قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

۸۷ درصد کودکان در مراکز نگهداری بهزیستی کشور، بدسرپرست هستند

سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: ۸۷ درصد کودکان در مراکز نگهداری بهزیستی، بدسرپرست هستند یعنی فقط پدر و مادر یا جد پدری ۱۳ درصد از این کودکان در قید حیات نیستند.
 ۸۷ درصد کودکان در مراکز نگهداری بهزیستی کشور، بدسرپرست هستند

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا الوند درباره علل پذیرش کودکان در مراکز نگهداری سازمان بهزیستی کشور افزود: نگهداری کودکان در سیستم مراقبت‌های شبانه روزی بر اساس رأی صادره از دادگاه صالحه است؛ دادگاه به استناد ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی کودکان والدینی را که شرایط صلاحیت نگهداری را نداشته باشند، برای مدت مشخص و موقت تحت مراقبت سازمان بهزیستی قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: کودکانی که والدین آنها فوت کرده باشند یا سرپرستان قانونی آنها زندانی باشند، اعتیاد یا اشتهار به فساد اخلاقی داشته باشند، مبتلا به بیماری‌های مسری و صعب العلاج و بیماری‌های روانی باشند به شکلی که بهداشت جسمانی روانی کودک را به مخاطره بیندازند و کودک تحت کودک آزاری قرار بگیرد، از جمله شروطی است که دادگاه صالحه براساس آنها کودکان را به مراکز مراقبت‌های شبانه روزی می‌فرستد و برای بهزیستی رأی صادر می‌کند همچنین بهزیستی به استناد بند ۱ و ۲ قانون سال ۱۳۹۲، صراحتا مسئولیت تکفل و مراقبت و تربیت و نگهداری کودکان را بر اساس سیاست‌های خود دارد و کودکان وارد سیستم بهزیستی می‌شوند.

سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: ۸۷ درصد کودکان در مراکز نگهداری بهزیستی، بدسرپرست هستند یعنی فقط پدر و مادر یا جد پدری ۱۳ درصد از این کودکان در قید حیات نیستند و ۸۷ درصد کودکان دارای شروط بد سرپرستی هستند.

الوند گفت: سازمان بهزیستی در راستای برنامه‌های خانواده محور و رویکرد خانواده محوری، سرفصلی را در دفتر مراقبت شبانه روزی با عنوان مرکز سلامت اجتماعی خانواده برای ارائه خدمات مختلف از مشاوره گرفته تا مهارت آموزی طراحی کرده است تا زوج‌ها با بکارگیری این آموزش‌ها به طلاق نرسند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی به استناد ماده ۵۷ قانون احکام دائمی، متولی سلامت اجتماعی در کشور است و بهزیستی به استناد همین ماده قانونی و تکلیفی که به آن سپرده شده، مرکز سلامت اجتماعی خانواده را راه‌اندازی کرده که این مرکز به انسجام و تحکیم بنیان خانواده کمک می‌کند.





 سرلشکر رحیم صفوی: در لحظه وقوع هر تهدیدی، واکنش ایران باید پیش‌دستانه و محاسبه شده باشد تا دشمن را از هر گونه تصور تعرض، حتی در خیال خود، بازدارد
۴۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سرلشکر رحیم صفوی: در لحظه وقوع هر تهدیدی، واکنش ایران باید پیش‌دستانه و محاسبه شده باشد تا دشمن را از هر گونه تصور تعرض، حتی در خیال خود، بازدارد

سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا به مناسبت ۳۱ مردادماه، روز صنعت دفاعی پیامی منتشر کرد.

 اوضاع جسمی خلبانان ایرانی در قطر خوب نیست
۴۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

اوضاع جسمی خلبانان ایرانی در قطر خوب نیست

سردار باقرزاده با هشدار درباره وضعیت نامناسب جسمی خلبانان ایرانی در قطر، خواستار انتقال فوری آنان به بیمارستان و بازگشتشان به ایران شد.

 یک نکته عجیب و پنهان درباره موتورسواری خانم‌ها
۴۷ دقیقه قبل / سایت برترینها

یک نکته عجیب و پنهان درباره موتورسواری خانم‌ها

یک کاربر توییتر با انتشار توییتی، از زاویه‌ای متفاوت به موضوع موتورسواری خانم‌های ایرانی نگاه کرده و بحث را از منظر بازاریابی و شکل‌گیری تقاضا مطرح کرده است.

 لفاظی‌های آمریکا از سر استیصال است، نه ابتکار عمل/ دشمن پس از شکست، راهبرد فشار و اختلاف‌افکنی را دنبال می‌کند
۱۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

لفاظی‌های آمریکا از سر استیصال است، نه ابتکار عمل/ دشمن پس از شکست، راهبرد فشار و اختلاف‌افکنی را دنبال می‌کند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز لفاظی‌های رئیس‌جمهور آمریکا از سر استیصال است، نه ابتکار عمل؛ دشمن به‌دنبال ایجاد نارضایتی اجتماعی، اختلاف داخلی و گسست...

 احوالپرسی سیدمصطفی خامنه‌ای و سیداحمد علم‌الهدی + عکس
۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

احوالپرسی سیدمصطفی خامنه‌ای و سیداحمد علم‌الهدی + عکس

تصویری از سیدمصطفی خامنه‌ای و سیداحمد علم‌الهدی در چهلم رهبر شهید در حرم امام رضا منتشر شده است.

 ورود 2.6 همت پول به بورس/ پیام خروج سنگین نقدینگی از صندوق های درآمد ثابت - سرمایه و بورس
۲۷ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

ورود 2.6 همت پول به بورس/ پیام خروج سنگین نقدینگی از صندوق های درآمد ثابت - سرمایه و بورس

شاخص کل بورس امروز با افزایش 108 هزار و 862 واحدی معادل 1.83 درصد، در ارتفاع 6 میلیون و 61 هزار و 546 واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن نیز همگام با شاخص کل حرکت کرد و با افزایش 30 هزار و 777 واحدی معادل 1.82 درصد، به یک میلیون و 717 هزار و 683 واحد رسید.