قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

رفع تصرف ۱۷ هزار متر مربع زمین ملی در شهرستان سیاهکل

صدا و سیما/ فرمانده انتظامی گیلان از آزادسازی ۱۷ هزار مترمربع زمین ملی که در یکی از روستا‌های شهرستان سیاهکل غیرمجاز محصور شده بود خبر داد. سردار حسین حسن پور گفت: در پی دریافت خبر تصرف بخشی از زمین‌های ملی در یکی از روستا‌های شهرستان سیاهکل، تحقیق ماموران پلیس و تایید صحت موضوع، ماموران انتظامی با
 رفع تصرف ۱۷ هزار متر مربع زمین ملی در شهرستان سیاهکل

صدا و سیما / فرمانده انتظامی گیلان از آزادسازی ۱۷ هزار مترمربع زمین ملی که در یکی از روستا‌های شهرستان سیاهکل غیرمجاز محصور شده بود خبر داد.

سردار حسین حسن پور گفت: در پی دریافت خبر تصرف بخشی از زمین‌های ملی در یکی از روستا‌های شهرستان سیاهکل، تحقیق ماموران پلیس و تایید صحت موضوع، ماموران انتظامی با همراهی کارشناس منابع طبیعی و هماهنگی قضائی به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی افزود: در بازدید از زمین مورد نظر مشخص شد، متهم ۱۷ هزار متر مربع زمین ملی را به صورت غیرقانونی و با سیم‌خاردار و پرچین محصور کرده بود که به استناد تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، همه آثار تجاوز جمع‌آوری و این زمین ملی آزاد شد.
فرمانده انتظامی گیلان با بیان اینکه متهم ۴۷ ساله به مرجع قضائی معرفی شد، گفت: چنین زمینی در منطقه به ارزش بیش از ۲۴ میلیارد تومان خرید و فروش می‌شود.
سرهنگ حسن پور افزود: حفاظت از منابع طبیعی یک وظیفه همگانی است و پلیس با متخلفانی که زمین‌های ملی و منابع طبیعی را تخریب و یا تصرف کنند برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today


پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026