قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۹ ساعت قبل

با کدوم یکی از دخترا قراره دوست بشم؟! | آخرین خبر

آخرین خبر/ دغدغه آنشرلی از روزهای اولی که اومده سر کلاس جدید. به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید instagram.com/akharinkhabar
 با کدوم یکی از دخترا قراره دوست بشم؟! | آخرین خبر



۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

نون بیار کباب ببر السا فیروزآذر و مهیار حسن دردسرساز شد | انصاف نیوز

یک بازی قدیمی و کودکانه در برنامه «درجام» با حضور السا فیروزآذر و اجرای مهیار حسن، ناگهان به یکی از حاشیه‌های بحث‌برانگیز فضای مجازی تبدیل شده است؛ اتفاقی که واکنش‌های متفاوتی را در پی داشته و حالا نام این دو چهره را بر سر زبان‌ها انداخته است.

ماجرا از قسمت جدید برنامه «درجام» آغاز شد؛ جایی که مهیار حسن میزبان السا فیروزآذر، بازیگر سینما، بود. در بخشی از این برنامه، فیروزآذر پیشنهاد می‌کند با مجری بازی «نون بیار کباب ببر» را انجام دهند و مهیار حسن نیز این پیشنهاد را می‌پذیرد.

«نون بیار کباب ببر» در اصل یکی از بازی‌های قدیمی و شناخته‌شده است که دو نفر دست‌های خود را مقابل یکدیگر قرار می‌دهند و تلاش می‌کنند با سرعت عمل، دست طرف مقابل را بزنند.

اما همین بخش کوتاه از برنامه، به دلیل آنچه تماس دست دو شرکت‌کننده عنوان شده، در فضای مجازی با واکنش‌هایی همراه شده است.

برخی کاربران این صحنه را صرفاً یک شوخی و بازی ساده در فضای برنامه دانسته‌اند و برخی دیگر با نگاهی متفاوت، درباره پخش چنین بخشی از یک برنامه اینترنتی بحث کرده‌اند.

حاشیه زمانی بیشتر شد که برخی رسانه‌ها نیز به این اتفاق پرداختند. در یکی از گزارش‌های منتشرشده، این بخش با عنوانی انتقادی مورد توجه قرار گرفته و ادعا شده که چنین صحنه‌ای می‌تواند نوعی «عادی‌سازی لمس نامحرم» باشد.

از سوی دیگر، آنچه در ویدئوی منتشرشده دیده می‌شود، در چارچوب یک برنامه سرگرمی و یک بازی شناخته‌شده اتفاق افتاده است و خود این صحنه لزوماً به معنای وجود حاشیه‌ای فراتر از آنچه در تصویر دیده می‌شود نیست.

با این حال، تجربه نشان داده که در فضای مجازی گاهی چند ثانیه از یک برنامه کافی است تا یک قسمت کامل تحت‌الشعاع قرار بگیرد. این کار السا فیروزآذر و مهیار حسن نیز باعث شده این بخش بیشتر مورد توجه کاربران قرار بگیرد.

حالا باید دید واکنش‌ها به این قسمت از «درجام» در روزهای آینده ادامه پیدا می‌کند یا این حاشیه نیز مانند بسیاری از جنجال‌های فضای مجازی، پس از چند روز فروکش خواهد کرد.

انتهای پیام




 ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر

هم میهن/متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تجربهٔ ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ جلوی چشم ماست! هیچ نیروی سیاسی را نمی‌توان یافت که از آن ماجرا درس لازم را گرفته باشد. احمد زیدآبادی| چرا در ادبیات فارسی این همه بر درس گرفتن از تاریخ تأکید شده است؟ به این دلیلِ روشن که ما

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...