قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۳۶ ساعت قبل

سروش صحت و رضا عطاران با «تاکسی» در راه تلویزیون

سریال «تاکسی» با حضور هوتن شکیبا، آیدا ماهیانی، سروش صحت و رضا عطاران مراحل فیلمبرداری را طی می کند.
 سروش صحت و رضا عطاران با «تاکسی» در راه تلویزیون
به گزارش شهرآرانیوز؛ سریال «تاکسی» به کارگردانی حسن نوری و تهیه‌کنندگی مجید صالحی، این روز‌ها با حضور جمعی از بازیگران شناخته‌شده مقابل دوربین می‌رود.

کارگردانی این سریال را که به نویسندگی ایمان صفایی و بر اساس قصه‌ها و خاطرات سروش صحت ساخته می‌شود، حسن نوری برعهده دارد.

این مجموعه با ساختاری اپیزودیک، روایتگر قصه‌های متفاوتی است که همگی در یک تاکسی و با حضور راننده آن شکل می‌گیرند.

در این سریال بازیگرانی همچون هوتن شکیبا، رضا عطاران، سروش صحت، کاظم سیاحی، مجید صالحی، آیدا ماهیانی، حسن معجونی، سجاد بابایی، حدیث میرامینی، علی مصفا، محمد نیکبخت و... به ایفای نقش می‌پردازند.

«تاکسی» با تکیه بر موقعیت‌های متنوع و حضور چهره‌های شناخته‌شده سینما یکی از پروژه‌های در حال تولید است که در روز‌های آینده جزئیات بیشتری از آن منتشر خواهد شد.

منبع: برنا



 ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

افشین علا از ماجرای سرودن شعر معروفش برای رهبر انقلاب و پاسخ متفاوت ایشان به «جمعه نصر» می‌گوید.

 باستان‌شناسان در غار قلعه کُرد در جست‌وجوی چه هستند؟

باستان‌شناسان در غار قلعه کُرد در جست‌وجوی چه هستند؟

باستان‌شناسان در هفتمین فصل کاوش غار قلعه کرد، احتمال می‌دهند به سنگواره‌های بیشتری از انسان‌تباران دوره پلیستوسن، از جمله بقایای احتمالی نئاندرتال‌ها، انسان هوشمند کهن، انسان هایدلبرگ و دیگر گونه‌ها یا جمعیت‌های انسانی این دوره، دست یابند. قلعه کرد، غاری است که پیش‌تر در آن یک دندان شیری متعلق به کودکی حدود هفت تا هشت ساله با قدمتی در حدود ۱۷۵ هزار سال کشف شده است.

 جایزه رتبه اول روزنامه نگار « ایران» در جشنواره چراغ حقیقت /  گزارش سال « ایران » برنده جایزه رتبه اول چهارمین جشنواره چراغ حقیقت

جایزه رتبه اول روزنامه نگار « ایران» در جشنواره چراغ حقیقت / گزارش سال « ایران » برنده جایزه رتبه اول چهارمین جشنواره چراغ حقیقت

چهارمین جشنواره روزنامه‌نگاری «چراغ حقیقت» که از سوی  انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران برگزار شد، با معرفی برگزیدگان به کار  خود پایان داد.

 جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

اما اهمیت «ادیسه» نولان در این نیست که بالاخره یکی از بزرگ‌ترین حماسه‌های جهان را با امکانات عظیم سینمای معاصر به تصویر کشیده است. اهمیت واقعی فیلم در پرسشی است که زیر تمام این شکوه و هیاهو جریان دارد:آیا انسان واقعاً می‌تواند به خانه بازگردد؟

 ماجرای جوانی که پای چوبه دار نی نواخت و بخشیده شد | ببینید

ماجرای جوانی که پای چوبه دار نی نواخت و بخشیده شد | ببینید

بخشی از گفتگوی محبوبه رمضانی خواهری که قاتل برادرش را با شنیدن صدای یک نی بخشید.

 تاریخِ ناتمام روی پرده / بازنمایی ۲۸ مرداد در سینمای ایران

تاریخِ ناتمام روی پرده / بازنمایی ۲۸ مرداد در سینمای ایران

۲۸ مرداد برای سینمای ایران فقط یک واقعه تاریخی نیست؛ یک «زخم تاریخی» است که هربار از زاویه‌ای تازه سر باز می‌کند. شاید به همین دلیل، سینما در مواجهه با آن بیشتر از آنکه به بازسازی یک روز مشخص بپردازد، سراغ پیامدها، آدم‌ها و فضای اجتماعی پیش و پس از کودتا رفته است. اگر تاریخ را حافظه یک ملت بدانیم، سینما یکی از مهم‌ترین جاهایی است که این حافظه می‌تواند شکل تصویری پیدا کند؛ اما در مورد ۲۸ مرداد، این حافظه هنوز تکه‌تکه، گزینشی و گاه ایدئولوژیک است.

 چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی از پیشگامان اکتشاف غارهای ایران و غارنوردی، در ۹۹ سالگی درگذشت.

 نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان

نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان

آیین اهدای گواهی‌نامه درجه‌یک هنری به مجید مظفری، بازیگر سینما و تلویزیون در سازمان سینمایی برگزار شد و این بازیگر از بیکاری هنرمندان گلایه کرد. در این مراسم محمدرضا شریفی‌نیا، بازیگر سینما، گفت: وقتی اسم مجید مظفری می‌آید، من یاد طلافروشان می‌افتم. او در آثاری بازی کرده که واقعا مانند طلا هستند، به‌خصوص همکاری‌هایش با بهرام بیضایی. مجید مظفری در تئاتر هم طلافروشی کرده و آثار ارزشمندی در کارنامه دارد که «کالیگولا» از جمله آنهاست. او افزود: مجید مظفری از یک جوان خوش‌تیپ و کاردرست از پیش از انقلاب تا امروز بازی کرده و همچنان توانسته است خودش را حفظ کند. این یک نکته بسیار مهم در زندگی این هنرمند است.