قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۲ ساعت قبل

پیام تشکر عراقچی از حمایت‌های رئیس‌جمهور از دستگاه دیپلماسی کشور

وزیر امور خارجه، در پی انتخاب وزارت امور خارجه به‌عنوان «دستگاه برگزیده» بخش «یاور فتح» بیست‌ویکمین دوره جشنواره شهید رجایی، با صدور پیامی خطاب به رئیس‌جمهور، از حمایت و اعتماد وی و دولت به مجموعه وزارت امور خارجه قدردانی کرد.
 پیام تشکر عراقچی از حمایت‌های رئیس‌جمهور از دستگاه دیپلماسی کشور

به گزارش شهرآرانیوز، «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه روز پنجشنبه ۵ شهریور در پیامی خطاب به «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور، موفقیت دستگاه دیپلماسی را مرهون الطاف الهی، رهنمود‌ها و حمایت‌های مقام معظم رهبری و همراهی صمیمانه جنابعالی، اعضای دولت و حاصل ایستادگی و کوشش بی‌وقفه همکاران ارجمندم در ایفای مسئولیت‌های خطیر خود در خدمت به میهن اسلامی دانست. متن کامل این پیام به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان.

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام،

«اعطای عنوان «دستگاه برگزیده» در بخش «یاور فتح» بیست‌ویکمین دوره جشنواره شهید رجایی به وزارت امور خارجه و ابراز عنایت و اعتماد جنابعالی، موجب دلگرمی و مباهات مجموعه وزارت امور خارجه شد.

کسب این عنوان، که در پاسداشت مجاهدت‌ها و تلاش‌های دستگاه دیپلماسی در جریان جنگ تحمیلی اخیر و نقش‌آفرینی در دفاع از منافع و حقوق ملت بزرگ ایران و تبیین مواضع کشور در عرصه بین‌المللی اعطا شده است، برای همکاران این وزارتخانه افتخاری ارزشمند و مسئولیتی مضاعف به شمار می‌رود. در آن روز‌های دشوار، دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همگام با دیگر عرصه‌های دفاع از میهن، با حضوری فعال و شبانه‌روزی در میدان بین‌المللی، برای تبیین حقیقت، مقابله با روایت‌های ناروا، جلب حمایت و همبستگی جهانی و پاسداری از منافع و امنیت ملی کشور تلاش کرد.

این موفقیت را مرهون الطاف الهی، رهنمود‌ها و حمایت‌های مقام معظم رهبری و همراهی صمیمانه جنابعالی، اعضای دولت و حاصل ایستادگی و کوشش بی‌وقفه همکاران ارجمندم در ایفای مسئولیت‌های خطیر خود در خدمت به میهن اسلامی می‌دانیم. بی‌تردید، آنچه در آن روز‌های سرنوشت‌ساز در عرصه دیپلماسی کشور رقم خورد، جلوه‌ای از همدلی و هم‌افزایی ملی در دفاع از ایران و صیانت از عزت و اقتدار کشور بود.

بر …



 برق آمریکا را قطع می‌کنیم | همه گزینه‌های ما علیه آمریکا روی میز است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

برق آمریکا را قطع می‌کنیم | همه گزینه‌های ما علیه آمریکا روی میز است

در بحبوحه تشدید جنگ تجاری آمریکا و کانادا، رئیس دولت استان اُنتاریو، ایالات متحده را به قطع صادرات برق تهدید کرد که به گفته کارشناسان می‌تواند به افزایش قیمت برق و هزینه قبوض آمریکایی‌ها منجر شود.

 آغاز بهره‌برداری از 2 کارخانه مجموعه آرتاویل با 2000 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

آغاز بهره‌برداری از 2 کارخانه مجموعه آرتاویل با 2000 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری

همزمان با هفته دولت، کارخانه‌های آرتاویل کولاک و آرتاویل زیور ایرانیان در یک مجموعه تولیدی، با حضور رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در شهرک صنعتی شماره 2 به بهره‌برداری رسیدند.

