قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۳ ساعت قبل

پزشکیان: بهتر است حالا که همه به پیروزی ما اذعان دارند جنگ را پایان دهیم | آخرین خبر

فارس/ رئیس جمهور گفت: آن‌چه در جریان مذاکرات به دست آمد، دستاوردی بزرگ بود که در شورای‌عالی امنیت ملی به تصویب رسید و همه کسانی که در این شورا هستند و دستی در آتش داشتند از آن دفاع کردند. مسعود پزشکیان، رئیس جمهور اظهار کرد: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌شود که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مر
 پزشکیان: بهتر است حالا که همه به پیروزی ما اذعان دارند جنگ را پایان دهیم | آخرین خبر



۱ ساعت قبل / سایت تابناک

پیام قالیباف در حضور رزمندگان حشدالشعبی

 

به گزارش تابناک؛ رئیس مجلس بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس و در جمع تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت و حشدالشعبی گفت:

آمریکا و اسرائیل بدانند که وحدت بین امت اسلامی و به‌ویژه بین دو ملت ایران و عراق که برخاسته از سنت‌های الهی، قرآن کریم و محبت و پیروی از اهل بیت و فرهنگ شهدا و عاشورا و خون شهدای مقاومت است هرگز گسستنی نیست.

عراق و ایران همان‌طور که در جنگ رمضان پوزه آمریکا را به خاک مالیدند و طعم تلخ شکست را به او چشاندند؛ باز هم در مقابل استکبار خواهند ایستاد و این یک مسیر همیشگی و ادامه‌دار است لذا دشمن بداند تا زمانی که قصد تجاوز و تهدید بر امت اسلامی، بر ایران و عراق عزیز را دارد، این پیوند ناگسستنی است و این مسیر ادامه خواهد داشت.


۱۳ دقیقه قبل / سایت جماران

واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی علیه ایران: این فیلم تکراری محکوم به شکست است + عکس

به گزارش جماران، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (جمعه) ۳۰ مردادماه به ادعای مقامات آمریکایی درباره اعمال کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ علیه ایران گفت که این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

وی در این باره در پیامی نوشت: ۱۴ سال پیش: «فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های تاریخ.» شکست خورد. 

۸ سال پیش: «فشار حداکثری.» شکست خورد.

۵ ماه پیش: «تسلیم بی‌قیدوشرط.» شکست خورد.

امروز: «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ.» این هم محکوم به شکست است.

رئیس دستگاه دیپلماسی یادآور شد: این فیلم را قبلاً دیده‌ایم؛ همان داستان همیشگی، فقط با قلدرهای متفاوت.

 

 

 وزیر امور خارجه ایران به ادعای باراک اوباما در سال 2012 اشاره کرده که سخنان معاونش جو بایدن را نقل کرده بود که علیه ایران گفته بود: «اینها فلج کننده ترین تحریم ها در تاریخ هستند.»

 


۳۵ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

از جنجال کریدور مرموز در جنوب تنگه تا شایعه اختلاف لحظه آخری تهران و مسقط در مذاکرات/ عمان؛ کلید جنگ یا صلح ایران و آمریکا

به گزارش خبر فوری، اختلافات ایران و آمریکا بر سر تنگه هرمز وارد فاز و مرحله جدیدی شده است. عمان تبدیل به ضلع سوم این اختلاف و درگیری شده است. پیش از این، گفته شد که مذاکرات ایران و عمان می تواند اختلافات ایران و آمریکا بر سر تنگه را حل کند (اینجا بخوانید). اما همانطور که عمان می تواند حل‌کننده مشکل و درگیری ایران و آمریکا باشد، به همان شکل، قادر است این اختلاف و درگیری را تبدیل به گره ای کور کند.

کافی است نگاهی به وضعیت فعلی طرفین داشته باشیم و آن را مرور کنیم. ایران و عمان وارد مذاکرات دوجانبه بر سر مسیر جنوبی تنگه هرمز شدند. ترامپ از این مذاکرات خشمگین شد و حتی عمان را تهدید به بمباران کرد. از آن سو، برخی گزارش های خارجی از کریدوری مخفی سخن‌ گفتند که در مسیر جنوبی دریای عمان و تنگه هرمز، افتتاح شده و در حال عبور آزادانه نفتکش ها و کشتی های آمریکایی است؛ خبری که در صورت صحت، می تواند اهرم تنگه هرمز را از دست ایران خارج کرده و آن را بی اثر کند. درست بعد از این خبر بود که پایگاه سمافور آمریکا مدعی سد که مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز به بن‌بست خورده است. آیا این بن‌بست به علت انتشار خبر کریدور مخفی بوده است؟ آیا ایران به صداقت طرف عمانی شک کرده است؟ آیا عمان تسلیم تهدیدات ترامپ شده و تغییر موضع داده است؟ تلاش‌های یک میانجی همیشه ناکام

