قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

لیگ ایران در اردوی تیم ملی برنده شد

ورزش 3/در جمع ۱۵ بازیکن باقی‌مانده در اردوی تیم ملی والیبال ایران، بازیکنان شاغل در لیگ برتر ایران همچنان از لژیونرها تعداد بیشتری دارند. پس از خط زدن چند بازیکن از اردوی تیم ملی والیبال توسط روبرتو پیاتزا، ۱۵ بازیکن تنها باقی مانده‌اند که تعداد بازیکنان حاضر در لیگ برتر والیبال ایران بیشتر از لژیون
 لیگ ایران در اردوی تیم ملی برنده شد



۵۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

طلوع‌کیان، سرمربی جدید قهرمان والیبال انگلیس

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  علیرضا طلوع‌کیان، مربی باسابقه والیبال ایران، پیش از اعزام تیم ملی زنان به رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶، توافق خود را با باشگاه جیانتز لندن نهایی کرده بود تا پس از پایان ماموریتش در کنار تیم ملی ایران، راهی انگلستان شود و هدایت تیم مردان این باشگاه را بر عهده بگیرد.

باشگاه جیانتز لندن پس از آغاز رقابت‌های قهرمانی آسیا و نمایش تیم ملی والیبال زنان ایران، توافق انجام‌شده با طلوع‌کیان را به صورت رسمی رسانه‌ای کرد.

تیم مردان جیانتز لندن در فصل گذشته موفق شد عنوان قهرمانی سوپرلیگ والیبال انگلستان را به دست آورد و طلوع‌کیان در فصل پیش‌رو مسئولیت هدایت قهرمان این رقابت‌ها را بر عهده خواهد داشت. تیم زنان این باشگاه نیز با صعود به سوپرلیگ، فصل جدید را در بالاترین سطح والیبال زنان انگلستان آغاز خواهد کرد.

طلوع‌کیان که در حال حاضر مدیر فنی تیم ملی والیبال زنان ایران است، تا پایان اردوی ملی‌پوشان در کنار این تیم خواهد ماند و پس از پایان ماموریت خود در تیم ملی، راهی انگلستان خواهد شد تا کارش را در جیانتز لندن آغاز کند.

طلوع‌کیان از چهره‌های باسابقه والیبال کشور محسوب می‌شود و سابقه فعالیت در کادر فنی تیم‌های ملی و باشگاهی ایران را دارد. طلوع‌کیان در سال‌های گذشته در تیم‌های مختلف لیگ برتر والیبال ایران به عنوان مربی و سرمربی فعالیت کرده و تجربه حضور در کادر فنی تیم ملی بزرگسالان ایران را نیز در کارنامه دارد.

توافق طلوع‌کیان با جیانتز لندن پیش از اعزام تیم ملی ایران به چین نهایی شده بود و رسانه‌ای شدن این انتقال پس از شروع موفقیت‌آمیز ملی‌پوشان در قهرمانی آسیا، توجه بیشتری را به حضور یک مربی ایرانی در رأس کادر فنی قهرمان والیبال انگلستان جلب کرده است.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شکست شاگردان پیاتزا مقابل روسیه

کد خبر: 787429 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۳:۰۱:۵۶ اعتمادآنلاین |

تیم ملی والیبال ایران که برای حضور در تورنمنت چهار جانبه اوفا، وارد روسیه شده است، از ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه عصر امروز (جمعه، ۳۰ مرداد) در نخستین مسابقه خود به مصاف روسیه رفت و شکست خورد.

به گزارش ایسنا، ملی‌پوشان ایران در این مسابقه با نتیجه سه بر یک شکست خوردند.

ست اول: ۲۵ بر ۱۶ روسیه

ست دوم: ۲۵ بر ۲۳ ایران

ست سوم: ۲۵ بر ۲۰ روسیه

ست چهارم: ۲۵ بر ۲۲ روسیه

در نخستین دیدار تورنمنت چهار جانبه اوفا تیم کوبا سه بر یک بلاروس را شکست داد تا تیم‌های روسیه و کوبا یک برد در کارنامه خود ثبت کنند.

شاگردان روبرتو پیاتزا از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه فردا (شنبه، ۳۱ مرداد) در دومین مسابقه خود در این رقابت‌ها به مصاف کوبا می‌روند.

ورزش و والیبال روسیه از زمان حمله این کشور به اوکراین (۲۴ فوریه ۲۰۲۲) از سوی فدراسیون‌های مختلف جهان تحریم شده بود و دیدار امروز تیم ملی والیبال این کشور مقابل ایران پایانی بر یک هزار و ۶۴۰ روز محرومیت بود تا والیبال روسیه به صورت رسمی به والیبال جهان باز گردد و به عنوان یکی از مدعیان این رشته ورزشی مجدد پا به میدان بگذارد.

به همین دلیل فدراسیون جهانی والیبال برای لیگ ملت‌ها ۲۰۲۷، تعداد تیم‌های شرکت‌کننده در هر دو بخش مردان و زنان را از ۱۸ به ۱۹ تیم افزایش داده است تا روس‌ها در هر دو رده جنسیتی این مسابقات شرکت کنند.

  اخبار مرتبط نمایشی مایوس‌کننده از قهرمان آسیا در جام‌جهانی والیبال قدرت شکست دادن روسیه را نداشتیم/ مهم‌ترین نقطه برتری روسیه، دفاع روی تور آنها بود




 بازگشت برنامه قدیمی رادیو
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت برنامه قدیمی رادیو

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶شهریور به رادیو بازمی‌گردد. فصل جدید این برنامه در حالی کلید می‌خورد که تیم تولید آن دستخوش تغییرات اساسی شده است. بر اساس تصمیم مسوولان رادیو، ساخت این برنامه که مدتی متوقف شده بود، با رویکردی تازه و گروهی جدید از سر گرفته می‌شود.

 بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت

ردصلاحیت ها نباید باعث شود که افراد از خدمت کردن منع شوند / کشور بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از این بحران عبور کند

 زنگ هشدار تجارت از امارات
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

زنگ هشدار تجارت از امارات

هفته گذشته امارات اعلام کرد همه روابط تجاری و مالی با ایران را متوقف می‌کند. این خبر از آنجا اهمیت دارد که این کشور در طول سالیان گذشته یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین شرکای تجاری ایران بوده و نقشی اساسی در دور زدن تحریم‌ها به‌خصوص در بخش مبادلات بانکی را برای ما بر عهده داشته است. قطع مسیر تجاری امارات، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ‌هاب‌های لجستیک، مالی و صادرات مجدد ایران، می‌تواند هزینه و ریسک تجارت خارجی کشور را افزایش دهد؛ اگرچه فعالان اقتصادی از امکان جایگزینی این مسیر سخن می‌گویند، اما پراکندگی مقاصد، افزایش مسافت و محدودیت‌های ناشی از جنگ و تحریم، جایگزینی سریع این شریک تجاری را با تردید مواجه کرده است.

 جهش خیره‌کننده قیمت طلا و نقره
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

جهش خیره‌کننده قیمت طلا و نقره

آرمان امروز : بازار فلزات گران‌بها شاهد حرکت‌های صعودی قدرتمندی بود؛ به‌طوری که قیمت طلا با رشد حدودا ۳ درصدی تا نزدیکی مرز ۴,۴۹۰ دلار پیشروی کرد. به گزارش بازار، نقره نیز با جهشی چشمگیرتر، رشد ۴ درصدی را تجربه کرد و تا ۶۵.۶ دلار صعود کرد. این جهش قیمتی در حالی رخ داد که [ ]

 فرصت نفتی برای ایران
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.