قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

وزارت ارتباطات بر تسریع اجرای حکمرانی داده و تحول دیجیتال تأکید کرد

در نشست مشترک وزارت ارتباطات و سازمان اداری و استخدامی، بر تسریع استقرار حکمرانی داده، اجرای پروژه‌های تحول دیجیتال و تقویت همکاری میان دستگاه‌های اجرایی تأکید شد.
 وزارت ارتباطات بر تسریع اجرای حکمرانی داده و تحول دیجیتال تأکید کرد

به گزارش شهرآرانیوز؛ حکمرانی داده به مجموعه‌ای از فرآیندها، سیاست‌ها، استاندارد‌ها و نقش‌ها اشاره دارد که چگونگی جمع‌آوری، ذخیره‌سازی، استفاده و حفاظت از داده‌ها را در یک سازمان تعیین می‌کند. هدف اصلی حکمرانی داده، اطمینان از کیفیت، امنیت، دسترسی و یکپارچگی داده‌ها در سراسر سازمان است. این فرآیند به سازمان‌ها کمک می‌کند تا از داده‌ها به عنوان یک دارایی استراتژیک استفاده کنند و از ریسک‌های مرتبط با مدیریت نادرست داده‌ها جلوگیری کنند.

حکمرانی داده یک عنصر حیاتی برای سازمان‌هایی است که می‌خواهند از داده‌های خود به عنوان یک دارایی استراتژیک استفاده کنند. با تعریف سیاست‌ها، استاندارد‌ها و فرآیند‌های مناسب، سازمان‌ها می‌توانند کیفیت، امنیت و دسترسی به داده‌ها را بهبود بخشند و از مزایای رقابتی آن بهره‌مند شوند. پیاده‌سازی موفق حکمرانی داده نیازمند تعهد و همکاری تمامی بخش‌های سازمان است، اما نتایج آن می‌تواند تحول‌آفرین باشد.

با توجه به رشد روزافزون حجم داده‌ها و اهمیت آنها در تصمیم‌گیری‌های کسب‌وکار، حکمرانی داده نه تنها یک انتخاب، بلکه یک ضرورت است. سازمان‌هایی که امروز به این موضوع توجه می‌کنند، در آینده از مزایای قابل توجهی برخوردار خواهند شد.

در نشست مشترک مدیران سازمان اداری و استخدامی کشور و مدیران فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات، بر تسریع در استقرار حکمرانی داده‌مبنا، اجرای پروژه‌های تحول دیجیتال، تقویت همکاری‌های بین‌دستگاهی و حمایت از پروژه‌های کوتاه‌مدت و زودبازده تأکید شد.

این نشست هم‌اندیشی با حضور مدیران سازمان اداری و استخدامی کشور با مدیران فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات، با حضور محمدرضا ترکی، رئیس امور راهبری سامانه‌های ملی و حکمرانی داده‌مبنای سازمان اداری و استخدامی کشور و جمعی از مدیران فناوری اطلاعات سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات، به میزبانی این وزارتخانه برگزار شد.

در این نشست، با اشاره به تأکید سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بر استقرار حکمرانی داده‌مبنا در مجموعه وزارت ارتباطات، بر عزم دولت چهاردهم برای اصلاح ساختار‌های اداری، توسعه نوآوری و تحقق تحول دیجیتال مبتنی بر داده تأکید شد.

در ادامه حتما بخوانید وزیر ارتباطات: رویکرد دولت چهاردهم توسعه زیرساخت‌های ارتباطی به شکل عادلانه است

در ادامه، ترکی با اشاره به جایگاه وزارت ارتباطات در اجرای برنامه‌های حکمرانی داده‌مبنا، این وزارتخانه را یکی از دستگاه‌های پیشرو در این حوزه دانست و گفت: وزارت ارتباطات از ابتدای اجرای این برنامه، مشارکت مؤثری در پیشبرد آن داشته و نقش پیشران را در استقرار این نظام ایفا کرده است.

وی با اشاره به دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی مدیران فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات درباره چالش‌های استقرار حکمرانی داده‌مبنا، اظهار کرد: مباحث مطرح‌شده ریشه در تجربه‌های اجرایی و مسائل نهادی داشت و تلاش خواهیم کرد با همگرایی میان دستگاه‌های اجرایی، زمینه اجرای موفق این دستورالعمل را فراهم کنیم.

