قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

آقای گل جام جهانی مقابل اسرائیل ایستاد

فارس/گری لینکر، مهاجم سابق تیم ملی انگلیس و مجری مشهور ورزشی کمپینی برای حمایت از حقوق دانشجویان غزه مقابل اسرائیل ایجاد کرد. گری لینکر قبل از اینکه مشهورترین مجری ورزشی انگلیس شود، آقای گل جام جهانی ١٩٨۶ بود، او طبق گزارش امروز(چهارشنبه) سایت مقاطعه، کمپینی را راه انداخته تا از دانشجویان غزه که به
 آقای گل جام جهانی مقابل اسرائیل ایستاد



۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

افزایش شمار شهدای لبنان به حدود ۹ هزار نفر

جوان آنلاین: وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به این کشور از ۸ اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون به ۸ هزار و ۹۱۵ نفر افزایش یافت.

بر اساس گزارش این وزارتخانه، در طول این مدت دست‌کم ۳۰ هزار و ۵۴۳ نفر مجروح شدند.

وزارت بهداشت لبنان همچنین تأکید کرد که شمار شهدای تجاوز رژیم اشغالگر به این کشور از دوم مارس ۲۰۲۶ یعنی پس از نقض آتش بس به ۴ هزار و ۳۴۸ نفر رسید و در این مدت ۱۲ هزار و ۳۰۷ نفر هم مجروح شدند.

این آمار در حالی منتشر می شود که رژیم صهیونیستی بدون توجه به هشدارها و با نقض آشکار قوانین بین المللی همچنا اقدامات تجاوزکارانه و اشغالگرانه خود را در جنوب لبنان ادامه می دهد.


۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار سازمان ملل درباره بحران آوارگان غزه با نزدیک شدن به فصل سرما - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که همزمان با دور زدن نقشه راه غزه توسط رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و نهاد موسوم به شورای صلح، تحرکات سیاسی و دیپلماتیک جدیدی طی روزهای گذشته در قاهره برای تکمیل آتش بس آغاز شده، مردم غزه در سایه عدم شفافیت و عدم وجود نتایج ملموس از این تلاش‌های دیپلماتیک، واقعیت تلخی را تجربه می‌کنند که روز به روز بدتر می‌شود.

در این زمینه دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) نسبت به وخامت مداوم اوضاع انسانی در نوار غزه هشدار داده و اعلام کرد که گزارش‌های مداومی از مرگ و زخمی شدن غیرنظامیان فلسطینی، از جمله کودکان، در نتیجه حملات هوایی، گلوله‌باران و تیراندازی‌های اسرائیل دریافت کرده‌ایم.

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد در این زمینه در جریان یک نشست خبری اظهار داشت که سازمان ملل متحد همچنان خواستار حفاظت از غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی است و غیرنظامیان هرگز نباید هدف قرار گیرند یا برای اهداف نظامی استفاده شوند. هاآرتص: بیش از 20 هزار کودک در جنگ غزه کشته شده‌اند غزه در خون؛ فریبکاری آشکار آمریکا در توافق پوشالی آتش‌بس

وی افزود: روز پنجشنبه، پیکرهای 50 نفر در غزه از جمله 9 کودک بعد از اینکه بیش از دو سال زیر آوار مانده بودند، کشف شد. عملیات آواربرداری و بازیابی اجساد به دلیل دشواری در آوردن ماشین آلات سنگین، قطعات یدکی، روان کننده‌ها و سایر لوازم ضروری، علاوه بر محدودیت دسترسی به مناطق وسیعی از نوار غزه، همچنان با محدودیت‌های قابل توجهی روبرو است.

این مسئول سازمان ملل متحد در مورد شرایط وخیم زندگی آوارگان در غزه گفت که تقریباً 94٪ از 2.1 میلیون نفر از ساکنان غزه به سرپناه و لوازم اولیه خانگی نیاز دارند. از هر پنج خانواده، بیش از چهار خانواده با شرایط زندگی بحرانی یا فاجعه‌بار در پناهگاه‌های فعلی خود مواجه هستند که از کمبود سوخت، برق و اقلام ضروری خانگی رنج می‌برند.

وی خاطرنشان کرد که این کمبودها بر توانایی ساکنان در خوابیدن، پخت و پز، شستشو و ذخیره غذا و آب و همچنین تأمین روشنایی کافی و مقابله با دمای شدید هوا تأثیر می‌گذارد.

طبق گزارش دفتر هماهنگی امور بشردوستانه (OCHA)، از هر سه خانواده، حدود دو خانواده در چادرها یا پناهگاه‌های موقت زندگی می‌کنند که به دلیل شرایط سخت آب و هوایی به سرعت در حال تخریب هستند، زیرا این پناهگاه‌ها در درجه اول برای استفاده کوتاه مدت طراحی شده‌اند. در همین حال، تحویل پناهگاه‌های بادوام‌تر به نوار غزه با موانع متعددی روبرو است.

