قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۲۴ ساعت قبل

پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو؛ ساندور چانی: اعتمادم را به او از دست داده‌ام

جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، با افزایش مخالفت‌ها در میان مدیران ارشد فوتبال جهان روبه‌رو شده است. ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان و پنجمین نایب‌رئیس فیفا، با انتقاد از قضاوت حرفه‌ای، استانداردهای اخلاقی و شیوه رهبری اینفانتینو اعلام کرد که دیگر به او اعتماد ندارد.
 پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو؛ ساندور چانی: اعتمادم را به او از دست داده‌ام

به گزارش اینتیتر، جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، حمایت یکی دیگر از نواب رئیس این نهاد را از دست داد. ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان، با انتقاد از «قضاوت حرفه‌ای، استانداردهای اخلاقی و شیوه رهبری» اینفانتینو، اعلام کرده است که دیگر به او اعتماد ندارد.

چانی در نامه‌ای جنجالی که روز سه‌شنبه برای اینفانتینو ارسال شد و خبرگزاری فرانسه نخستین بار به آن دست یافت، نوشت که «اعتمادی را که پیش‌تر به شما داشتم، از دست داده‌ام». او اخراج ناگهانی کوین لامور، مدیر ارشد اجرایی فیفا، را «آخرین ضربه» و نقطه پایانی بر اعتماد خود به رئیس فیفا توصیف کرد.

لامور روز دوشنبه از سوی فیفا اخراج شد؛ آن هم پس از اینکه ماه گذشته برخلاف موضع اینفانتینو، از طرح جنجالی او برای واگذاری بخشی از سهام و منافع تجاری جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی انتقاد کرده بود.

نامه چانی در ادامه موج مخالفت مدیران ارشد فوتبال جهان با اینفانتینو منتشر شده است. رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان اکنون پنجمین نایب‌رئیس از مجموع هشت نایب‌رئیس فیفا محسوب می‌شود که خواستار کناره‌گیری اینفانتینو شده‌اند. ظاهراً حتی در بالاترین طبقات فوتبال جهان هم صندلی ریاست، برخلاف توپ فوتبال، همیشه گرد و قابل پیش‌بینی نیست.

پیش از این، الکساندر چفرین، رئیس یوفا، ویکتور مونتاگلیانی، رئیس کنفدراسیون فوتبال آمریکای شمالی، مرکزی و کارائیب (کونکاکاف)، شیخ سلمان بن ابراهیم آل‌خلیفه، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا، و همچنین دبی هویت، رئیس اتحادیه فوتبال انگلیس، مواضع انتقادی خود را نسبت به ادامه ریاست اینفانتینو اعلام کرده بودند.

در میان نواب‌رئیس فیفا، تنها آلخاندرو دومینگز از کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی، پاتریس موتسه‌په از کنفدراسیون فوتبال آفریقا و لمبرت مالتوک از اقیانوسیه همچنان از اینفانتینو حمایت می‌کنند.

چانی همچنین عضو شورای ۳۷ نفره فیفا است؛ شورایی که در تئوری مهم‌ترین نهاد تصمیم‌گیری فوتبال جهان محسوب می‌شود، اما به گفته منتقدان، در سال‌های اخیر بارها از سوی اینفانتینو در تصمیم‌گیری‌های کلیدی نادیده گرفته شده است.

او در بخشی از نامه خود خطاب به رئیس فیفا نوشت: «اعتقاد من به اینکه شما همچنان قادر هستید فیفا را به‌صورت موفق و مؤثر و بر اساس ارزش‌های مشترکی که پیش‌تر مبنای همکاری ما بود، هدایت کنید، از بین رفته است. اخراج غیرمنتظره کوین لامور آخرین ضربه بود.»

چانی همچنین به «مجموعه‌ای از تصمیم‌های بحث‌برانگیز» در جریان جام جهانی امسال اشاره کرده و نقش اینفانتینو در طرح‌هایی برای «واگذاری و برون‌سپاری رقابت‌های فیفا و قرار دادن آن‌ها در اختیار طرف‌ها و مجموعه‌های خارجی» را از جمله دلایل اصلی انتقاد خود عنوان کرده است.

با موضع‌گیری جدید ساندور چانی، فشارها بر جیانی اینفانتینو افزایش یافته و شکاف میان رئیس فیفا و تعدادی از بلندپایه‌ترین مدیران فوتبال جهان وارد مرحله تازه‌ای شده است.



