قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

قالیباف: ۹۰ میلیون نفر از هر قوم، هر سلیقه و هر مذهب، به تمام معنا پای ایران ایستادند

رئیس مجلس در مراسم روز خبرنگار گفت: این پیروزی افتخارآمیز، چه در میدان نظامی و چه در میدان دیپلماسی، هر دو به همت مردم مبعوث شده و ملت ایران که از روز اول در صحنه بودند، رقم خورد.
 قالیباف: ۹۰ میلیون نفر از هر قوم، هر سلیقه و هر مذهب، به تمام معنا پای ایران ایستادند

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست جمعی از خبرنگاران پارلمانی با تبریک فرا رسیدن ماه ربیع‌الاول گفت: بعد از اینکه از این مراسم اطلاع پیدا کردم با وجود شرایط جنگی، اما طبق سنت همیشه تلاش کردم تا از حضور در جمع شما برادران و خواهران گرامی محروم نشوم و از شما تشکر کنم چرا که انصافاً هم در جنگ ۱۲ روزه و هم جنگ رمضان خوش درخشیدید و انجام وظیفه کردید.

وی با تاکید بر اینکه امروز ما در یک جنگ ناجوانمردانه هستیم که در رأس آن آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارند، گفت:، اما ملت ما شجاعانه، مردانه و خالصانه ایستاد و جنگید و بنده به عنوان یک خدمتگزار و به عنوان برادری که به جزئیات کار آشنا هستم با همه وجودم می‌گویم که ما در این جنگ هم در بعد نظامی و هم بعد سیاسی به معنای واقعی پیروز شدیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بنده در یکی از مصاحبه‌هایم در طول جنگ، اشاره کردم که منظورم این نیست که ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی را منهدم کردیم بلکه منظور این است که آمریکا و اسرائیل با اهداف مشخص و روشن و با ۹ هدف مشخص، اعلام شده رسمی، مکتوب و مکرر به ما حمله کردند، اما به هیچ کدام از اهداف خود  در هیچ سطحی دسترسی پیدا نکردند، این بزرگ‌ترین شکست مطلق آمریکا و رژیم صهیونیستی و پیروزی بزرگی برای ما بود. پیروزی میدان نظامی و دیپلماسی با همت مردم مبعوث شده

وی تفاهم‌نامه بین ایران و آمریکا را سند افتخار و پیروزی در راستای تثبیت پیروزی در میدان دیپلماسی عنوان کرد و افزود: این پیروزی افتخارآمیز در میدان نظامی و دیپلماسی به همت مردم مبعوث شده اتفاق افتاد چرا که این ملت ایران بودند که از روز اول به صحنه آمدند و هسته سخت ۹۰ میلیون نفری با هر سلیقه، دین، مذهبی و از هر قومی به تمام معنا ایستادند و از جمهوری اسلامی ایران، سرزمین و انقلاب خود به شکل افتخارآمیز دفاع کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی روایتگری را وظیفه خبرنگاران دانست و گفت: البته معتقدم که مردم ما حس این پیروزی را به گونه‌ای که اتفاق افتاده، حس نکردند و در برخی موارد نتوانستیم این حقی که مردم داشتند را به درستی ادا کنیم، وقتی مردم سوال می‌کنند که الان چه شد؟! یعنی نتوانسته‌ایم این پیروزی بزرگ را به نحوی که باید روایت کنیم تا این حس افتخار در ذهن و وجود همه مردم، جبهه مقاومت و آزادی‌خواهان دنیا شکل بگیرد.

دکتر قالیباف با تاکید بر اینکه روایتگری موجب می‌شود تا احساس پیروزی، نشاط و شادابی به جامعه انتقال داده شود گفت: مردم حق دارند که از این پیروزی افتخارآمیز لذت ببرند و آن را درک و به آن افتخار کنند و تاریخ نیز در آینده این را قضاوت خواهد کرد.

در ادامه حتما بخوانید قالیباف: خبرنگاران مؤمن و زمان‌شناس، پاسداران مرزهای حقیقت‌اند

وی در ادامه اظهار کرد: ما این پیروزی را مدیون شهدا و در راس آن امام شهیدمان هستیم،  امامی که فکر کردن، مردم سالاری، استکبارستیزی و خدمت به مردم را به ما آموخت و همه وجودشان را تقدیم این ملت، سرزمین و اسلام و انقلاب کردند.

دکتر قالیباف همچنین اظهار کرد: این ظرفیت در کشور ما وجود دارد و به فضل الهی ان‌شاءالله پیش خواهیم رفت و مطمئنما شیرینی این پیروزی‌ها توسط خبرنگاران با روایت‌ها و تلاش‌های آنها به مردم چشیده خواهد شد.

رئیس قوه مقننه در همین زمینه تاکید کرد: طبیعتاً رسانه‌های رسمی ما وظیفه بیشتری نسبت به این موضوع دارند تا بتوانیم این پایداری و افتخار را برای همیشه تاریخ ثبت کنیم و فرزندان امروز و آینده این سرزمین به آن افتخار کنند و با وحدت و انسجام پیش برویم.

به گزارش خانه ملت، در این مراسم که با حضور نواب و جمعی از اعضای هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی برگزار شد، از خواهر خبرنگار شهیده فرشته باقری دختر سرلشکر شهید محمد باقری، آقای جعفر شرفشاهی از خبرنگاران باسابقه پارلمانی و پدر سرهنگ شهید شاهین شرفشاهی که در جنگ اخیر به شهادت رسید و خانواده مرحوم اصغر خمسه عکاس مطبوعاتی توسط رئیس مجلس تجلیل شد.

منبع: خانه ملت





 حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است
۱۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد مسیرهای جایگزین انتقال نفت با هدف تضعیف تنگه هرمز بخشی از جنگ علیه ایران است، گفت: وقتی قیمت نفت بالا می‌...

 نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با انتقاد از وضعیت حجاب، گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه کرده و دستگاه‌های م...

 مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.

 بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد
۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اهمیت تحولات اخیر در بازتعریف تصویر ایران در افکار عمومی دنیا، گفت: رفتار مردم ایران در جنگ‌های اخیر، بسیاری از کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران تغییر داد.