قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۸ ساعت قبل

خط و نشان هسته‌ای کره‌شمالی برای آمریکا | کیم جونگ اون رسما تهدید کرد

کره‌شمالی اعلام کرد که تقویت تسلیحات اتمی ادامه خواهد داشت.
 خط و نشان هسته‌ای کره‌شمالی برای آمریکا | کیم جونگ اون رسما تهدید کرد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اینتیتر به نقل از ایسنا، کره شمالی در بیانیه‌ای با بیان اینکه تسلیحات اتمی این کشور تضمینی قاطع برای حق حاکمیت آن است و تقویت آن ادامه خواهد یافت، اعلام کرد سیاست خصمانه آمریکا در قبال پیونگ‌یانگ تغییری نکرده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، در ادامه این اظهارنظر از سوی وزارت خارجه کره شمالی همچنین آمده که کاهش هرگونه تنش منطقه‌ای بی‌معناست و سیاست‌های کره شمالی در قبال آمریکا اصلا تغییر نکرده است.

  …




 اخبار جدید

 افشای جنایت آمریکا در حمله به لامرد با سلاح مرگبار
۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

افشای جنایت آمریکا در حمله به لامرد با سلاح مرگبار

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد حمله ارتش آمریکا به سالن ورزشی لامِرد استان فارس در روز ۹ اسفند ۱۴۰۴ با استفاده از موشک‌های مرگبار «پی‌آراس‌ام» انجام شده بود.

 هشدار مقامات سازمان ملل درباره خطر مسابقه تسلیحاتی جدید
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

هشدار مقامات سازمان ملل درباره خطر مسابقه تسلیحاتی جدید

مقامات سازمان ملل متحد همزمان با روز بین‌المللی مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای درباره از سرگیری این آزمایش‌ها و شکل گیری خطر مسابقه تسلیحاتی جدید هشدار دادند.

 پروازهای بندرعباس - دبی از سر گرفته شد
۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

پروازهای بندرعباس - دبی از سر گرفته شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان از برقراری مجدد پروازهای خارجی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس به مقصد دبی و بالعکس خبر داد.

 حضور حدود سی شاعر برجسته  حوزه مقاومت عرب زبان در ایران
۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

حضور حدود سی شاعر برجسته حوزه مقاومت عرب زبان در ایران

به همت کمیته فرهنگی آموزشی اربعین نشست صمیمی شعرای عرب‌زبان با مسئولان دفتر شعر و ادبیات بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) در مشهد برگزار شد.

 شیشه عمر ترامپ در حال شکستن
۵۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

شیشه عمر ترامپ در حال شکستن

ذخایر راهبردی نفت آمریکا به ۲۸۶ میلیون بشکه رسید که کمترین مقدار در ۴۴ سال گذشته است.

 آیا می‌توان مین‌های دریایی را با موشک به دریا پرتاب کرد؟ | درباره سامانه موشکی فجر-۵ چه می‌دانیم؟ | کدام کشورها توانایی مین‌گذاری هوایی دارند؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

آیا می‌توان مین‌های دریایی را با موشک به دریا پرتاب کرد؟ | درباره سامانه موشکی فجر-۵ چه می‌دانیم؟ | کدام کشورها توانایی مین‌گذاری هوایی دارند؟

اقتصادنیوز:مقام‌های آمریکایی ادعا می‌کنند این حملات با هدف جلوگیری از استفاده تهران از موشک برای مین‌گذاری در تنگه هرمز انجام شده است و آن‌ها موشک‌اندازهای ایرانی مستقر در جزیره لارک را هدف قرار دادند. آمریکا این حمله را «اقدامی محدود و دقیق» علیه نیروهای مین‌گذار توصیف کرد.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026