قیمت طلا امروز




 سایت نبض قیمت / ۲ ساعت قبل

اختلاف ۶۶ برابری قیمت آرد دولتی و آزاد در شهریور ۱۴۰۵ | جدول کامل نرخ‌ها از ۹۰۰ تا ۶۰ هزار تومان + هشدار نسبت به شوک قیمتی نان در ماه‌های آینده

قیمت آرد دولتی ۱۴۰۵ کیلویی ۹۰۰ تومان و هر کیسه ۴۰ کیلویی ۶۰ هزار تومان اعلام شد. جدول کامل نرخ آرد یارانه‌ای، آزاد و انواع آرد صنعتی + علت افزایش قیمت نان با وجود ثبات قیمت آرد.
 اختلاف ۶۶ برابری قیمت آرد دولتی و آزاد در شهریور ۱۴۰۵ | جدول کامل نرخ‌ها از ۹۰۰ تا ۶۰ هزار تومان + هشدار نسبت به شوک قیمتی نان در ماه‌های آینده

امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵، در حالی که قیمت نان در بسیاری از استان‌ها افزایش یافته و سبد مصرفی خانوارها را تحت فشار قرار داده است، یکی از مهم‌ترین پرسش‌های شهروندان این است که قیمت آرد دولتی در سال ۱۴۰۵ چقدر است و آیا تغییری کرده است؟ پاسخ مستقیم به این سوال این است: قیمت آرد دولتی (یارانه‌ای) در سال ۱۴۰۵ تغییری نکرده و همچنان کیلویی ۹۰۰ تومان است.

با این حال، آنچه باعث سردرگمی مصرف‌کنندگان شده، افزایش چشمگیر قیمت نان در ماه‌های اخیر است. از ششم تیرماه ۱۴۰۵، نرخ‌های جدید نان در بسیاری از شهرها از جمله تهران اجرایی شد و قیمت برخی انواع نان تا دو برابر افزایش یافت. اما جالب اینجاست که دولت قیمت آرد یارانه‌ای را افزایش نداده و یارانه ماده اولیه نان همچنان برقرار است.

پس راز این افزایش قیمت نان در چیست؟ و چرا با وجود ثبات قیمت آرد دولتی، نان گران شده است؟ در این گزارش جامع، به بررسی دقیق قیمت آرد دولتی و آزاد، علت افزایش قیمت نان، اختلاف فاحش نرخ آرد یارانه‌ای و آزاد، و پیش‌بینی آینده بازار آرد و نان می‌پردازیم. قیمت آرد دولتی در سال ۱۴۰۵ چقدر است؟

بر اساس جدیدترین گزارش‌ها و اظهارات مسئولان، قیمت آرد یارانه‌ای (دولتی) در سال ۱۴۰۵ به شرح زیر است: نوع آرد قیمت هر کیلو (تومان) قیمت هر کیسه ۴۰ کیلویی (تومان) توضیحات آرد یارانه‌ای نوع ۱ ۶۶۵ ۲۶,۶۰۰ آرد یارانه‌ای درجه یک آرد یارانه‌ای نوع ۲ ۹۰۰ ۳۶,۰۰۰ رایج‌ترین نوع آرد نانوایی آرد یارانه‌ای (تحویل به نانوایی) ۱,۳۵۰ ۶۰,۰۰۰ با احتساب هزینه‌های حمل و تحویل

نکته مهم: قیمت آرد یارانه‌ای در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال‌های قبل تغییری نکرده است. با این حال، قیمت هر کیسه ۴۰ کیلویی آرد که به نانوایی‌ها تحویل داده می‌شود، با احتساب هزینه‌های جانبی، حدود ۶۰ هزار تومان است.

