قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

زلنسکی دوباره دست گدایی‌اش را جلوی آمریکا دراز کرد

فارس/ در بحبوحه کمبود شدید ذخایر موشکی و پدافندی آمریکا به خاطر جنگ با ایران، رئیس‌جمهور اوکراین ولودومیر زلنسکی روز پنجشنبه گفت که امسال دو و نیم برابر کمتر از سال گذشته موشک‌های رهگیر دریافت کرده است. ولودیمیر زلنسکی در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان گفت که اوکراین تنها یک‌دهم از موشک‌های رهگیر مورد نیاز ب
 زلنسکی دوباره دست گدایی‌اش را جلوی آمریکا دراز کرد

فارس / در بحبوحه کمبود شدید ذخایر موشکی و پدافندی آمریکا به خاطر جنگ با ایران، رئیس‌جمهور اوکراین ولودومیر زلنسکی روز پنجشنبه گفت که امسال دو و نیم برابر کمتر از سال گذشته موشک‌های رهگیر دریافت کرده است.

ولودیمیر زلنسکی در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان گفت که اوکراین تنها یک‌دهم از موشک‌های رهگیر مورد نیاز برای متوقف کردن موشک‌های بالستیک روسیه را در اختیار دارد و افزود که هر روز «میلیون‌ها» تماس تلفنی با متحدان برای دریافت بیشتر موشک‌ها برقرار می‌کند.تبادل آتش میان اوکراین و روسیه همچنان ادامه دارد و زیرساخت‌های دو کشور بیش از پیش هدف قرار می‌گیرند. حملات بالستیک روسیه در هفته‌های اخیر به افزایش یافته و به ویژه پایتخت اوکراین، کی‌یف، را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.زلنسکی گفت که یک‌دهم از ذخیرهٔ فعلی ایالات متحده برای متوقف کردن تمام حملات موشک‌های بالستیک روسیه کافی است، اما ۵٪ برای گذراندن زمستان اوکراین کافی خواهد بود.او گفت: «امسال دو و نیم برابر کمتر از سال ۲۰۲۵ موشک‌های رهگیر داریم. روسیه ماهانه دو برابر موشک‌های بالستیک بیشتر از قبل دارد.»او افزود که اگر ایالات متحده «۵٪ به ما بفروشد، زمستان را پشت سر می‌گذاریم... اگر بتوانند ۱۰٪ به ما بفروشند، تمام موشک‌های بالستیک روس‌ها را نابود خواهیم کرد. من ۱٪ دارم.»

به دلیل تجاوز نظامی ایالات متحده علیه ایران که در آن آمریکا، اسرائیل و کشورهای حاشیهٔ خلیج فارس از صدها موشک پدافند برای مقابله با پاسخ موشکی و پهپادی ایران استفاده کردند، ذخایر جهانی این موشک‌ها کاهش ملموسی داشته است.برخی کارشناسان گفته‌اند که این کمبود در تصمیمات اخیر آمریکا برای کاهش درگیری‌ها با ایران موثر بوده است. اوکراین نیز از این کمبود …



 خروج دو سوخت‌رسان آمریکایی از بلغارستان پس از یک ماه
۱۰ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

خروج دو سوخت‌رسان آمریکایی از بلغارستان پس از یک ماه

دو هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی پس از نزدیک به یک ماه استقرار در بلغارستان، این کشور را ترک کردند؛ استقراری که پیشتر با اعتراض ایران و نگرانی‌هایی درباره احتمال هدف قرار گرفتن این هواپیماها همراه شده بود.

 آسوشیتدپرس: مصر در تلاش برای احیای مذاکرات ایران و آمریکا است
۱۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

آسوشیتدپرس: مصر در تلاش برای احیای مذاکرات ایران و آمریکا است

آسوشیتدپرس مدعی شد وزارت امور خارجه مصر از گفت‌وگوی مقامات ارشد دیپلماتیک مصر و ایران درباره تلاش‌ها برای بازگرداندن تهران و واشنگتن به میز مذاکره به منظور حل‌وفصل جنگ خبر داده است.

 ادعای نماینده مجلس درباره هشدار حمله ۲۰ دقیقه پیش از شهادت رهبر انقلاب
۲۶ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعای نماینده مجلس درباره هشدار حمله ۲۰ دقیقه پیش از شهادت رهبر انقلاب

یک نماینده مجلس مدعی شد برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که حدود ۲۰ دقیقه پیش از شهادت رهبر انقلاب، هشدارهایی درباره حمله آمریکا و اسرائیل داده شده بود.

 رایزنی عراقچی با همتای مصری درباره تحولات منطقه
۲۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

رایزنی عراقچی با همتای مصری درباره تحولات منطقه

وزیران خارجه مصر و ایران در تماسی تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه گفتگو کردند.

 اقدامات تلافی‌جویانه کانادا علیه تعرفه‌های آمریکا
۳۵ دقیقه قبل / سایت مشرق

اقدامات تلافی‌جویانه کانادا علیه تعرفه‌های آمریکا

نخست‌وزیر کانادا اعلام کرد از ۸ سپتامبر (۱۷ شهریور ماه)، در پاسخ به تعرفه‌های ۵۰ درصدی جدید آمریکا، بر واردات از ایالات متحده در طیف وسیعی از بخش‌ها تعرفه وضع خواهد کرد.