 هشدار صریح یک مقام امنیتی به آمریکا؛ نفت ایران را مصادره کنید، پاسخ متقابل می‌گیرید
۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

هشدار صریح یک مقام امنیتی به آمریکا؛ نفت ایران را مصادره کنید، پاسخ متقابل می‌گیرید

یک مقام مسئول امنیتی در گفتگو با نور نیوز ضمن هشدار نسبت به احیای سازوکار موسوم به «دادگاه‌های غنیمت» از سوی آمریکا گفت :اگر واشنگتن از این مسیر برای توقیف نفتکش‌ها و مصادره محموله‌های نفتی ایران استفاده کند، جمهوری اسلامی ایران نیز برای تحمیل هزینه متقابل به منافع آمریکا در خلیج فارس اقدام خواهد کرد.

 علی آبادی: اولویت مصرف انرژی خورشیدی، در محل تولید است
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

علی آبادی: اولویت مصرف انرژی خورشیدی، در محل تولید است

وزیر نیرو گفت: برق تولیدی در نیروگاه‌های خورشیدی هر استان با اولویت مصرف در همان جغرافیای تولید است که این امر موجب جذاب‌سازی اقتصاد انرژی برای صنایع و پایداری شبکه در برابر ناترازی‌ها خواهد بود.

 سیل بزرگ نپال (+عکس): 165 کشته و 1500 مفقودی / تخریب 19 پل و 40 کیلومتر جاده
۸ ساعت قبل / سایت عصرایران

سیل بزرگ نپال (+عکس): 165 کشته و 1500 مفقودی / تخریب 19 پل و 40 کیلومتر جاده

حدود 500 گردشگر خارجی مفقودی در میان قربانیان سیل نپال هستند.

 بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص صحنه مبارزه با دشمن
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص صحنه مبارزه با دشمن

سازمان اطلاعات سپاه در بیانیه‌ای مهم و تفصیلی درباره ترسیم صحنه سرنوشت‌ساز مبارزه با دشمن از نقشه آنان برای تقابل با ایران پرده برداشت.



آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
نخست‌ وزیر قطر حامل پیام آمریکاست / محور اصلی باید توافق اسلام‌آباد باشد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

نخست‌ وزیر قطر حامل پیام آمریکاست / محور اصلی باید توافق اسلام‌آباد باشد - مردم سالاری آنلاین

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به سفر امروز نخست‌وزیر قطر به تهران، این سفر را علاوه بر مسائل دوجانبه، مرتبط با تحولات منطقه، مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا و موضوع تنگه هرمز دانست و تأکید کرد: پاسخ ایران به پیام‌های منتقل‌شده از سوی قطر و آمریکا روشن است.
مذاکره در تراز قدرت؛ پیام صریح قالیباف به منتقدان
سایت صفحه اقتصاد

مذاکره در تراز قدرت؛ پیام صریح قالیباف به منتقدان

نامه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان، را می‌توان فراتر از یک پاسخ شخصی یا رسانه‌ای دید؛ این نامه در واقع تلاش برای ترسیم مرزی میان «مذاکره» و «سازش» و ارائه تعریفی از عقلانیت انقلابی در مواجهه با دشمن است.
روزنامه مردم سالاری

ماجرای بازداشت حمید بقایی در کرمانشاه چیست؟ | استانداری: اینکه چه زمانی بازداشت و آزاد شده مشخص نیست - مردم سالاری آنلاین

سایت اکوایران

تفاهم یا تخاصم؟ آینده روابط ایران و آمریکا به کدام سمت است؟

آیا تحریم‌های آمریکا تحولی جدید است؟
سایت نورنیوز

آیا تحریم‌های آمریکا تحولی جدید است؟

سوالی که در پی اظهارات جدید وزیر خزانه‌داری آمریکا در مورد افزایش فشار اقتصادی بر ایران مطرح است، این است که آیا هدف دولت ترامپ در این مرحله تنها شروع دور جدیدی از تبلیغات و فشار روانی و در کنار آن افزایش فشار سیاسی و دیپلماتیک بر کشورها برای فاصله گرفتن از ایران است، یا ترتیبات اعلام شده شامل تدابیر و پیامدهای عملی و اجرایی مشخصی نیز هست؟