کرده است.

 لحن رئیس‌جمهور در بیان این انتقاد، کم‌سابقه و تند بوده و پزشکیان به صراحت نارضایتی خود را از شیوه اتخاذ این تصمیم اعلام کرده است.

در ادامه جلسه، معاون اول رئیس‌جمهور نیز با تأکید بر اهمیت هماهنگی در انتصابات کلیدی دولت، تصریح کرده است که تغییر و انتصاب مدیران سازمان‌های مهم نباید بدون هماهنگی با دولت صورت گیرد و اعضای کابینه باید این ملاحظه را در تصمیمات مدیریتی خود رعایت کنند.

 احمد میدری پس از طرح این انتقادات برای دقایقی جلسه را ترک می‌کند و مدتی بعد خبر انتصاب فاطمه منصوری به عنوان سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام می‌شود؛ انتصابی که به معنای کنار رفتن قطعی غلامحسین محمدی از ریاست این سازمان برای ریاست در تأمین اجتماعی است.

همزمانی انتصاب جدید در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با انتقاد رییس جمهور در جلسه هیات دولت که در رسانه رسمی دولت نیز منعکس شد، این پرسش را ایجاد کرده است که آیا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از تأکید صریح رئیس‌جمهور و معاون اول درباره ضرورت هماهنگی در تغییر مدیران ارشد، همچنان بر شیوه پیشین خود در تصمیمات مدیریتی پافشاری می‌کند؟



 هشدار به افرادی که روزانه پاهای خود را نمی‌شویند

هشدار به افرادی که روزانه پاهای خود را نمی‌شویند

ماندن پا در کفش به مدت طولانی، به دلیل تعریق و ایجاد رطوبت می‌تواند شرایط مناسبی برای تحریک پوست و رشد قارچ‌ها فراهم کند.

 سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

حوادث رکنا: بامداد امروز سه‌شنبه ۲۷ مردادماه، سقوط مرگبار زن جوانی از پنجره یک دفترکار در سعادت‌آباد به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش شد؛ در حالی که همسر صاحب دفتر مدعی بود زن جوان هنگام درگیری و برای پنهان شدن پشت پرده پنجره به پایین سقوط کرده است، بازبینی فیلم ضبط‌شده با تلفن همراه، فرضیه وقوع قتل را برای کارآگاهان کمرنگ کرد.

 هشدار وزش باد شدید در ۱۹ استان/ افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در شمال و جنوب

هشدار وزش باد شدید در ۱۹ استان/ افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در شمال و جنوب

سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید در ۱۹ استان و افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در آب‌های شمال و جنوب کشور هشدار داد.

 جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

مردی که متهم است جوانی را در ایستگاه مترو کشته ادعا کرد در دفاع از خودش مرتکب قتل شده است اما اولیای دم ماجرای یک درگیری ناموسی را دلیل قتل اعلام کردند.

 حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، هشدار داد: پوشش و مخدوشی پلاک فقط یک تخلف راهنمایی و رانندگی نیست، بلکه در بسیاری از موارد مقدمه‌ای برای ارتکاب جرایم سنگین نظیر سرقت و حتی قتل است و برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی حبس ۶ ماه تا یک سال را در پی دارد.

 پزشکی خانواده می‌تواند بستر شناسایی افراد در معرض خطر دمانس باشد

پزشکی خانواده می‌تواند بستر شناسایی افراد در معرض خطر دمانس باشد

دبیر بورد سالمندشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع می‌تواند یکی از مهم‌ترین بسترهای اجرایی برای شناسایی افراد در معرض خطر دمانس(زوال عقلی) باشد، زیرا در سطح مراقبت‌های اولیه می‌توان عوامل خطر قابل اصلاح، شکایت‌های حافظه، تغییرات شناختی و افت عملکرد روزانه را شناسایی و افراد نیازمند بررسی بیشتر را وارد مسیر ارزیابی و ارجاع کرد.

 حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟

حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟

براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی صندوق بازنشستگی کشوری، ضریب پشتیبانی (نسبت کسورپردازان به حقوق‌بگیران) این صندوق به ۰.۴۳ رسیده این درحالیست که براساس تجربیات بین‌المللی، یک صندوق بازنشستگی پایدار دارای نسبت پشتیبانی حداقل ۳ و در سطح مطلوب ۶ تا ۷ است.

 رویگردانی جامعه ایران از تندروی و تمایل به میانه‌روی

رویگردانی جامعه ایران از تندروی و تمایل به میانه‌روی

آرمان امروز- رها معیری: در شرایطی که جامعه ایران طی سال‌های اخیر با مجموعه‌ای از فشارهای اقتصادی، اجتماعی و روانی روبه‌رو بوده، نتایج پیمایش اخیر افکار عمومی از یک واقعیت قابل تأمل حکایت دارد: «نارضایتی اجتماعی لزوماً به معنای حرکت جامعه به سمت رادیکالیسم نیست.» غلامرضا ظریفیان، با تحلیل نتایج بک پیمایش چندی پیش گفته [ ]