قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

محسن تنابنده: خیلی زودرنج و حساسم

محسن تنابنده از اینکه پرداختن به موضوع مرگ در فیلم ها و سریال ها باعث می شود تا ترس نسبت به این پدیده کمتر شود و ارتباط بیشتری با آن برقرار شود سخن گفت.
 محسن تنابنده: خیلی زودرنج و حساسم

به گزارش اینتیتر، محسن تنابنده از اینکه پرداختن به موضوع مرگ در فیلم ها و سریال ها باعث می شود تا ترس نسبت به این پدیده کمتر شود و ارتباط بیشتری با آن برقرار شود سخن گفت.

در حالیکه چهارمین سری «پایتخت» تازه به پایان رسیده است بخشی از مردم تقاضای ساخت سری پنجم را دارند و عده ای هم برایشان سوال شده است که چه قصه‌ای می تواند در مجموعه بعدی به تصویر کشیده شود. 

«پایتخت ۴» ساخته سیروس مقدم یک تفاوت با مجموعه های قبلی داشت و آن ورود بحران به داخل خانواده بود. بحران هایی که همیشه باعث می شد هما، نقی، ارسطو، فهمیه و باقی اعضای این خانواده بزرگ در برابر آنها متحد شوند و به مبارزه بپردازند در این سری به داخل اعضای این خانواده راه یافت و کار به جایی رسید که هما با بازی ریما رامین فر و نقی با بازی محسن تنابنده از یک زوج علاقه‌مند به یکدیگر به دعوا و چالش های تلخ یک ارتباط دو نفره رسیدند.

در این گفتگو سراغ محسن تنابنده به عنوان سرپرست نویسندگان سریال «پایتخت» رفتیم و او درباره رویکرد «پایتخت ۴» و اینکه قرار بوده است با داستان «پایتخت ۴» به رابطه های بعضی از زوج ها تلنگر بزنند و همچنین انتقادهایی که به بعضی از سکانس های این مجمعه تلویزیونی وارد شد، سخن گفت.

وی در واکنش به اینکه بعضی از طنزپردازان توجهی به نقدها ندارند و آنها را برنمی تابند بیان کرد که جایگاه نقد در کشور با نظرهای ناآگاهانه متزلزل شده است و این حوزه بدست افرادی افتاده است که چندان حریم آن را نمی دانند.

 تنابنده در صحبت هایش بسیار جدی است و در کلامش صراحت دارد حتی ابتدای گفتگو اگر سوالی را قبول نداشته باشد، می گوید این گفته را نمی پذیرم و درباره آن حرفی هم نمی زنم.

گفتگوی ما را با وی می خوانید:

مسیر «پایتخت» در سری چهارم کمی دچار تغییر شد و چالش های میان همسران را به تصویر کشید. در «پایتخت ۴» رابطه هما و نقی از یک زوج با محبت به سمت کشمکش و چالش های خانوادگی رفت درحالیکه در مجموعه های قبلی این دو بسیار عاشقانه زندگی می کردند.

- هما و نقی برآیند جامعه ای هستند که در آن زندگی می کنیم. شاید اگر این در سری هم می دیدیم که این دو نفر زیادی …





 کشف ۴۱ جمجمه آهو در اصفهان + عکس
۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کشف ۴۱ جمجمه آهو در اصفهان + عکس

فرمانده انتظامی شاهین‌شهر و میمه از کشف ۴۱ جمجمه آهو از یک چاه آب و دستگیری ۲ نفر در این زمینه خبر داد.

 از زندان‌های اجاره‌ای در اروپا چه می‌دانیم؟
۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

از زندان‌های اجاره‌ای در اروپا چه می‌دانیم؟

کشورهای اروپایی برای فرار از بحران ازدحام زندان‌ها، زندانیان خود را به کشورهای دیگر می‌فرستند.

 خطر تکرار سرنوشت یارانه نقدی برای بنزین
۳۹ دقیقه قبل / سایت عصرایران

خطر تکرار سرنوشت یارانه نقدی برای بنزین

اجرای طرح سقاب بدون تعیین دقیق مدت اجرا، سازوکار خروج، نسبت آن با اصلاح قیمت و جایگاه آن در یک برنامه جامع اصلاح انرژی، می‌تواند خطر تکرار طرح یارانه نقدی بر...

 سایت عادل فردوسی‌پور رفع فیلتر شد
۵۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سایت عادل فردوسی‌پور رفع فیلتر شد

سایت «فوتبال ۳۶۰» عادل فردوسی‌پور رفع فیلتر شد و دوباره در دسترس قرار گرفت.

 سقوط اقتصادی در نبود پول قدرتمند - سایت خبری اقتصاد پویا
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد پویا

سقوط اقتصادی در نبود پول قدرتمند - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ پول ملی زمانی می‌تواند نقش واقعی خود را در اقتصاد ایفا کند که مردم بتوانند با آن قیمت‌ها را بسنجند، درآمد خود را برای آینده برنامه‌ریزی کنند، پس‌انداز داشته باشند و قراردادهای اقتصادی را بر مبنای آن تنظیم کنند. اما در شرایطی که ارزش پول با سرعت کاهش می‌یابد، ریال به‌تدریج بخشی از این [ ]

 قتل پسر جوان با سیم شارژ موبایل در هفت‌چنار تهران ؛ جنایت پس از مصرف گل
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

قتل پسر جوان با سیم شارژ موبایل در هفت‌چنار تهران ؛ جنایت پس از مصرف گل

حوادث رکنا: مرد جوانی در جریان یک جنایت خانوادگی در محله هفت‌چنار تهران با سیم شارژر به قتل رسید؛ متهم که برادر مقتول است، پس از اقدام برای قتل مادرش با دخالت پدر خانواده دستگیر شد.