قیمت طلا امروز




 سایت نبض قیمت / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

قیمت گوشت مرغ امروز در آستانه یک شوک جدید؛ حرکت آرام بازار، اما خطر در کمین چیست؟ (تاریخ:یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵)

جدیدترین قیمت گوشت مرغ امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ را با جدول نرخ انواع قطعات و تحلیل آینده بازار بخوانید. آیا قیمت‌ها در هفته پیش‌رو جهش می‌کند؟
 قیمت گوشت مرغ امروز در آستانه یک شوک جدید؛ حرکت آرام بازار، اما خطر در کمین چیست؟ (تاریخ:یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵)



۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

مرغ از سفره ایرانی ها پر کشید

اقتصادایرانی:

آمارهای وزارت جهاد نشان می‌دهد تولید گوشت مرغ از ۲۳۰ هزار تن در خرداد ۱۴۰۴ به ۱۷۴ هزار تن در خرداد امسال رسیده، این یعنی عرضه مرغ در بازار ۲۵ درصد کاهش داشته است.

با این حال سه روز پیش غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری گفت که «کشور برای همیشه از واردات گوشت مرغ بی‌نیاز شده و هم‌اکنون وارد فاز صادرات در گوشت مرغ شده است.»

با وجود عدم واردات و همزمان صادرات مرغ، کمبودی در بازار نیز دیده نمی‌شود.

با حذف ارز ترجیحی و گران شدن نهاده‌ها قیمت مرغ افزایش پیدا کرد با این حال وزارت جهاد تاکنون آماری از تغییر میزان مصرف مرغ توسط خانوار بعد حذف ارز ترجیحی منتشر نکرده است.


۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

 بازار گوشت قرمز در روز پایانی هفته همچنان در محدوده قیمتی روزهای گذشته حرکت می‌کند و تغییری محسوس در قیمت انواع گوشت گوسفندی و گوساله‌ای رخ نداده است. ثبات نسبی نرخ‌ها در شرایطی ادامه دارد که خانوارها همچنان با حساسیت بیشتری خرید خود را مدیریت می‌کنند و تقاضا عمدتاً به سمت اقلام مصرفی‌تر و خریدهای محدودتر متمایل شده است.

اقتصادآنلاین نوشت: آرامش فعلی قیمت گوشت قرمز بیش از آنکه نشانه کاهش هزینه‌ها باشد، نتیجه احتیاط خریداران و کاهش توان خرید در بخش قابل‌توجهی از بازار است.

در چنین فضایی، فروشندگان نیز تلاش می‌کنند قیمت‌ها را در همان محدوده‌های قبلی حفظ کنند تا از افت بیشتر حجم فروش جلوگیری شود. به همین دلیل، بازار در روزهای اخیر نه با جهش قیمتی روبه‌رو بوده و نه نشانه‌ای جدی از عقب‌نشینی نرخ‌ها نشان داده است.

بررسی وضعیت عرضه در قصابی‌ها و فروشگاه‌های پروتئینی حاکی از آن است که گوشت‌های مناسب آبگوشت، خورشت و مصرف روزانه همچنان سهم بالایی از تقاضای خانوار را در اختیار دارند.

در مقابل، برخی بخش‌های گران‌تر لاشه و قطعاتی که بیشتر برای مهمانی‌ها یا مصرف خاص خریداری می‌شوند، با سرعت کمتری به فروش می‌رسند. این تغییر الگوی خرید باعث شده بازار گوشت قرمز بیش از گذشته به تقاضای واقعی مصرف‌کننده وابسته باشد.

در بخش گوشت گوسفندی، قیمت اقلام پرمصرف در مقایسه با روزهای قبل بدون تغییر قابل‌توجه گزارش می‌شود. فروشندگان می‌گویند هزینه تأمین دام، حمل‌ونقل، نگهداری و توزیع همچنان اجازه کاهش معنادار قیمت‌ها را نمی‌دهد؛ با این حال، محدود بودن تقاضا نیز مانع از افزایش ناگهانی نرخ‌ها شده است. بنابراین بازار در وضعیتی قرار گرفته که قیمت‌ها در محدوده‌ای ثابت باقی مانده‌اند و خریدوفروش با احتیاط بیشتری انجام می‌شود.

وضعیت گوشت گوساله نیز تفاوت چشمگیری با گوشت گوسفندی ندارد. قطعاتی مانند راسته، ران و ماهیچه در بازار با نرخ‌های تقریباً ثابت عرضه می‌شوند و نوسان تازه‌ای در معاملات این گروه دیده نمی‌شود. فروشندگان معتقدند خریداران در انتخاب نوع گوشت، بیش از گذشته به صرفه اقتصادی، میزان دورریز و امکان استفاده در چند وعده غذایی توجه دارند؛ موضوعی که رفتار بازار را از خریدهای هیجانی دور کرده است.

تداوم این وضعیت به روند عرضه دام، هزینه‌های تولید و توزیع، شرایط عمومی بازار و قدرت خرید خانوارها وابسته است. اگر شوک تازه‌ای در هزینه‌های تأمین یا فضای اقتصادی ایجاد نشود، انتظار می‌رود بازار در کوتاه‌مدت نیز با همین ریتم آرام و بدون نوسان جدی به فعالیت خود ادامه دهد.