بر اساس گزارش‌های دیگر، هر کیسه آرد حدود ۴۰ کیلوگرمی با گندم نرخ ۵۰ هزار تومانی، از ۱.۲ میلیون تومان به ۲.۶ میلیون تومان افزایش یافته است. این افزایش چشمگیر هزینه تمام‌شده آرد برای نانوایی‌ها، یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت نان بوده است. قیمت آرد آزاد در سال ۱۴۰۵ چقدر است؟

در مقابل آرد یارانه‌ای، قیمت آرد آزاد در بازار به‌مراتب بالاتر است و اختلاف فاحشی بین این دو نرخ وجود دارد. بر اساس …



 قیمت دلار، طلای ۱۸ عیار و سکه امامی امروز؛ دلار ۲۰۱ هزار تومان شد، طلا ۲۱ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان و سکه ۲۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، طلای ۱۸ عیار و سکه امامی امروز؛ دلار ۲۰۱ هزار تومان شد، طلا ۲۱ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان و سکه ۲۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

اقتصادنیوز: بازار طلا، سکه و ارز در آخرین روز معاملاتی هفته مسیر متفاوتی را تجربه کرد؛ دلار و یورو با گپ مثبت به کانال‌های بالاتر رفتند، اما طلا و سکه با بازگشایی منفی آغاز شدند و دلار پس از لمس ۲۰۲ هزار تومان در کانال ۲۰۱ هزار تومان بسته شد.

 جهش ۵۲۴ درصدی فروش تجمعی فسوژ در ۵ ماه
۵ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۵۲۴ درصدی فروش تجمعی فسوژ در ۵ ماه

شرکت سوژمیران با نماد معاملاتی «فسوژ» گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ را منتشر کرد.

 وزیر علوم: دانشگاه‌ها از مهرماه حضوری می‌شوند؛ آموزش مجازی روی میز دولت نیست
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

وزیر علوم: دانشگاه‌ها از مهرماه حضوری می‌شوند؛ آموزش مجازی روی میز دولت نیست

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر حضوری بودن کلاس‌های دانشگاه‌ها از آغاز سال تحصیلی جدید گفت: موضوع برگزاری روزدرمیان کلاس‌ها یا مجازی شدن آموزش اصلاً...

 امید به بازگشایی هرمز قیمت‌ نفت را کاهشی کرد
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

امید به بازگشایی هرمز قیمت‌ نفت را کاهشی کرد

چشم انداز بهبود عبور و مرور از تنگه هرمز به کاهش قیمت نفت در بازار جهانی منجر شد.

 قیمت سکه امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

قیمت سکه امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵

قیمت طلا و سکه امروز ۵ شهریور ماه نسبت به دیروز با رشد جزئی مواجه شد و سکه طرح جدید به ۲۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.

 آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد / داوطلبان از ثبت‌نام جا نمانند
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد / داوطلبان از ثبت‌نام جا نمانند

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی از امروز پنج شنبه ۵ شهریور ماه آغاز شد و تا روز جمعه ۱۳ شهریور ادامه خواهد داشت. آن دست...



تورم خوراکی‌ها روی میز مجلس
روزنامه هفت صبح

تورم خوراکی‌ها روی میز مجلس

مجلس برای بررسی عملکرد تیم اقتصادی دولت وارد عمل شده، وزیر اقتصاد به‌زودی باید پاسخگوی نمایندگان باشد
اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد
سایت صفحه اقتصاد

اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد

نایب‌رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق بازرگانی با تأکید بر اینکه سیاست «پول‌پاشی» راه‌حل پایدار برای حمایت از معیشت نیست، گفت در شرایط محدودیت منابع باید به جای جبران کامل تورم برای همه خانوارها، از سقوط حداقل استاندارد زندگی دهک‌های پایین جلوگیری کرد و ارز موجود را به غذا، دارو، نهاده‌های حیاتی، مواد اولیه و قطعات ضروری اختصاص داد.
سایت اکوایران

تحریم‌های جدید؛ فشار اقتصادی یا مسیر تازه به سوی جنگ؟

سایت فرارو

از بدهی ۹۰ هزار میلیاردی سایپا چه می‌دانیم؟

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.