قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

لاف‌زنی ترامپ در قبال ایران | تهدید‌های بزرگ، عقب‌نشینی‌های بزرگ‌تر

«شهرآرانیوز-گروه سیاست»، به گفته تحلیلگران، بی‌اطلاعی عمیق رئیس‌جمهور آمریکا، از ماهیت و ساختار نظام سیاسی ایران، او را وارد چرخه‌ای از تهدید‌های تکراری و عقب‌نشینی‌های مکرر کرده است؛ چرخه‌ای که از نگاه منتقدان، بیش از پیش به یک «روز گراندهاگ» سیاسی و نظامی شبیه شده است.
 لاف‌زنی ترامپ در قبال ایران | تهدید‌های بزرگ، عقب‌نشینی‌های بزرگ‌تر

به گزارش شهرآرانیوز، گاردیندر گزارشی نوشت که بیش از پنج ماه پس از آغاز جنگ با ایران، ترامپ در حالی تلاش می‌کند پیروزی نظامی مورد نظر خود را تضمین کند که بار‌ها تهران را به حملات ویرانگر تهدید کرده، اما در نهایت به بهانه ازسرگیری مذاکرات از مواضع تند خود عقب نشسته است.

منتقدان می‌گویند این توالی «اولتیماتوم، تهدید و عقب‌نشینی» به الگویی تکراری تبدیل شده است. بر اساس یک محاسبه، ترامپ از زمان آغاز جنگ با ایران و اسرائیل در ۲۸ فوریه، هفت بار از چنین تاکتیکی استفاده کرده است.

آخرین نمونه این روند، آخر هفته گذشته رخ داد؛ زمانی که ترامپ در هواپیمای ایرفورس وان به خبرنگاران گفت: حمله‌ای گسترده را که آن را بزرگ‌ترین حمله از زمان جنگ جهانی دوم توصیف کرده بود، لغو کرده است. او دلیل این تصمیم را درخواست متحدان آمریکا و این ارزیابی عنوان کرد که فکر می‌کنم توافقی وجود دارد.

با این حال مذاکرات میان ایران و عمان درباره کشتیرانی در تنگه هرمز تاکنون به توافقی مشخص منجر نشده و این آبراه راهبردی همچنان بسته مانده است؛ تنگه‌ای که پیش از جنگ، مسیر عبور حدود یک‌پنجم عرضه نفت جهان بود. تهدید‌هایی که به عقب‌نشینی ختم می‌شوند

این رفتار یادآور موارد متعدد دیگری است از جمله تهدید تند ترامپ در ماه آوریل که گفته بود اگر تهران خواسته‌های آمریکا را نپذیرد، تمدن ایران امشب نابود خواهد شد با این حال، او در نهایت عقب‌نشینی کرد و به آتش‌بس رضایت داد.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین بار‌ها مدعی شده است که ایالات متحده عملاً در جنگ پیروز شده و ایران خواهان دستیابی به توافق است؛ ادعا‌هایی که به گفته منتقدان، با تحولات میدانی همخوانی ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان نیز در گزارشی، مجموعه‌ای از ۱۴ ویدئو مربوط به اظهارات ترامپ از ماه مارس را کنار هم قرار داده که در آنها رئیس‌جمهور آمریکا بار‌ها تأکید کرده صلح در دسترس است و رهبران ایران خواهان توافق هستند؛ در حالی که ایران همچنان توانایی وارد کردن خسارت به اهداف آمریکا و متحدانش در منطقه را حفظ کرده است.

اندرو نیل، روزنامه‌نگار و مفسر باسابقه بریتانیایی، با لحنی طعنه‌آمیز این رویکرد ترامپ را شایسته جایزه صلح نوبل دانست؛ جایزه‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا بار‌ها علاقه خود به دریافت آن را ابراز کرده است.

نیل در گفت‌و‌گو با رادیو …





 محسن رضایی: در مسئله اداره شیوه جنگ تغییراتی خواهیم داد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

محسن رضایی: در مسئله اداره شیوه جنگ تغییراتی خواهیم داد

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت جنگ آینده متفاوت از جنگ تحمیلی سوم خواهد بود.