بر اساس جدیدترین نرخ‌های اعلام شده در بازار، «گوشت آبگوشتی گوسفندی» به ازای هر کیلوگرم با قیمت ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

همچنین، هر کیلوگرم «گوشت خورشتی گوسفندی» با قیمت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت «گوشت ماهیچه گوساله» نیز برای هر کیلوگرم ۲ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان تعیین شده است.

همچنین، هر کیلوگرم «گوشت ران گوساله» با قیمت ۱ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان در دسترس مصرف‌کنندگان قرار دارد.

 




 وزیر کار: اصلاح تجهیزات کشاورزی می‌تواند مصرف برق چاه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر کار: اصلاح تجهیزات کشاورزی می‌تواند مصرف برق چاه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهد

برنا - گروه اقتصادی؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با اجرای طرح اصلاح افزایش راندمان منصوبات کشاورزی، می‌توانیم مصرف برق چاه‌های داخلی را ۵۰ درصد کاهش...

 اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس | الیاس کردی: شوک اولیه افزایش را می‌توان با دارایی‌های دلاری جبران کرد زیرا...
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس | الیاس کردی: شوک اولیه افزایش را می‌توان با دارایی‌های دلاری جبران کرد زیرا...

اقتصادنیوز: یک تحلیل‌گر بازار سرمایه گفت: «اگر افزایش قیمت محدود باشد، افزایش قیمت‌ها و تورم نیز محدود خواهد بود. اگر افزایش قیمت شدید باشد، اثر اولیه آن بسیار زیاد خواهد بود. اما اگر افزایش قیمت تدریجی باشد، اثر اولیه آن محدود خواهد بود و باید دید اثر ثانویه آن به کجا می‌رسد و در چه نقطه‌ای متوقف می‌شود.»

 میزان افزایش اجاره‌بها بالای ۵٠ درصد است
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

میزان افزایش اجاره‌بها بالای ۵٠ درصد است

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه نرخ اجاره مسکن در تهران به بیش از ۴٠ تا ۵٠ درصد رسیده و بسیاری از مالکان سقف ٢۵ درصدی نرخ اجاره را رعایت نکردند، گفت: هر چند تعداد قراردادهای تمدید اجاره قابل توجه بود اما بسیاری هم به دلیل عدم توان پرداخت اجاره، به مناطق پایین‌تر یا حاشیه تهران مهاجرت کردند.

 فروش دارایی‌های وشهر
۷ ساعت قبل / سایت صدای بورس

فروش دارایی‌های وشهر

بانک شهر که در راستای اجرای قانون «رفع موانع تولید رقابت‌پذیر» و سیاست‌های ابلاغی بانک مرکزی، اقدام به عرضه سهام خود در سه شرکت زیرمجموعه کرد و از نتیجه نسبی مزایده خبر داد.

 بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما
۴ ساعت قبل / سایت نفت ما

بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما

سرمایه؛ زیرساخت الزامی توسعه هر اقتصادی است و در نبود این ابزار، ظرفیت‌های موجود امکان بالفعل شدن نمی‌یابند؛ بر همین اساس از مهم‌ترین تلاش‌های سیاست‌گذاران کشورها ایجاد رغبت در سرمایه‌داران چه داخلی و چه خارجی برای تزریق سرمایه‌های‌شان به پروژه‌های توسعه تولید و خدمات است و کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نبوده و نیست؛ با این حال مسئله این است که سرمایه‌ها عموما به‌سوی بستری ایمن و پربازده غش می‌کنند و اگر فضا را نامساعد ببینند تغییر مسیر خواهند داد؛ شرایطی که اکنون به‌واسطه تحریم و تنش‌های سیاسی و در کنار آن سیاست‌گذاری‌های نامطلوب تا حدودی در کشور ما حاکم است. با این حال شاهد تحرکاتی ازسوی سیاست‌گذاران در راستای اصلاح این وضعیت هستیم که شاید تازه‌ترین آنها تصویب کاربرگ «مجوز تأسیس آژانس جذب سرمایه‌گذاری خارجی» در هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار باشد.

 تاریخ اقتصادهای شکست خورده؛ از یوگسلاوی تا ونزوئلا | 70 فروپاشی در 3 دهه | زمینه‌ها و علل فروپاشی اقتصاد یک کشور چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تاریخ اقتصادهای شکست خورده؛ از یوگسلاوی تا ونزوئلا | 70 فروپاشی در 3 دهه | زمینه‌ها و علل فروپاشی اقتصاد یک کشور چیست؟

اقتصادنیوز: از دهه ۱۹۹۰ میلادی تاکنون، جهان نزدیک به هفتاد مورد فروپاشی اقتصادی را به خود دیده است. با این حال، برخلاف مفاهیمی مثل رکود یا انقباض اقتصادی که تعریف نسبتا مشخصی دارند، برای فروپاشی اقتصادی هیچ تعریف واحد و مورد توافقی وجود ندارد.