
به گزارش شهرآرانیوز، آنگه پوستکاوغلو، سرمربی استرالیایی تیم فوتبال النصر پس از پیروزی پرگل تیمش برابر الدرعیه تأکید کرد که بازگشت کریستیانو رونالدو به ترکیب تغییری در استراتژی تیم ایجاد نخواهد کرد. او در عین حال از ذهنیت و عملکرد بازیکنانش تمجید کرد و گفت النصر هنوز در ابتدای مسیر قرار دارد و برای رسیدن به سطح مطلوب به زمان و پیشرفت بیشتری نیاز خواهد داشت.
تیم فوتبال النصر ریاض شب گذشته در مرحله یکسیودوم نهایی جام حذفی عربستان، با نتیجه ۴ بر یک برابر الدرعیه به پیروزی رسید و جواز حضور در دور بعدی این رقابتها را به دست آورد.
پوستکاوغلو پس از مسابقه در نشست خبری درباره وضعیت رونالدو و زمان بازگشت او به میدان گفت: فکر نمیکنم با بازگشت رونالدو استراتژی ما تغییر کند. ذهنیت بازیکنان بسیار خوب است، اما همچنان در حال یادگیری سبک بازی خود هستیم. آنچه اکنون میبینید تنها شروع کار است و هنوز چیزهای زیادی برای پیشرفت داریم.
سرمربی تیم فوتبال النصر همچنین درباره شرایط رونالدو توضیح داد و تأکید کرد که ستاره پرتغالی در حال آمادهسازی خود برای ادامه فصل است.
در ادامه حتما بخوانید غیبت رونالدو در ۲ بازی نخست النصر
پوستکاوغلو گفت: رونالدو بسیار تلاش میکند و برای ما بازیکن مهمی است. او بیشتر از …












