قیمت طلا امروز




 سایت نبض قیمت / ۳ ساعت قبل

جدول اقساط وام مسکن ۱۴۰۵ + سود وام ۲ میلیاردی و شرایط دریافت تسهیلات

جدول اقساط وام مسکن ۱۴۰۵ به همراه مبالغ، نرخ سود و شرایط دریافت انواع تسهیلات خرید، ساخت، ودیعه و تعمیرات مسکن را در این گزارش بخوانید.
 جدول اقساط وام مسکن ۱۴۰۵ + سود وام ۲ میلیاردی و شرایط دریافت تسهیلات

اگر قصد خرید خانه یا دریافت تسهیلات مسکن در سال ۱۴۰۵ را دارید، یکی از مهم‌ترین سؤال‌هایی که احتمالاً ذهن شما را درگیر کرده، میزان اقساط ماهانه و شرایط بازپرداخت وام است. افزایش سقف وام مسکن در ماه‌های اخیر و تغییر نرخ سود برخی از تسهیلات، محاسبه اقساط را برای بسیاری از متقاضیان پیچیده کرده است. در این گزارش، جدول اقساط وام مسکن ۱۴۰۵ را برای تمامی انواع تسهیلات شامل وام خرید و ساخت، وام جعاله (تعمیرات)، وام ودیعه مسکن، وام نهضت ملی مسکن و وام قرض‌الحسنه جوانی جمعیت به‌روزرسانی کرده‌ایم تا با یک نگاه بتوانید برنامه‌ریزی مالی خود را انجام دهید. افزایش سقف وام مسکن در سال ۱۴۰۵؛ چه تغییری کرده است؟

هیئت عالی بانک مرکزی در هفته‌های اخیر با افزایش سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم (وام مسکن) برای ساخت و خرید واحد مسکونی و همچنین وام جعاله موافقت کرد. بر اساس این مصوبه، سقف وام خرید و ساخت مسکن در شهر تهران برای زوجین به ۲ میلیارد تومان افزایش یافته است. این رقم برای مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت به صورت انفرادی ۸۰۰ میلیون تومان و برای زوجین ۱.۶ میلیارد تومان تعیین شده است. در سایر مناطق نیز سقف وام خرید و ساخت مسکن به ترتیب به صورت انفرادی و زوجین به ۶۰۰ میلیون و ۱.۲ میلیارد تومان افزایش یافته است.

علاوه بر این، سقف وام جعاله (تعمیرات) واحد مسکونی از محل اوراق گواهی حق تقدم نیز به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است؛ در حالی که پیش از این در سراسر کشور مبلغ وام جعاله با بازپرداخت ۵ ساله ۲۸۰ میلیون تومان بود. نرخ سود وام مسکن ۱۴۰۵ چقدر است؟

نرخ سود وام خرید، ساخت و جعاله مسکن از محل اوراق تسه، ۲۲.۵ درصد تعیین شده است. این نرخ برای تمامی متقاضیانی که از طریق خرید اوراق حق تقدم اقدام به دریافت وام می‌کنند، یکسان است. با این حال، برخی از تسهیلات حمایتی مانند وام قرض‌الحسنه جوانی جمعیت و وام نهضت ملی مسکن برای دهک‌های پایین جامعه، از نرخ سود بسیار پایین‌تری برخوردار هستند. جدول اقساط وام مسکن ۱۴۰۵ (انواع تسهیلات)

در جدول زیر، اقساط ماهانه انواع وام‌های مسکن در سال ۱۴۰۵ را بر اساس آخرین مصوبات بانک مرکزی مشاهده می‌کنید: نوع تسهیلات مبلغ وام نرخ سود مدت بازپرداخت قسط ماهانه (تخمینی) کل بازپرداخت …



 چین در حال بلعیدن صنعت خودروی آمریکا
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

چین در حال بلعیدن صنعت خودروی آمریکا

چین در حال تبدیل شدن به قدرت مسلط صنعت خودرو است؛ از تولید و صادرات خودرو گرفته تا باتری و خودروهای برقی. یک تحلیل جدید معتقد است آمریکا برای مقابله با این موج، دیگر نمی‌تواند فقط روی دیترویت و خودروسازان سنتی حساب کند و باید برگ برنده خود یعنی تسلا، وایمو، تراشه و فناوری خودران را وارد میدان کند.

 پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وقوع رگبار و رعد و برق همچنین احتمال وقوع سیلاب در ارتفاعات، نسبت به خودداری از کوهنوردی و طبیعت‌گردی در مناطق شامل بارش توصیه کرد.

 بازدیدهای سرزده، اما نه برای بازنشستگان و کارگران! / چرا رئیس‌جمهور به قلب مطالبات نمی‌رود؟
۳ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازدیدهای سرزده، اما نه برای بازنشستگان و کارگران! / چرا رئیس‌جمهور به قلب مطالبات نمی‌رود؟

سؤال اینجاست: چرا رئیس‌جمهور، همان‌طور که سرزده به وزارتخانه‌ها می‌رود، یک‌بار هم بی‌خبر به میان این تشکل‌ها نمی‌رود؟

 سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته دوم شهریور ماه
۳۷ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته دوم شهریور ماه

در پایان معاملات هفته، ۸ مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه،سبدهای پیشنهادی خود را برای هفته دوم شهریور ماه منتشر کردند.

 بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکره بعد از سفر عاصم منیر؟ | دلفی: اهمیت تنگه هرمز به باز بودن آن است | آمریکا فعلا دنبال جنگ نیست
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکره بعد از سفر عاصم منیر؟ | دلفی: اهمیت تنگه هرمز به باز بودن آن است | آمریکا فعلا دنبال جنگ نیست

اقتصادنیوز: یک کارشناس مسائل بین‌الملل می‌گوید: به هر حال تنگه باز خواهد شد و محاصره برداشته می‌شود؛ ولی بحث هسته‌ای همچنان در دستور کار خواهد بود. اینکه چگونه آن را اداره کنیم، باید حتماً درباره آن مذاکره کنیم و آمریکایی‌ها نیز این موضوع را در دستور کار خود دارند؛ زیرا ترامپ به طور دوره‌ای هر چند وقت یک‌بار مدعی می‌شود که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و اگر نداشته باشد، مشکل ما حل خواهد شد.

 قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در لاک احتیاط فرو رفت + جدول
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در لاک احتیاط فرو رفت + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ در روند صعودی بازگشایی شده است؛ با این حال، قیمت‌ها نسبت به معاملات عصرگاهی روز گذشته در سطوح پایین‌تری قرار دارند و بازار در آخرین روز معاملاتی هفته با احتیاط و نوسانات محدود حرکت می‌کند.



معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر
سایت خبرآنلاین

معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر

بودجه دولت در سال جاری در شرایطی وارد مرحله دشوار اجرای خود شده که اقتصاد ایران پس از دو جنگ، با رکود و کاهش فعالیت بنگاه‌ها مواجه است؛ وضعیتی که همزمان درآمدهای مالیاتی و برخی منابع نفتی دولت را تحت فشار قرار داده است. از سوی دیگر، افزایش نرخ سود اوراق دولتی، تأمین مالی از این مسیر را نیز برای دولت دشوارتر کرده و در سمت هزینه‌ها نیز تصمیم‌گیری درباره تخصیص بودجه عمرانی به یکی از متغیرهای مهم تبدیل شده است.
سایت اکوایران

تورم کل در مرداد تقریبا ثابت ماند؛ خوراکی‌ها با سرعت بیشتری گران شدند

سایت اکوایران

از اصلاح بانک‌ها تا قیمت انرژی؛ دولت چهاردهم چه می‌کند؟

سایت اکوایران

نسل جوان در محاصره بیکاری؛ فرصت‌های شغلی آب می‌روند

کسر ناگهانی مبالغ
سایت روزنامه سازندگی

کسر ناگهانی مبالغ

بانک ملی اطلاعیه داد: برداشت جدیدی در کار نیست؛ مغایرت‌های گذشته اصلاح شده است
تأخیر در انتشار آمار تورم مرداد؛ 5 روز از شهریور گذشت اما خبری از گزارش مرکز آمار ایران نیست!
سایت رکنا

تأخیر در انتشار آمار تورم مرداد؛ 5 روز از شهریور گذشت اما خبری از گزارش مرکز آمار ایران نیست!

رکنا اقتصادی: با گذشت ۵ روز از شهریورماه ۱۴۰۵، هنوز گزارش شاخص قیمت مصرف‌ کننده و نرخ تورم مردادماه از سوی مرکز آمار ایران منتشر نشده است؛ موضوعی که بار دیگر توجه‌ ها را به تغییر در زمان‌ بندی انتشار آمارهای رسمی جلب کرده است.