قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟

در روزگار نه چندان دور، مسیر فرزندپروری خطی و مشخص بود. اما حالا با پدیده‌ای روبه‌رو هستیم که علم روان‌شناسی آن را بمباران اطلاعاتی و به دنبال آن فلج تحلیلی می‌نامد.
 سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ در روزگار نه چندان دور، مسیر فرزندپروری خطی و مشخص بود. اما حالا با پدیده‌ای روبه‌رو هستیم که علم روان‌شناسی آن را بمباران اطلاعاتی و به دنبال آن فلج تحلیلی می‌نامد.

مادر تازه‌کار در فضای مجازی با ده‌ها رویکرد تربیتی کاملا متضاد روبه‌رو می‌شود که هر کدام هم ادعا میکنند تنها روش علمی و درست همان است. یکی می‌گوید به بچه غذا بده تا خودش بخورد، دیگری می‌گوید کثیف‌کاری باعث اختلال میشود. این تضاد‌های گیج‌کننده، مادر را در یک منگنه روانی قرار می‌دهد؛ به طوری که از ترس انتخاب روش اشتباه، توانایی گرفتن ساده‌ترین تصمیم‌ها را هم از دست می‌دهد و مدام در حال تغییر روش است. چطور از این باتلاق اطلاعاتی جان سالم به در ببریم؟

برای اینکه در این هیاهوی دیجیتال، روانتان سالم بماند و از مادری کردن لذت ببرید، باید یک سپر دفاعی حسابی برای خودتان بسازید. این چند قدم ساده و مهارتی را امتحان کنید: به قانون یک پزشک و یک مشاور پایبند بمانید

وقتی پای چالش‌های مهمی مثل از شیر گرفتن، خواب یا تغذیه وسط می‌آید، فقط و فقط به یک منبع علمی یا یک متخصص مورد اعتمادتان گوش دهید. خواندن نظرات ده نفر مختلف درباره یک موضوع، فقط گیجتان می‌کند. یک مسیر را انتخاب کنید و با اعتماد به نفس همان را جلو بروید. به غریزه مادرانه‌تان اعتماد کنید

روان‌شناسی تایید می‌کند که شما به عنوان والد، یک قطب‌نمای درونی قوی دارید. وقتی تمام روز سرمان توی گوشی است تا ببینیم بقیه چه می‌گویند، صدای این غریزه را خفه می‌کنیم. گوشی را بگذارید کنار و ببینید دلتان چه می‌گوید. قلق بچه شما دست هیچ‌کس در این کره خاکی نیست، جز خودتان.

در ادامه حتما بخوانید نحوه تربیت کودک؛ یکی از چالش‌های پیچیده میان والدین و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ ها …



 قاب دو نفره همسر احمد مهران‌فر و خواهر بهنام بانی
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قاب دو نفره همسر احمد مهران‌فر و خواهر بهنام بانی

همسر احمد مهران‌فر با انتشار عکسی خاطره‌انگیز از دوران اجرای نمایش زنبورهای حوالی آزادی، پیام محبت‌آمیزی را برای تولد بهاره بانی خواهر بهنام بانی در فضای مجازی به اشتراک گذاشت.



 سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است - تسنیم
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است - تسنیم

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: آرمان فلسطین، از بحر تا نهر، بیش از هر زمان دیگری زنده و دست‌یافتنی است.

 رشد ۱۶ درصدی مصرف شیرخشک‌های رژیمی
۲۴ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

رشد ۱۶ درصدی مصرف شیرخشک‌های رژیمی

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از افزایش مصرف شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه‌ای خبر داد.

 وزش باد شدید در انتظار تهرانی‌ها
۱۱ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

وزش باد شدید در انتظار تهرانی‌ها

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد نسبتا شدید تا شدید همچنین رگبار و رعد و برق در ارتفاعات استان هشدار داد.

 ادامه کار شوراها غیرقانونی است
۲۷ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

ادامه کار شوراها غیرقانونی است

سیدعبدالواحد موسوی‌لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات و محسن هاشمی‌رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر تهران در گفت‌وگو با سازندگی تأکید کردند: تعویق انتخابات شوراها، فاقد پشتوانه قانونی است و رئیس‌جمهور باید جلوی این انحراف از قانون اساسی را بگیرد

 قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵
۲۱ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 ویلچر برقی ایرانی به سامانه خودران مجهز شد/ محصول در آستانه آزمون عملیاتی
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

ویلچر برقی ایرانی به سامانه خودران مجهز شد/ محصول در آستانه آزمون عملیاتی

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حمایت بنیاد ملی علم ایران، ویلچر برقی هوشمندی را توسعه داده‌اند که می‌تواند در محیط‌های موجود، نقشه‌برداری و مسیریابی کند و با شناسایی افراد و موانع، مسیر خود را بدون نیاز به تغییر گسترده زیرساخت‌ها ادامه دهد؛ محصولی که پس از سه سال توسعه، اکنون برای ورود به مرحله آزمون‌های عملیاتی و افزایش سطح آمادگی فناوری آماده می‌شود.