سخنگوی سازمان ملل متحد با هشدار درباره وضعیت وخیم آوارگان با نزدیک شدن فصل سرد و باران گفت که بیش از 70 درصد از خانواده‌ها در غزه در زمستان گذشته تحت تأثیر سیل قرار گرفتند.

وی تاکید کرد که بودجه مورد نیاز برای تامین پناهگاه در غزه حدود 62 میلیون دلار تخمین زده می‌شود اما تاکنون تنها یک چهارم کل بودجه مورد نیاز تامین شده است.

از طرف دیگر، برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) درباره هجوم مداوم موش‌ها و جوندگان در بخش‌های مختلف نوار غزه و چادرهای آوارگان به دلیل وخامت اوضاع بهداشتی هشدار داد و اعلام کرد که باید منابع لازم برای مبارزه با این بحران فراهم گردد.

استیفان دوجاریک اظهار داشت که مبارزه با هجوم جوندگان همچنین مستلزم اجازه ورود ماشین‌آلات سنگین، روان‌کننده‌ها و تجهیزات ضروری به غزه است که امکان عملیات جمع‌آوری زباله و بهبود شرایط بهداشتی و محیطی برای جمعیت را فراهم می‌کند.

طبق داده‌های قبلی دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه، ارتش رژیم اشغالگر از زمان آغاز جنگ نسل کشی علیه این باریکه در اکتبر 2023 تاکنون، بیش از 90 درصد زیرساخت‌های غیرنظامی غزه را به طور کامل نابود کرده و سازمان ملل هزینه بازسازی آنها را طبق ارزیابی‌های اولیه حدود 70 میلیارد دلار تخمین زده است.

از سوی دیگر، در حالی که هیچ یک از تحرکات دیپلماتیک و اصطلاحا نقشه راه برای تکمیل آتش‌بس غزه در عمل نتیجه نداشته است، زندگی فلسطینی‌ها در این باریکه همچنان در میان واقعیت‌های تلخ و فاجعه بار قرار دارد؛ فلسطینی‌هایی که در فصل زمستان با سیلاب و سرمای شدید در چادرهای ناایمن دست و پنجه نرم می‌کردند و در تابستان هم دائماً در جستجوی آب و تلاش برای یافتن سرپناهی هستند تا از گرما نجات پیدا کنند.

همچنین ساکنان غزه در دسترسی به امکانات اولیه هم با چالش‌های زیادی مواجه‌اند. ساعات روز در میان گرمای شدید هوا در چادرهای آوارگان به آزمایش جدیدی برای تاب‌آوری خانواده‌های غزه تبدیل شده است. چادرها که قرار است حداقل محافظت را فراهم کنند، در برابر گرمای سوزان کارساز نیستند و شرایط برای کودکان و سالمندان در این وضعیت خفقان آور سیار بدتر می‌شود.

انتهای پیام/  


۲۰ دقیقه قبل / سایت مشرق

سفیر آمریکا: اسرائیل با حمله به سوریه، در پی تحریک ترکیه بود

به گزارش مشرق ، «تام باراک» سفیر ایالات متحده در آنکارا در گفت‌وگویی تفصیلی درباره تحولات منطقه، به صراحت اعلام کرد که یکی از سناریوهای مطرح درباره حملات هوایی بامداد سه‌شنبه رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی «ابوالظهور» در استان ادلب در شمال‌غرب سوریه «طعمه‌گذاری برای ترکیه‌ای‌ها» بوده است. او با یادآوری سرنگونی جنگنده روسی توسط ترکیه در سال‌های گذشته، تنش‌آفرینی با استقرار جنگنده در نزدیکی مرز ترکیه بدون اطلاع‌رسانی و توافق را «بسیار خطرناک» توصیف کرد.

باراک در عین حال تصریح کرد که نهادهای اطلاعاتی، وزارت خارجه، ریاست‌جمهوری و سرویس اطلاعاتی ترکیه همگی بر «خویشتنداری» متمرکز بوده‌اند و آنکارا هیچ تمایلی به درگیری نظامی یا حتی رویارویی خصمانه با رژیم صهیونیستی ندارد.

سفیر آمریکا در بخش دیگری از اظهارات خود فاش کرد که حدود شش روز پیش از حادثه، طرف اسرائیلی مدعی شده بود اطلاعاتی درباره احتمال «تحرک نظامی ترکیه» در یک سایت مشخص دارد. با این حال، پس از بررسی‌های دقیق و استعلام از آژانس‌های اطلاعاتی مربوطه، پاسخ واشنگتن قاطعانه این بود: «نه، چنین چیزی رخ نداده است.»