۳۱ دقیقه قبل / سایت انتخاب

جانشین رئیس فیفا از آسیا می‌آید؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: اعضای قدرتمند منطقه‌ای فیفا پروژه استیضاح جیانی اینفانتینو را کلید زدند.

 رویترز امروز(جمعه) در گزارشی اختصاصی خبر داد که یوفا، AFC و کونکاکاف در حال بررسی استفاده از سازوکار  «رأی عدم اعتماد» برای برکناری جیانی اینفانتینو هستند تا این جدی‌ترین تهدید علیه ریاست او از زمان آغاز بحران اخیر فیفا لقب بگیرد. 

زد و بند اینفانتینو با ترامپ و پرونده فساد اخلاقی‌اش در دو هفته گذشته باعث از دست دادن اعتماد بیش از ٧٠ درصد اعضای فیفا شده است.

این بحران در فیفا با طرح شکست‌خورده اینفانتینو برای فروش بخشی از منافع تجاری آینده جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی و مخصوصا به شرکت برادر داماد ترامپ برمی‌گردد. این طرح با اعتراض شدید یوفا، AFC و کونکاکاف مواجه شد و در نهایت کنار گذاشته شد.

حالا رویترز درباره جزئیات پروژه برکناری اینفانتینو خبر داد که برای آغاز این فرآیند، حداقل ۲۰ درصد از ۲۱۱ عضو فیفا، یعنی ۴۳ فدراسیون، باید درخواست کتبی بدهند. پس از آن، شورای فیفا باید طی سه ماه کنگره فوق‌العاده برگزار کند. 

در کنگره، هر کشور یک رأی دارد و تصمیمات معمولاً با اکثریت ساده آرای معتبر گرفته می‌شوند.

اگر اینفانتینو برکنار شود، طبق اساسنامه، طولانی‌ترین‌مدت معاون رئیس فیفا تا برگزاری انتخابات جدید سرپرست ریاست خواهد شد؛ این فرد در حال حاضر شیخ سلمان بن ابراهیم آل‌خلیفه، رئیس AFC است. 


۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اینفانتینو درس نمی‌گیرد: پروژه جنجالی جدید

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ جانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، در سال گذشته مذاکراتی با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای راه‌اندازی و تجاری‌سازی یک تورنمنت جهانی زیر ۱۵ سال داشته؛ مسابقاتی که ایده برگزاری آن از رقابت‌های مشهور بیسبال الهام گرفته شده است.

پروژه جدید جانی اینفانتینو برای برگزاری یک تورنمنت جهانی زیر ۱۵ سال با مشارکت سرمایه‌گذاران خصوصی، در شرایطی مطرح شده که رئیس فیفا به دلیل کنار گذاشتن طرح ایجاد یک شرکت تجاری برای فروش بخشی از دارایی‌ها و فعالیت‌های این نهاد، با انتقادات زیادی روبرو شده است.

این پروژه قرار بود به شکل یک "جشنواره فوتبال جوانان" برگزار شود و تیم‌های ملی ۲۱۱ کشور عضو فیفا در آن حضور داشته باشند. طبق طرح اولیه، نخستین دوره این مسابقات فقط برای پسران برگزار می‌شد و بازی‌ها زمان کوتاه‌تری داشتند و در زمین‌هایی کوچک‌تر از اندازه معمول برگزار می‌شدند.

حمایت احتمالی مالک چلسی

اتلتیک می‌گوید شرکت "Eldridge Industries" از پروژه حمایت کرده بود. این شرکت توسط تاد بولی، رئیس باشگاه چلسی و یکی از مالکان تیم بیسبال لس‌آنجلس داجرز، تأسیس و اداره می‌شود.

حتی مذاکراتی با شبکه "ESPN" نیز انجام شده بود. این شبکه سال‌هاست مسابقات "Little League World Series" را پوشش می‌دهد و هدف از مذاکرات، برگزاری این رویداد در مجموعه "Disney World" در اورلاندو، فلوریدا بود.

ESPN قرار بود پخش مسابقات در آمریکا را برعهده بگیرد و مراسم افتتاحیه و اختتامیه در پارک‌های تفریحی دیزنی برگزار شود.