 واریز حقوق‌ ها با یک تغییر مهم! | افزایش دریافتی این کارمندان تایید شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واریز حقوق‌ ها با یک تغییر مهم! | افزایش دریافتی این کارمندان تایید شد

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ضمن تشریح اعمال افزایش اضافه کار کارمندان تا سقف ۲۰۰ درصد حقوق پایه ، از پرداخت سیستمی و بدون تبعیض حقوق ۷۰۰ هزار نیروی شرکتی از ماه آینده خبر داد

 ویدیو / فلاحت‌پیشه در مناظره با کوروش احمدی: نباید کنوانسیون خزر را بپذیریم/ توافق‌های روسیه با دیگر کشور‌های ساحلی خلاف معاهدات قبلی ایران و شوروی است / واقعا فکر می‌کنید جمهوری آذربایجان و ترکمنستان استدلال ایران را برای خط مبدا می‌پذیرند؟ / باکو همواره بیشترین سود را از بحران میان ایران و آمریکا برده
۵ ساعت قبل / سایت انتخاب

ویدیو / فلاحت‌پیشه در مناظره با کوروش احمدی: نباید کنوانسیون خزر را بپذیریم/ توافق‌های روسیه با دیگر کشور‌های ساحلی خلاف معاهدات قبلی ایران و شوروی است / واقعا فکر می‌کنید جمهوری آذربایجان و ترکمنستان استدلال ایران را برای خط مبدا می‌پذیرند؟ / باکو همواره بیشترین سود را از بحران میان ایران و آمریکا برده

فلاحت‌پیشه در مناظره با کوروش احمدی بیان کرد: واقعا فکر می‌کنید جمهوری آذربایجان و ترکمنستان استدلال ایران را برای خط مبدا می‌پذیرند؟ این را برای آینده باز ب...

 رضایی: ایران از جنگ ۱۲ روزه با راهبردهای دفاعی و دیپلماتیک جدید خارج شد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رضایی: ایران از جنگ ۱۲ روزه با راهبردهای دفاعی و دیپلماتیک جدید خارج شد

دبیر شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر اینکه ایران در جنگ اخیر با وجود سخت‌ترین شرایط، با اتکا به رهبری و انسجام ملی از آزمون دشوار پیش‌رو سربلند بیرون آمده است، گفت: راهبردهای دفاعی، شیوه اداره جنگ و رفتار دیپلماتیک ایران پس از جنگ ۱۲ روزه دستخوش تحول خواهد شد و کشور در برابر فشارهای اقتصادی و تهدیدهای خارجی تسلیم نخواهد شد.

 سرلشکر رضایی: اصلاح رفتار دیپلماتیک ایران پس از بدعهدی‌ های آمریکا الزامی است
۲ ساعت قبل / سایت رکنا

سرلشکر رضایی: اصلاح رفتار دیپلماتیک ایران پس از بدعهدی‌ های آمریکا الزامی است

رکنا سیاسی: دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از جنگ 12 روزه تاکنون در حال رشد و تکامل دفاعی و سیاسی است، گفت: ایران امروز دیگر ایران قبل از جنگ نخواهد بود و آمریکای پرمدعا و مغرور نیز دیگر آمریکای قبل از جنگ نخواهد بود.

 هشدار تند نیروهای مسلح ایران به آمریکا
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

هشدار تند نیروهای مسلح ایران به آمریکا

سردار سیدمجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع، با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در تقابل با فشارهای نظامی و تحریمی، شکست راهبردی را به متجاوزان تحمیل کرده است، اعلام کرد که ارتقای توان بازدارندگی و استقرار نظم امنیتی جدید در منطقه تنها از مسیر تکیه بر صنایع دفاعی بومی و همگرایی کشورهای همسایه محقق می‌شود.



نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...
هم‌صدایی کم‌سابقه سران قوا درباره جنگ؛ چرا تندروها با پایان «عزتمندانه» مخالف‌اند؟
سایت فرارو

هم‌صدایی کم‌سابقه سران قوا درباره جنگ؛ چرا تندروها با پایان «عزتمندانه» مخالف‌اند؟

نگاهی به اظهارات سران سه قوه در یک ماه اخیر نشان می‌دهد که به‌ویژه قالیباف و پزشکیان، هرچه رفتار و اظهارات جریان تندرو رادیکال‌تر شده، با صراحت بیشتری درباره شرایط موجود سخن گفته‌اند. موضوعی که با واکنش‌های مجازی و حقیقی آنان در تریبون‌های مختلف نیز همراه شده است.
بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، روشن و مسئولانه است | با چه پشتوانه منطقی و عقلانی، تصمیم زدن سه کشتی گرفته شد؟
سایت اقتصادنیوز

بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، …

اقتصادنیوز: مرعشی نوشت: کشوری که توانست در میدان جنگ مقاومت کند سپس از مسیر دیپلماسی به توافقی دست یابد که بخش عمده مفاد آن به‌نفع ایران بود نباید اجازه دهد، سرمایه و دستاوردی که در میدان و دیپلماسی به‌ دست آمده بر اثر تعلل و بلاتکلیفی در تصمیم‌گیری از دست برود.
سایت عصرایران

پست معنادار یک کانال انقلابی و اصولگرای