باراک در پاسخ به پرسشی درباره احتمال گسترش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا به یک درگیری فراگیر، ضمن اشاره به اینکه «هر اقدام ناخواسته‌ای می‌تواند به جنگ جهانی سوم منجر شود»، تأکید کرد که بر اساس ارزیابی واشنگتن، هیچ نیت و اراده‌ای برای چنین سناریویی وجود ندارد.

وی همچنین گزارشهای رسانه‌ها درباره وجود طرح رژیم صهیونیستی برای تشکیل «اسرائیل بزرگ» و یا طرح ترکیه برای احیای «امپراتوری عثمانی» را کاملاً بی‌اساس خواند و گفت: «ما هیچ‌کدام از این‌ها را واقعی نمی‌دانیم.»

سفیر آمریکا با اشاره به گفت‌وگوی دونالد ترامپ و رجب طیب اردوغان، روسای جمهوری آمریکا و ترکیه، اظهار داشت که رئیس‌جمهور آمریکا از همتای ترک خود پرسیده بود چرا پس از نقش‌آفرینی در تحولات سوریه، این کشور را تصرف نکرده است؛ و اردوغان پاسخ داده بود: «چون ما آن را نمی‌خواهیم. ما می‌خواهیم سوریه کشوری مستقل و دارای حاکمیت باشد.»

باراک همچنین مدعی شد که هر شب، هماهنگی‌هایی میان ترکیه، رژیم صهیونیستی و سوریه برای هدف قرار دادن تروریست‌های داعش در جریان است؛ چرا که خلأ قدرت در منطقه، داعش را برای بازسازی خود ترغیب کرده است.

وی با اشاره به اینکه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و اردوغان هر دو در آستانه دوره‌های انتخاباتی قرار دارند، لفاظی‌های تند مقامات دو کشور را عمدتاً ناشی از فشارهای انتخاباتی و مطالبات افکار عمومی داخلی دانست. باراک ابراز امیدواری کرد که روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی بار دیگر به دوره طلایی اوایل دهه ۲۰۰۰ بازگردد.




 دست همکاری سازمان ملل به سمت مازندران برای کاهش آلودگی «دریای خزر»
۵۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

دست همکاری سازمان ملل به سمت مازندران برای کاهش آلودگی «دریای خزر»

بابل - ایرنا - در حالی آلودگی در دریای کاسپین به عنوان بزرگترین پهنه ی آبی محصور در خشکی جهان تهدید جدی برای انسان و گونه های زیستی محسوب می شود که رفع آلودگی آن پیرو تفاهم‌نامه منعقدشده با دفتر توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) برای حذف پسماندهای پلاستیکی به عنوان دغدغه سازمان ملل در استان مازندران کلید خورده است.

 پایداری‌چی‌هایی که نسخه خروج از NPT می‌نویسند، بلدند هزینه‌های این کار را حساب کنند؟
۵۳ دقیقه قبل / سایت اصلاحات نیوز

پایداری‌چی‌هایی که نسخه خروج از NPT می‌نویسند، بلدند هزینه‌های این کار را حساب کنند؟

یک روزنامه اصلاح طلب نوشت: اگر طرح خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، NPT، از مرحله طرح و تهدید سیاسی عبور کند و به یک تصمیم اجرایی تبدیل شود، پ...

 دردسر تازه برای دریاچه ارومیه + فیلم
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دردسر تازه برای دریاچه ارومیه + فیلم

کمتر از یک سال پیش دریاچه ارومیه نماد نگرانی‌ های محیط ‌زیستی ایران بود، اما حالا که آب به این پهنه برگشته و دریاچه دوباره میزبان مسافران و گردشگران شده، زباله‌ های رها شده در حاشیه آن دردسر تازه‌ای برای منطقه ایجاد کرده است.

 سخنگوی ارتش: ادغام قرارگاه الانبیا با ستاد کل به دلیل چابک‌سازی در مقابل دشمن انجام شده است
۲۶ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سخنگوی ارتش: ادغام قرارگاه الانبیا با ستاد کل به دلیل چابک‌سازی در مقابل دشمن انجام شده است

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح دستاورد‌های جنگ اخیر و تغییر دکترین نظامی، به پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیرو‌های مسلح در دو جنگ اخیر اشاره کرد و بید...

 آقای گل، لالیگا را به آتش می‌کشد!
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آقای گل، لالیگا را به آتش می‌کشد!

کیلیان امباپه امشب برابر اسپانیول سومین فصل خود در رئال مادرید را با انگیزه‌ای متفاوت از همیشه شروع خواهد کرد.

 قیمت میلگرد امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / میلگرد مرداد را متفاوت از سایر مقاطع سپری کرد + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت میلگرد امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / میلگرد مرداد را متفاوت از سایر مقاطع سپری کرد + جدول

قیمت میلگرد امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. میلگرد در مرداد برخلاف بخش زیادی از بازار آهن مسیر افزایشی داشت، اما این رشد بیشتر از سمت عرضه و هزینه‌های تولید حمایت شد.