ایده برگزاری جام جهانی زیر ۱۵ سال پیش از این و در جریان جلسه شورای فیفا در دسامبر ۲۰۲۵ مطرح شده بود، اما آن زمان جزئیات مربوط به تجاری‌سازی مسابقات و مشارکت سرمایه‌گذاران خصوصی علنی نشده بود.

بر اساس گزارش اتلتیک، این برنامه‌ها پیش از آغاز جام جهانی در ماه ژوئن متوقف شدند. هنوز مشخص نیست پروژه به طور کامل کنار گذاشته شده یا فیفا ممکن است در آینده دوباره آن را مطرح کند.

 


۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

سازمان لیگ، توپِ آسانی را به زمین استقلال انداخت

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر روابط عمومی و سخنگوی سازمان لیگ، در مورد ماجرای قرارداد آسانی با استقلال، توضیحاتی دوپهلو ارائه کرد.

به گزارش فوتبالی، استقلال در حالی دومین مسابقه خودش در لیگ جدید را پشت سر گذاشت که هنوز تکلیف بازیکن خارجی این تیم که در هر دو مسابقه قبلی برای آبی‌ها بازی کرده، مشخص‌ نیست.

حضور یاسر آسانی در ترکیب اصلی استقلال با توجه به انتشار نامه فسخ او، باعث شده بسیاری این بازیکن را غیرمجاز بدانند و الان حداقل شکایت باشگاه مس شهربابک روی میز آبی قرار داشته باشد اما برخی معتقدند چون فسخ قرارداد آسانی در سازمان لیگ ثبت نشده، پس ادامه همکاری دو طرف طبق قرارداد ادامه دارد و بی مشکل است.

حجت الله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در این مورد ضمن اعلام اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به این پرونده رسیدگی می‌کند، گفت: "آسانی قرارداد دو ساله‌ای را در سازمان لیگ ثبت دارد که یک سال اولش گذشته و الان در سال دوم است. قرارداد بین باشگاه و بازیکن است. اگر‌ مشکلی هم باشد بین باشگاه و بازیکن است. او قرارداد جدیدی ندارد. قرارداد دو ساله‌ای دارد که از فصل قبل بسته و امسال، سال دوم آن است."

به این ترتیب از نگاه سازمان لیگ، صدور کارت آسانی و بازی کردن او برای استقلال بی مشکل بوده اما در طرف مقابل مساله نامه فسخ بازیکن، مطرح است. با توجه به اینکه بازیکنان خارجی نیازی به ثبت فسخ در سازمان لیگ ندارند و از طریق فیفا اقدام لازم را انجام می‌دهند، بنابراین عدم ثبت فسخ در سازمان لیگ ایران، قطع همکاری را اثبات نمی‌کند. در گذشته هم معمولا بازیکنان خارجی که از تیم‌های ایرانی جدا می‌شدند، فسخ قراردادشان را از طریق فیفا اطلاع می‌دادند.

ضمن اینکه انتشار نامه فسخ آسانی و تایید مشاور حقوقی او، دلیلی بر وقوع فسخ قرارداد است که در این دعوای حقوقی به آن اشاره می‌شود. به این ترتیب، ادامه همکاری آسانی با استقلال نیازمند قراردادی جدید است که به خاطر پنجره بسته امکان پذیر نیست.

البته سازمان لیگ با اینکه به اجرا شدن ثبت فسخ در سامانه خودش تکیه دارد، به نظر می‌رسد بهمنی این سازمان را از دعوای دو طرف جدا می‌کند. اشاره او به کمیته انضباطی و همچنین مشکل بین بازیکن و باشگاه، نشان می‌دهد سازمان لیگ صحت فسخ قرارداد را به صورت رسمی رد نمی‌کند و این اتفاق را صرفا از نگاه این سازمان، مشروط به طی روال اداری می‌داند.

به هرحال، آسانی در دو مسابقه برای استقلال بازی کرده که ممکن است ادامه این ماجرا، در صورت تایید فسخ وینگر آلبانیایی، ضرر جبران ناپذیری را به استقلال وارد کند.




 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
۲۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.

 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.

 گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون - دقیقه 20

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.

 روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد
۱۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد

باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته به جای خولیان آلوارس در مهلت باقی‌مانده نقل‌وانتقالات شانسش را برای جذب لائوتارو مارتینس امتحان کند.

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.