قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

یونیورسال موفق‌ترین استودیوی سال ۲۰۲۶ شد

یونیورسال با عبور از مرز ۴ میلیارد دلار فروش جهانی در گیشه، رکورد امسال را به نام خود کرد.
 یونیورسال موفق‌ترین استودیوی سال ۲۰۲۶ شد
به گزارش شهرآرانیوز؛ یونیورسال اولین استودیویی است که سال ۲۰۲۶ از مرز ۴ میلیارد دلار فروش جهانی در گیشه عبور کرد.

مدیران یونیورسال گفتند که این استودیو پس از عبور از این نقطه عطف، اولین استودیویی است که در سال ۲۰۲۶ به ۴ میلیارد دلار فروش جهانی در گیشه دست یافته است.

آخرین بار یونیورسال در سال ۲۰۲۳ به این موفقیت دست یافت و امسال برای پنجمین بار این رکورد را به دست می‌آورد.

این رکورد حاصل فروش فیلم‌های این استودیو در آمریکای شمالی با ۱.۵ میلیارد دلار و در سطح بین‌المللی با ۲.۵ میلیارد دلار فروش است.

عوامل کلیدی رسیدن به این رکورد فروش ۳ فیلم میلیاردی است: «اودیسه» که در حال حاضر از یک میلیارد دلار در سراسر جهان (۴۳۰ میلیون دلار در آمریکای شمالی، ۵۸۰ میلیون دلار در سطح بین‌المللی) عبور کرده، «فیلم سوپر ماریو گلکسی» با کمی بیش از یک میلیارد دلار در سراسر جهان (۴۲۹.۸ میلیون دلار در آمریکای شمالی، ۵۸۱.۷ میلیون دلار در سطح بین‌المللی) و «مایکل» دیگر فیلم میلیاردی سال که بیش از ۶۴۹ میلیون دلار فروش در گیشه بین‌المللی و بیش از ۳۷۲ میلیون دلار در گیشه داخلی آمریکا فروخته است.

یونیورسال همچنین اعلام کرد تاکنون در ۱۰ آخر هفته امسال، صدرنشین گیشه جهانی آخر هفته بوده است. فیلم‌های این استودیو تاکنون ۵ فیلم از ۱۰ فیلم پرفروش جهان در سال ۲۰۲۶ را تشکیل داده است.

«ابسشن» با ۴۷۵ میلیون دلار، پرفروش‌ترین فیلم فوکوس فیچرز وابسته به یونیورسال در سراسر جهان بوده است.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید «مرد عنکبوتی: روزی کاملا جدید» پرفروش‌ترین فیلم ۲۰۲۶ شد



 جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

اما اهمیت «ادیسه» نولان در این نیست که بالاخره یکی از بزرگ‌ترین حماسه‌های جهان را با امکانات عظیم سینمای معاصر به تصویر کشیده است. اهمیت واقعی فیلم در پرسشی است که زیر تمام این شکوه و هیاهو جریان دارد:آیا انسان واقعاً می‌تواند به خانه بازگردد؟

 ۲۰ همت؛ درآمد سه پلتفرم‌ نمایش خانگی در ۱۴۰۵ ! | ببینید

۲۰ همت؛ درآمد سه پلتفرم‌ نمایش خانگی در ۱۴۰۵ ! | ببینید

بخشی از گفتگوی علیرضا رئیسیان، کارگردان سینما در تحلیلی از وضعیت پلتفرم‌های نمایش خانگی با اشاره به درآمد هنگفت چند پلتفرم‌ خاص در شبکه نمایش خانگی پربازدید شد.

 به مدد هوش مصنوعی!

به مدد هوش مصنوعی!

نگاهی به آشفته بازار ترجمۀ رمان جدید هاروکی موراکامی در ایران

 باستان‌شناسان در غار قلعه کُرد در جست‌وجوی چه هستند؟

باستان‌شناسان در غار قلعه کُرد در جست‌وجوی چه هستند؟

باستان‌شناسان در هفتمین فصل کاوش غار قلعه کرد، احتمال می‌دهند به سنگواره‌های بیشتری از انسان‌تباران دوره پلیستوسن، از جمله بقایای احتمالی نئاندرتال‌ها، انسان هوشمند کهن، انسان هایدلبرگ و دیگر گونه‌ها یا جمعیت‌های انسانی این دوره، دست یابند. قلعه کرد، غاری است که پیش‌تر در آن یک دندان شیری متعلق به کودکی حدود هفت تا هشت ساله با قدمتی در حدود ۱۷۵ هزار سال کشف شده است.

 شیرجه ترامپ در میدان راه آهن تهران + عکس

شیرجه ترامپ در میدان راه آهن تهران + عکس

دیوارنگاره جدید میدان راه‌آهن تهران با عنوان «پیروزی بزرگ!» با طراحی صابر شیخ‌رضایی رونمایی شد.

 هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است.

 نیمه پنهان مصدق

نیمه پنهان مصدق

محمد مصدق، سال ۱۲۶۱ به دنیا آمد؛ یعنی حدود ۲۴ سال پیش از مشروطه. برای داشتن تصویری روشن‌تر، اگر در آن دوره دانشگاه می‌داشتیم، در کوران سال‌های منتهی به پیروزی انقلاب مشروطه، مصدق به مانند جوانی دارای مدرک کارشناسی‌ارشد بود.

 4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

قرار نیست ارزش‌های این سریال را زیر سؤال ببریم. «متهم گریخت» در زمان خودش سریالی موفق، سرگرم‌کننده و حتی از بسیاری جهات اجتماعی بود و اتفاقاً کیفیت آن نشان می‌دهد تلویزیون می‌تواند با قصه‌های ساده و شخصیت‌های باورپذیر، مخاطب گسترده‌ای پیدا کند. اما بازپخش چندباره یک اثر قدیمی، فرصتی است برای اینکه آن را از فاصله‌ای بیشتر و با نگاه امروزی تماشا کنیم.