رئیس امور راهبری سامانه‌های ملی و حکمرانی داده‌مبنای سازمان اداری و استخدامی کشور با تأکید بر اینکه استقرار حکمرانی داده‌مبنا یک فرآیند مستمر و نه یک پروژه کوتاه‌مدت است، افزود: برای این برنامه، زمان‌بندی یک‌ساله‌ای به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده و پس از ارزیابی نتایج، اقدامات تکمیلی و اصلاحی در صورت نیاز دنبال خواهد شد.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت نهادینه‌سازی پروژه‌های تحول دیجیتال در سازمان‌ها، اظهار کرد: اجرای پروژه‌های کوتاه‌مدت و زودبازده، بازطراحی فرآیند‌ها و آغاز اجرای عملیاتی، بدون انتظار برای استقرار کامل همه استانداردها، از رویکرد‌های اصلی سازمان اداری و استخدامی کشور است.

ترکی افزود: اقدامات انجام‌شده در این حوزه با هدف ایجاد جریان ملی در زمینه حکمرانی داده‌مبنا و استمرار فرهنگ‌سازی در دستگاه‌های اجرایی دنبال می‌شود.

در ادامه این نشست، مهدی میلانی‌زاده، رئیس مرکز فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تشریح اقدامات و دستاورد‌های وزارت ارتباطات در حوزه حکمرانی داده‌مبنا، اظهار کرد: بهره‌گیری از داده‌های صحیح، زمینه تصمیم‌گیری دقیق‌تر و تأمین منافع عمومی را فراهم می‌کند و از این رو اجرای مشترک پروژه‌های پیشران در سازمان‌های تابعه باید با جدیت دنبال شود.

وی همچنین با اشاره به گستردگی مسئولیت‌های واحد‌های فناوری اطلاعات، بر ضرورت توجه به مسائل انگیزشی و حمایت از نیروی انسانی این حوزه تأکید کرد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات، هدف از برگزاری این نشست را ایجاد هم‌افزایی، تبادل تجربه و تقویت همکاری‌های مشترک عنوان کرد و افزود: برای نخستین بار، احکام ناظران داده در وزارت ارتباطات با امضای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صادر شده است.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید وزیر ارتباطات: اپراتورهای ایرانی برای اربعین امسال با اپراتورهای عراقی به توافقات خوبی رسیدند + فیلم





 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 بیت‌کوین دوباره بالای ۷۰ هزار دلار رفت؛ بازار به تغییرات اوراق آمریکا واکنش نشان داد - پیوست
۱۲ ساعت قبل / مجله پیوست

بیت‌کوین دوباره بالای ۷۰ هزار دلار رفت؛ بازار به تغییرات اوراق آمریکا واکنش نشان داد - پیوست

قیمت بیت‌کوین بعد از گذشت بیش از دو ماه دوباره از مرز ۷۰ هزار دلار عبور کرد. بزرگ‌ترین رمزارز بازار در معاملات پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ تا محدوده ۷۱ هزار و ۵۰۰ دلار بالا رفت؛ حرکتی که هم‌زمان با کاهش بازده اوراق قرضه بلندمدت آمریکا و افزایش امید بازارها به بهبود شرایط نقدینگی رخ داد.

 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
۱۷ ساعت قبل / مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای

 اینوتکس ۲۰۲۶؛ فرصتی برای معرفی استارتاپ‌ها و جذب سرمایه
۱۲ ساعت قبل / سایت توسعه برند

اینوتکس ۲۰۲۶؛ فرصتی برای معرفی استارتاپ‌ها و جذب سرمایه

توسعه برند؛ رئیس مرکز شتابدهی نوآوری از حضور نزدیک به ۲۰ شتاب‌دهنده در اینوتکس ۲۰۲۶ خبر داد و گفت این رویداد فرصتی برای معرفی دستاوردها و استارتاپ‌های تحت حمایت، ارتباط مستقیم با سرمایه‌گذاران و ایجاد زمینه‌های تازه برای جذب سرمایه و توسعه کسب‌وکارهای نوآور خواهد بود.

 حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت
۱۲ ساعت قبل / سایت سیتنا

حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت

با افزایش گلایه کاربران درباره تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت، سه اپراتور تلفن همراه کشور با تشریح نحوه محاسبه ترافیک و انجام آزمایش‌های عملی، ادعای کسر غیرواقع

 کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟
۱۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟

ایسلند با ثبت نزدیک به ۷۴۵ گیگاژول مصرف انرژی به ازای هر نفر، در سال ۲۰۲۵ بالاترین میزان مصرف را ثبت کرد؛ حتی بیشتر از قطر و سنگاپور؛ آمریکا دهم شد و چین، با وجود جمعیت زیاد در رتبه ۳۶ ام ایستاد اما رتبه ایران در مصرف انرژی چند است؟