قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۵ و ۱۶ مرداد ۱۴۰۵) + خلاصه داستان و زمان پخش

فیلم‌های سینمایی،تلویزیونی و انیمیشن پنج‌شنبه و جمعه ۱۵ و ۱۶ مرداد ماه از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌روند.
 فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۵ و ۱۶ مرداد ۱۴۰۵) + خلاصه داستان و زمان پخش

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن «نجات لنینگراد»، «زاده شده برای پرواز»، «ریکا»، «پدرم یه آدم فضاییه»، «پسر ربوده شده»، «صد یکشنبه»، «ساکرا»، «کوه نوردان»، «توپ پلاستیکی»، «دیدار»، «خانه خلوت»، «پرنده قهرمان»، «دفتر کاراگاهی هنکا و کیویموتکا»، «کارگر»، «داستان شطرنج»، «غلاف تمام فلزی»، «بیست و یک روز بعد»، «دور دست»، «تونل»، «پست»، «خاکستر سبز»، «گنگستر، پلیس و ابلیس»، «برون مرزی»، «شب»، «سفر بزرگ ۱»، «گربه چکمه پوش»، «دختری به نام ویلو»، «لویی»، «میناماتا»، «گاندی» و «منصور»؛ پنج‌شنبه و جمعه ۱۵ و ۱۶ مرداد ماه از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌روند.

شبکه اول سیما

فیلم سینمایی «نجات لنینگراد» به کارگردانی «الکسی کوزلوف»، پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ماه ساعت ۲۳:۰۰ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. …




 اخبار جدید

 برپایی نمایشگاه آثار استادان خوشنویسی
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

برپایی نمایشگاه آثار استادان خوشنویسی

آثار جمعی از استادان و هنرمندان خوشنویسی در مجموعه‌ای با عنوان «شکسته‌نویسان معاصر» در گالری «گویا» قابل تماشاست. این نمایشگاه که از جمعه ۱۳ شهریورماه افتتاح شده است، به مدت دو هفته میزبان علاقه‌مندان هنر خوشنویسی است.

 ‌آنجا که تاریخ هنر کمتر نگاه کرده است
۵۶ دقیقه قبل / روزنامه شرق

‌آنجا که تاریخ هنر کمتر نگاه کرده است

«فرهنگ مادی، مطالعه باورها -ارزش‌ها، ایده‌ها، نگرش‌ها و مفروضات- یک جامعه در زمانی معین‌ از خلال مصنوعات آن است»؛ جولز دیوید پراون، «ذهن در ماده: درآمدی بر نظریه و روش فرهنگ مادی»، ۱۹۸۲.

 حسین علیزاده مهمان برنامه «هم‌کلام»
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

حسین علیزاده مهمان برنامه «هم‌کلام»

حسین علیزاده آهنگساز، نوازنده تار و سه‌تار، پژوهشگر و موسیقیدان کشورمان در پنجمین برنامه «هم‌کلام» از زندگی و هنر برای مخاطبان می‌گوید. برنامه گفت‌وگو محور «هم‌کلام» به کارگردانی سالار طهرانی و تهیه‌کنندگی کوشا دهقان، مجری برنامه فرزاد فربد جعبه زندگی مهمان‌ها را باز می‌کند تا روایتگر قصه و خاطرات شخصی و حرفه‌ای خود باشند.

 مسعود شصتچی مهمان ناخوانده روزگار عبوس ما شد
۴ ساعت قبل / سایت برترینها

مسعود شصتچی مهمان ناخوانده روزگار عبوس ما شد

قسمت دوم «مرد سه‌هزارچهره» با ادامه ماجراهای مسعود شصتچی روی آنتن شبکه سه رفت؛ شخصیتی که بار دیگر در موقعیتی کاملاً اشتباهی گرفتار شده و این‌بار سر از یک گروه تبهکار درمی‌آورد.

 فرمان تئاتر دست کیست؟
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان تئاتر دست کیست؟

سینا راستگو که از دوشنبه ۲۳شهریورماه نمایش «اتاق دود» را در عمارت هما روی صحنه می‌برد، درباره انگیزه خود از تولید یک نمایش غیرتجاری با تهیه‌کنندگی خود، صحبت کرد. راستگو ابتدا درباره غیبت ۷ساله خود از صحنه نمایش گفت: من از دی و بهمن ۹۸ دیگر کار نکردم تا امروز. در این هفت سال، چند بار تصمیم گرفتم کار کنم، ولی هر بار با همین فضایی که الان می‌بینیم، مواجه شدیم. آن‌قدر اتفاقات مختلف در این هفت سال پشت سر هم افتاده که آدم هیچ‌وقت نتوانسته به یک جمع‌بندی برسد و بگوید: «خب، الان دیگر آرام شد.» و جالب این است که روزبه‌روز هم به جای اینکه بهتر شود، بدتر شده است.

 میان گذشته و آینده
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

میان گذشته و آینده

بزرگداشت مهدی فیروزان در موزۀ هنرهای معاصر

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026