وحید اسداللهی، نوازنده پیشکسوت نقاره و سازهای کوبهای، اول مهر با همراهی جمعی از نوازندگان موسیقی ایرانی و آذربایجانی در تالار وحدت تهران روی صحنه میرود.

به گزارش شهرآرانیوز، تازهترین کنسرت وحید اسداللهی نوازنده پیشکسوت ساز نقاره و سازهای کوبهای روز اول مهر به میزبانی تالار وحدت تهران پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.
در این کنسرت که با همراهی جمعی از نوازندگان موسیقی ایرانی و موسیقی آذربایجانی با اجرای قطعاتی از موسیقی نواحی منطقه آذربایجان و چند اثر جدید دیگر برگزار میشود، یاشار احمدی و حسین احمدی به عنوان خواننده حضور دارند.
وحید اسداللهی از جمله نوازندگان شاخص ساز نقاره است که پس از طی دوران مختلف آموزشی در کشورمان به کشور آذربایجان سفر کرد و تحت تعلیم الماس قلیاف تکنیکهای نوازندگی را آموخت. او از سال ۱۳۷۷ در باکو نزد تعدادی از هنرمندان مطرح موسیقی آذربایجان فعالیتهای ارکسترال خود را ادامه داد.
وی تاکنون علاوه بر حضور …











