قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

عکس/آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام

ایسنا/بر اساس بررسی‌ها و پایش‌های انجام‌شده، وسعت آلودگی نفتی رصدشده در سواحل جنوبی جزایر قشم و هنگام، حدود ۳۲ هزار مترمربع برآورد شده است. از روز گذشته چهارشنبه ۲۱ مرداد چندین اکیپ عملیاتی برای پاکسازی مناطق آلوده وارد عمل شده‌اند که در میان آن‌ها یک گروه بزرگ مردمی نیز حضور دارد. با همت و همکاری م
 عکس/آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام



۳ ساعت قبل / سایت جماران

یک‌ نفتکش از هرمز برگشت خورد + عکس

به گزارش جماران، یک نفتکش با نام ERECTER پس از تلاش برای عبور از تنگه هرمز ابتدا متوقف و سپس از تنگه دور شد.

این نفتکش روز گذشته برای عبور از مسیر ایرانی به سمت خلیج فارس اقدام کرده بود اما متوقف شد.

ایران پیشتر اعلام کرده برای عبور از تنگه هرمز علاوه بر مسیر ایرانی باید سایر ترتیبات از جمله پرداخت بهای خدمات و همچنین مجوز عبور از ایران رعایت شود.

 


۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

صدور مجوز برای زنان صیاد جزیره هنگام | به رسمیت شناختن بخشی از ظرفیت انسانی و اقتصادی یک جامعه محلی

به گزارش شهرآرانیوز؛ برای زنانی که سال‌ها بخشی از زندگی و معیشت خود را با دریا گره زده‌اند، صیادی فقط یک شغل نیست؛ بخشی از زندگی روزمره و اقتصاد خانواده و جامعه محلی است.

حالا با صدور مجوز رسمی صیادی برای زنان جزیره هنگام، فعالیت آنان در این عرصه شکل رسمی‌تری به خود می‌گیرد؛ تصمیمی که می‌تواند راه را برای حضور بیشتر زنان در اقتصاد دریا هموار کند.

سال‌هاست زنان در برخی جوامع ساحلی و جزیره‌ای هرمزگان در کنار مردان در چرخه فعالیت‌های مرتبط با دریا حضور دارند، اما بخشی از این فعالیت‌ها از نظر اداری و قانونی با محدودیت‌هایی روبه‌رو بوده است.

در همین چارچوب، در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان با حضور وزیر جهاد کشاورزی، مجوز صیادی زنان صیاد جزیره هنگام صادر شد؛ اقدامی که می‌تواند موقعیت این زنان را در ساختار رسمی فعالیت‌های شیلاتی تثبیت کند.

محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان، در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های دریایی استان، شیلات و آبزی‌پروری را از محور‌های مهم اقتصاد دریاپایه دانست و بر استفاده از این ظرفیت‌ها برای ایجاد اشتغال و رونق تولید تأکید کرد.

در ادامه حتما بخوانید عضویت حدود ۵۰۰ نفر از سمن‌های مردم نهاد در شبکه ارتباطی سازمان‌های غیردولتی زنان اقتصاد دریا از دل جوامع محلی

اهمیت این تصمیم فقط به صدور چند مجوز محدود نمی‌شود. اقتصاد دریا زمانی می‌تواند به توسعه پایدار منجر شود که جوامع محلی نیز سهم مشخصی از آن داشته باشند و افرادی که سال‌ها با دریا زندگی کرده‌اند، امکان فعالیت قانونی و برخورداری از فرصت‌های اقتصادی آن را پیدا کنند.

استاندار هرمزگان نیز بر ضرورت حمایت از جوامع محلی و فراهم کردن زمینه حضور رسمی آنان در فعالیت‌های اقتصادی دریا تأکید کرد؛ رویکردی که می‌تواند به تقویت اشتغال در جزایر و مناطق ساحلی کمک کند.

صدور مجوز برای زنان صیاد هنگام از این منظر، بیش از آنکه یک اتفاق اداری باشد، به رسمیت شناختن بخشی از ظرفیت انسانی و اقتصادی یک جامعه محلی است؛ زنانی که سهمشان از اقتصاد دریا حالا قرار است با پشتوانه قانونی بیشتری دنبال شود.

اکنون انتظار می‌رود صدور مجوز رسمی برای زنان صیاد هنگام، به یک اقدام مقطعی محدود نماند و با تسهیل دسترسی آنان به امکانات، آموزش و حمایت‌های لازم، زمینه حضور پایدارتر زنان جزیره در اقتصاد دریا فراهم شود.

منبع: تسنیم




 نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت

برای خیلی‌ها، چهار سال زمان طبیعی برای تمام کردن دوره کارشناسی است؛ اما ایوانا پولیاشنکو، دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه ایالتی جورجیا، تصمیم گرفت این مسیر را با سرعتی بسیار بیشتر طی کند. او توانست دوره کارشناسی ریاضی خود را در تنها ۱۴ ماه به پایان برساند؛ مسیری فشرده که شامل ساعت‌های طولانی کلاس، مطالعه در قطار و شب‌هایی بود که تا نیمه‌شب به درس خواندن می‌گذشت.

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو
۲ ساعت قبل / سایت سلام نو

وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ عنوان کرد که این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است

آرمان امروز : فعال رسانه‌ای اصولگرا با اذعان به خطای گفتمانی برخی افراد و جریانات در شرایط فعلی کشور، بر ضرورت بها ندادن به مطالب بی‌اساس و بی‌اهمیت تاکید کرد و گفت: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است. ناصر ایمانی» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره [ ]

 طلای سفید زاگرس در حبس خشکسالی
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

طلای سفید زاگرس در حبس خشکسالی

آرمان امروز : وجود ۸۰ هزار هکتار گون‌زار در کرمانشاه ظرفیتی عظیم برای تولید کتیراست، اما تداوم خشکسالی و ممنوعیت برداشت، لزوم سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی را به جای خام‌فروشی آشکارتر کرده است. خبرگزاری مهر گروه استان‌ها- کوثر یاوری: گون‌زارهای گسترده کرمانشاه یکی از ظرفیت‌های بی‌بدیل طبیعی و اقتصادی این استان به شمار می‌روند؛ [ ]