نمی توان بدون آگاهی از جزئیات مذاکرات تهران - مسقط به پرسش های بالا پاسخ داد. با این حال، آنچه مشخص است این است که عمان نتوانسته جایگاه خود را در میان اختلافات ایران و آمریکا تثبیت کند. پیش از این، مسقط بارها تلاش کرد تبدیل به میانجی اختلافات ایران و آمریکا شود. این تلاش از دهه ۸۰ و با شروع بحران هسته ای به اوج رسید و تا دهه ۹۰ و ۱۴۰۰ نیز تداوم یافت. اما این تلاش ها معمولا نتوانستند مثمرثمر بوده و به نتیجه ای ملموس برسند. تلاش عمان برای میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن در یک سال اخیر مجددا به اوج خود رسید. وزیر خارجه عمان نقش زیادی در مذاکرات ویتکاف- عراقچی داشت اما نتیجه این مذاکرات چه شد؟ جنگ میان ایران و ائتلاف آمریکا و اسرائیل. حتی بعد از جنگ ایران و آمریکا نیز تلاش هایی از جانب مسقط برای آتش‌بس صورت گرفت امادر نهایت، پاکستان بود که توانست این امر را محقق کند و به درگیری های مستقیم دو طرف پایان دهد.

در مذاکرات تنگه هرمز، وضعیت عمان کمی متفاوت است. عمان فقط میانجی نیست بلکه یکی از طرف هایی است که رسما در اختلافات دخالت داشته و صاحب منفعت است، چرا که مسیر جنوبی تنگه هرمز جزء خاک عمان به حساب می آید و مسقط باید درباره سرنوشت آن تصمیم بگیرد. اما حتی در این شرایط نیز عمان قادر به تصمیم گیری مستقلانه و عدم‌انفعال نیست. انفعال عمان سبب شده ایران و آمریکا نتوانند مشکل خود را حل کنند و معضل تنگه هرمز همچنان بر سر خود باقی ماند. قدرت و میانجی‌گری

آنچه بیش از همه در مورد عمان قابل توجه است، عدم قدرت استراتژیک آن است. میانجی‌گری، آن هم میان دو قدرت اصلی تعیین‌کننده در منطقه یعنی ایران و آمریکا، احتیاج به قدرت (اعم از اقتصادی و سیاسی تا نظامی) دارد. پاکستان که توانست تبدیل به میانجی ایران و آمریکا شود، قدرت نظامی و سیاسی زیادی داشت و می توانست مستقل از اراده قدرت های دیگر، تصمیم گیری کرده و آزادی عمل نسبی داشته باشد. به همین دلیل، توانست میان ایران و آمریکا میانجی‌گری کند. اما عمان فاقد قدرت و اراده لازم برای عمل و استقلال رای است و در نتیجه، دائما در میانجی‌گری‌های خود شکست می‌خورد؛ حتی وقتی خودش در این میانجی‌گری منفعت داشته باشد.

 




 رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به تجربه رایگان شدن مترو و اتوبوس در پایتخت، بر تأثیر افزایش استفاده از حمل و نقل عمومی در کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا تأکید کرد.

 ۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد

گرمای مرداد همچنان بخش‌هایی از ایران را درگیر کرده است؛ در روز جمعه ۳۰ مرداد، ۸ شهر کشور در فهرست گرم‌ترین مناطق جهان قرار گرفتند و دهلران با ثبت دمای ۴۷.۸ درجه سانتی‌گراد در رتبه سوم ایستاد.

 حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
۲۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر

نورنیوز : وزارت خارجه آمریکا فروش احتمالی ۴.۵ میلیارد دلاری تجهیزات نظامی شامل ۴ فروند سوخت‌رسان هوایی KC-۴۶A پگاسوس، موتورهای اضافی، سامانه‌های هشدار راداری و تجهیزات مقابله با موشک به قطر را تأیید کرد و اعلام داشت که این فروش توان دفاعی قطر و همکاری نظامی این کشور با آمریکا را تقویت می‌کند و موازنه نظامی منطقه را تغییر نمی‌دهد .

 نفت از ۹۴ دلار هم گذشت
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

نفت از ۹۴ دلار هم گذشت

قیمت نفت از ۹۴ دلار هم عبور کرد.

 مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی

آرش رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: داستان خانم ثریا عبداللهی، مادری از شهر اردبیل، روایتی تلخ و در عین حال الهام‌بخش از عشق...