قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۲ ساعت قبل

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی: از ظرفیت باشگاه استقلال در استان استفاده می‌کنیم

«شهرآرانیوز - گروه ورزش»؛ مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت باشگاه استقلال، حامیان مالی و رسانه‌های استان، شرایطی ایجاد کنیم که ورزش مشهد و خراسان رضوی بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.
 مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی: از ظرفیت باشگاه استقلال در استان استفاده می‌کنیم

به گزارش شهرآرانیوز، امیر زارعی درباره آخرین وضعیت حضور تیم والیبال استقلال در مشهد گفت: سه ماه برای شکل‌گیری این تیم پیگیری کردیم و استاندار خراسان رضوی نیز در این مسیر بسیار کمک کرد. جلسات متعددی با مدیرعامل باشگاه استقلال برگزار شد و در نهایت با پیگیری استان، توافق شد تیم‌های والیبال سالنی و ساحلی استقلال در مشهد فعالیت کنند.

وی در ادامه افزود: باشگاه استقلال یک برند بزرگ و شناخته‌شده در کشور است و طرفداران خاص خودش را دارد. فعالیت این تیم در مشهد نیز در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی باشگاه انجام می‌شود. استقلال در سال‌های گذشته در رشته‌های مختلف تیم‌داری کرده و امسال نیز با پیگیری استان، این توافق حاصل شد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی همچنین گفت: تلاش می‌کنیم مجوز دو یا سه رشته دیگر را نیز از باشگاه استقلال بگیریم تا بتوانیم امسال در لیگ برتر تیم داشته باشیم. امیدواریم این اتفاق با حمایت مجموعه استان و باشگاه استقلال محقق شود.

زارعی درباره نحوه تأمین هزینه‌های تیم استقلال گفت: بر اساس توافق انجام‌شده، ۵۰٪ از هزینه‌ها توسط باشگاه استقلال و ۵۰٪ دیگر در استان تأمین می‌شود. البته تلاش می‌کنیم از ظرفیت حامیان مالی و اسپانسر‌ها برای سهم استان استفاده کنیم و در همین خصوص با دو اسپانسر مذاکراتی را داشته‌ایم.

وی درباره شرایط سالن محل برگزاری مسابقات والیبال اظهار کرد: قرار است سرمربی و کادر فنی تیم از سالن شهید رئیسی بازدید کنند تا درباره محل برگزاری مسابقات تصمیم‌گیری شود. سالن شهید رئیسی یکی از گزینه‌های جدی ماست و از نظر ظرفیت، پارکینگ و شرایط ترافیکی وضعیت مناسبی دارد. تیم ملی والیبال جوانان نیز پیش از حضور در مسابقات جهانی، حدود ۱۰ روز در این سالن تمرین کرده است. البته موضوع کف‌پوش سالن باید توسط فدراسیون والیبال و عوامل فنی بررسی شود. اگر کف‌پوش سالن نیاز به اصلاح داشته باشد، تلاش می‌کنیم با کمک فدراسیون از کف‌پوش‌های مناسب استفاده کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به مشکلات سالن مهران گفت: در سال‌های گذشته سالن مهران با وجود ظرفیت محدود، برای برگزاری مسابقات لیگ مورد تأیید فنی قرار می‌گرفت، اما شرایط این سالن از نظر کف‌پوش، نور، سرویس‌های بهداشتی و همچنین پارکینگ مشکلاتی دارد.



 رسمی: اژدهاکش موقتا از پرسپولیس رفت!
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: اژدهاکش موقتا از پرسپولیس رفت!

باشگاه پرسپولیس برای انتقال قرضی ستاره جوان و جدیدش به نساجی مازندران موافقت کرد.

 بازیکن اینتر در آستانه انتقال به حریف آسیایی گل‌گهر! + عکس
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازیکن اینتر در آستانه انتقال به حریف آسیایی گل‌گهر! + عکس

با اعلام رومانو، کریستین اصلانی، هافبک اینتر موافقت خود برای انتقال به الجزیره امارات را اعلام کرده است.

 طارمی اسلحه اماراتی‌ها شد | او تمام کننده خواهد بود؟
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

طارمی اسلحه اماراتی‌ها شد | او تمام کننده خواهد بود؟

الوصل در بازی بزرگ دربی دبی مهاجم ایرانی را به عنوان سلاح خود می‌داند.

 عصبانیت محمد نوری سرمربی نفت آبادان از شاگردانش بعد از شکست مقابل فولاد
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عصبانیت محمد نوری سرمربی نفت آبادان از شاگردانش بعد از شکست مقابل فولاد

محمد نوری ، سرمربی تیم صنعت نفت آبادان پس از شکست مقابل فولاد خوزستان در خانه حسابی از شاگردانش شاکی شد.

 وارث طلای 16 ساله: ساعی برایم نقشه کشید
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

وارث طلای 16 ساله: ساعی برایم نقشه کشید

این گفتگوی متفاوت و خواندنی با ستاره ورزش ایران است؛ کسی که در سودای جا به جا کردن رکوردها و قدم گذاشتن در مسیر یک اسطوره بزرگ است.

 زنده: آخرین نقل و انتقالات تابستان فوتبال ایران
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زنده: آخرین نقل و انتقالات تابستان فوتبال ایران

بازار نقل و انتقالات که تا صبح آرام‌تر دنبال می‌شد، حالا در ساعات پایانی ناگهان داغ شده است.