قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

مستند «شنا در غم» روایت هفت قصه بدون سانسور از میناب است

سلمان نظافت یزدی گفت: مستند «شنا در غم»، مجموعه‌ای بدون سانسور از ۷ روایت متفاوت از شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره‌طیبه میناب است.
 مستند «شنا در غم» روایت هفت قصه بدون سانسور از میناب است

سلمان نظافت یزدی، کارگردان مستند «شنا در غم» که عصر امروز (۱۴ مرداد ۱۴۰۵) در رویداد هنری «روایت وطن» رونمایی شد به شهرآرانیوز گفت: در اردیبهشت‌ماه سفری به میناب با تعدادی از همکاران موسسه فرهنگی شهرآرا داشتیم که محصول این سفر، مستند «شنا در غم»، مجموعه‌ای از ۷ روایت متفاوت از شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره‌طیبه شد.

وی افزود:کار میدانی ما از اردیبهشت‌ماه با نگاه خبری آغاز شد و در تیر و مرداد نیز با تمرکز بر مستندسازی ادامه یافت. اگرچه برخی از دوستان دیگر در بخش‌هایی مانند اصلاح رنگ همکاری داشتند.

نظافت بیان کرد: این اثر با تکیه بر آرشیوی کامل و بدون سانسور از وقایع تلخ تهیه شده و قصه‌هایی از خاکسپاری. برخورد موشک، غیاب آدم‌ها و لحظه‌های دشواری را روایت می‌کند که بخشی از هویت ایران ما را شکل می‌دهد.

این کارگردان مشهدی با تأکید بر لزوم دوری از شعارزدگی در آثار سینمایی و مستند، گفت: اولین و ابتدایی‌ترین کار این است که از شعار فاصله بگیریم و برویم سراغ روایت قصه آدم‌ها؛ خودِ قصه بدون هیچ حرف اضافه‌ای، می‌تواند تأثیرگذار باشد.

وی افزود: ما به دنبال روایتی بدون سانسور از میناب بودیم به همین دلیل این مستند، لحظات سخت و دردناکی را به تصویر می‌کشد. مستند «شنا در غم»؛ روایت ۶۰ روزه از دل میناب

فرید اصغریان، کارگردان مشترک مستند «شنا در غم» نیز در بخش دیگری از این رویداد به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: مستند «شنا در غم» حاصل ۵۰ تا ۶۰ روز تلاش بی‌وقفه تیم شهرآرانیوز در شهرستان میناب است.

اصغریان با بیان این مطلب که پیش از حرکت به سمت میناب، سناریو و طرحی چیده بودیم، اما وقتی به مقصد رسیدیم هر روز روایت جدیدی می‌دیدیم که قابل وصف نبوده و لحظات دردناکی به چشم دیدیم تصریح کرد: در نهایت این مستند حاصل حس و تجربه‌ای زیسته در دل مردم میناب است. بیشتر از هر چیز، آنچه را آنجا حس کردیم و روایت مردم را دیدیم، به تصویر کشیدیم؛ نه آنچه از قبل نوشته بودیم.

وی اضافه کرد: تلاش کردیم دور از هر مسئله‌ای فقط مظلومیت ۱۶۸ دانش‌آموز که یکباره جان خود را از دست دادند نشان دهیم چرا که این ۱۶۸ کودک، نه فقط از یک خانواده یا خاندان، که از تمام ایران کم شده‌اند.

اصغریان در پایان تاکید کرد: سعی کردیم حرفمان را از …





 واقعگرای پرشور

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در روزهای پایانی این هفته که مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) است، «انتظار»، «پروژه ۷۴۹»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «بازی سرنوشت»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا» و «مورو در برابر سولو» فیلم های جدیدی هستند که از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.

 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.

 ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم

ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم

افشین علا: مردم آقا را دیده بودند و عاشقشان شده بودند؛ اما حاج‌آقا مجتبی را ندیده، عاشقشان شدند.

 مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم

مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم

روایت صادق آهنگران از نسل مداحان دیروز و امروز و ماجرای نماهنگ مشترک با حسین طاهری

 غفلت از دین؛ دومین اشتباه بزرگ مصدق که زمینه‌ساز کودتای 28 مرداد شد - تسنیم

غفلت از دین؛ دومین اشتباه بزرگ مصدق که زمینه‌ساز کودتای 28 مرداد شد - تسنیم

جامعه شناس سیاسی درباره کودتا 28 مرداد گفت: نادیده گرفتن نقش دین و مذهب یکی از اشتباهات مصدق است.