قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

اذعان ونس به ۲۳۰ میلیارد دلار فساد مالی در آمریکا

معاون رئیس‌جمهور آمریکا اذعان کرد دولت این کشور حدود ۲۳۰ میلیارد دلار کلاهبرداری در بخش‌های مختلفی از جمله حقوق، دستمزد و سایر بخش‌های فدرال ثبت کرده است.
 اذعان ونس به ۲۳۰ میلیارد دلار فساد مالی در آمریکا

به گزارش شهرآرانیوز، جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در یادداشتی برای روزنامه واشنگتن پست که شامگاه چهارشنبه منتشر شد، نوشت: هنگامی که دولت چشم خود را بر کلاهبرداری می‌بندد، حفظ اعتماد در این باره غیرممکن است. هر دلاری که توسط یک جنایتکار دزدیده می‌شود، دلاری است که به آمریکایی‌هایی که به آن نیاز دارند، نمی‌رسد.

معاون دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه تاکید کرد: وقتی رئیس‌جمهور ترامپ به قدرت رسید، این بحران را بررسی کرد و گفت دیگر بس است! ما حدود ۲۳۰ میلیارد دلار کلاهبرداری در سراسر مدیکر و مدیکید (برنامه بیمه درمانی فدرال و پوشش مراقبت‌های بهداشتی) برنامه کمک‌های تغذیه‌ای تکمیلی، اقدامات وام دوران همه‌گیری مانند برنامه حفاظت از حقوق و دستمزد و سایر مزایای فدرال کشف کرده‌ایم.

وی افزود: تحلیل‌های داخلی ما نشان می‌دهد که ما تاکنون جلوی خروج ۵۶ میلیارد دلار هزینه‌های کلاهبرداری را گرفته‌ایم و به لطف تلاش‌های شرکای فدرال، ایالتی و محلی خود، حدود ۵۵ میلیارد دلار کیفرخواست، توافق و مجازات مدنی دیگر را تضمین کرده‌ایم.

ونس با اشاره به فساد مالی گسترده در ایالات متحده اذعان کرد: حقایق در برخی از این موارد منزجرکننده است. در یک نمونه از منطقه مینیاپولیس، یک آمریکایی معلول به مراقبت ۲۴ ساعته نیاز داشت که از یک برنامه مدیکید تحت مدیریت ایالت درخواست آن را کرده بود، اما چیزی دریافت نکرد. در عوض، یک کلاهبردار برای بیش از ۱ میلیون دلار خدمات ناموجود از این برنامه صورتحساب صادر کرده بود.

او درباره مورد دیگری از این موارد فساد مالی گفت: در یک مورد دیگر که در ایالت من، اوهایو، تحت پیگرد قانونی قرار گرفت، دادستان‌های فدرال و ایالتی در ماه ژوئن اعضای یک حلقه کلاهبرداری ۳۰ میلیون دلاری مدیکید را که متهم به صدور صورتحساب برای خانواده‌ها برای خدمات سلامت رفتاری کودکان بودند، بدون اینکه حتی یک قدم برای ارائه مراقبت واقعی بردارند، متهم کردند.

معاون ترامپ در پایان افزود: قانون‌گذاران می‌توانند با تصویب اقداماتی برای تقویت نظارت و پاسخگویی برنامه‌های مزایای فدرال از طریق الزامات قوی‌تر اشتراک‌گذاری داده‌ها، کار خود را شروع کنند.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید ترامپ در دور باطل تهدید و عقب‌نشینی | چرا کاخ سفید در پرونده ایران سردرگم است؟





 روزنامه نزدیک به قالیباف؛ «ساده‌سازان» نسخه می‌پیچند، اما هزینه شکست را مردم می‌دهند
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

روزنامه نزدیک به قالیباف؛ «ساده‌سازان» نسخه می‌پیچند، اما هزینه شکست را مردم می‌دهند

روزنامه خراسان با انتقاد از حجت‌الله عبدالملکی، سیدحسین مرعشی، علی عبدی، فؤاد ایزدی و مصطفی خوش‌چشم نوشت: حذف متغیر‌های پیچیده و ارائه نسخه‌های ساده برای مسائل چندلایه، می‌تواند هزینه‌های سنگینی برای کشور به همراه داشته باشد.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

 بازگشت به گلستان
۱۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

بازگشت به گلستان

دیروز در مراسم اختتامیه جایزه گلستان که در سرای اهل قلم برپا شد شرکت کردم. این مسابقه شش سال است که به همت دکتر محمدرضا زائری برپا می‌شود تا به سهم خود به ترویج زبان و ادب فارسی و به ویژه آثار ارزشمند سعدی شیرازی و گلستانش در زندگی امروز و در میان نسل نو بپردازد.

 این سلاح راهبردی آمریکا به آخر خط رسید؟  | دو برنامه پهپادی تازه پنتاگون را بیشتر بشناسید
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این سلاح راهبردی آمریکا به آخر خط رسید؟ | دو برنامه پهپادی تازه پنتاگون را بیشتر بشناسید

ضربات مهلک پدافند هوایی ایران بر پیکر زرادخانه پهپادهای «ام. کیو ۹» در جریان جنگ ۴۰ روزه، ارتش آمریکا را به فکر چاره‌جویی برای جایگزین کردن این پهپاد راهبردی انداخته است.

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 گردشگری خلیج فارس زیر آتش جنگ ۲۰۲۶؛ آیا برند «امنیت» منطقه قابل احیاست؟
۱۱ ساعت قبل / سایت جماران

گردشگری خلیج فارس زیر آتش جنگ ۲۰۲۶؛ آیا برند «امنیت» منطقه قابل احیاست؟

جنگ ۲۰۲۶ میان ایران و متحدان آمریکا، تنها آسمان و آبراه‌های خلیج فارس را به میدان بحران تبدیل نکرد؛ بلکه یکی از مهم‌ترین پایه‌های اقتصاد غیرنفتی کشورهای عربی منطقه، یعنی گردشگری و حمل‌ونقل هوایی را نیز با شوکی جدی مواجه کرده است. لغو ده‌ها هزار پرواز، کاهش ورود گردشگران و آسیب به تصویر «خلیج فارس امن»، خطر ورود منطقه به دوره‌ای از بی‌ثباتی فرسایشی را افزایش داده؛ بحرانی که کشورهای شورای همکاری اکنون با بسته‌های تشویقی و پروژه «شینگن خلیج فارس» در تلاش برای مهار آن هستند.