قیمت طلا امروز




 سایت نبض قیمت / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

زنگ خطر برای وام‌گیرندگان؛ بانک مرکزی افزایش سود بانکی را تکذیب کرد یا تأیید؟ / ماجرای ۲۴ درصدی که بازار را به هم ریخت

آخرین وضعیت نرخ سود بانکی در ۱۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تکذیب افزایش سود سپرده‌ها توسط بانک مرکزی، نرخ بهره بین‌بانکی در آستانه ۲۴ درصد و هر آنچه درباره آینده سود بانکی باید بدانید.
 زنگ خطر برای وام‌گیرندگان؛ بانک مرکزی افزایش سود بانکی را تکذیب کرد یا تأیید؟ / ماجرای ۲۴ درصدی که بازار را به هم ریخت



۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

به گزارش مشرق، علی خورسندیان در نشستی با عنوان «آینده اقتصاد و تامین مالی صنعت ساختمان؛ از سیاست‌گذاری تا سرمایه‌گذاری و تعاون‌سازی» در همایش آینده صنعت ساختمان اظهار کرد: شبکه بانکی کشور با محدودیت منابع و ظرفیت‌های مالی دست و پنجه نرم می کند و در عین حال، انتظارات بسیار زیادی از شبکه بانکی در بخش‌های مختلف اقتصادی وجود دارد که یکی از مهم‌ترین آنها حوزه مسکن است. بنابراین باید به این موضوع فکر کنیم که چگونه می‌توان تأمین مالی مسکن را به شکلی انجام داد که علاوه بر پاسخگویی به نیاز این بخش، منابع کافی برای سایر واحدهای تولیدی و صنایع اساسی کشور نیز باقی بماند.

پرداخت تسهیلات به ۳۹۲ هزار واحد مسکونی

مدیرعامل بانک مسکن با بیان اینکه ۵۲ درصد تکالیف ماده ۴ قانون جهش تولید مسکن را بر عهده گرفته است گفت: براساس معرفی متقاضیان از سوی وزارت راه و شهرسازی و از طریق سامانه مربوطه تاکنون برای ۳۹۲ هزار واحد مسکونی قرارداد تسهیلاتی منعقد کرده‌ایم که از این تعداد ۱۹۰ هزار واحد به اتمام رسیده، واگذار شده و وارد مرحله فروش اقساطی شده است. سایر واحدها نیز به‌تدریج تعیین تکلیف و تکمیل خواهند شد.

خورسندیان ادامه داد: در عین حال، بار مالی تکالیفی که به موجب قانون بر دوش بانک مسکن گذاشته شده، بالغ بر ۵۲۵ هزار میلیارد تومان است. اگر وضعیت تراز مالی و ظرفیت فعلی بانک مسکن را در نظر بگیریم، تأمین چنین رقمی فشار قابل توجهی بر منابع بانک وارد می‌کند.

وی تصریح کرد: بانک مسکن به عنوان بازوی اجرایی دولت و وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن، خود را موظف به اجرای تکالیف قانونی می‌داند و تاکنون نیز این تکالیف را انجام داده است؛ اما ادامه این روند با اتکای صرف به منابع بانکی، با توجه به محدودیت منابع، می‌تواند بانک را ناگزیر به استفاده بیشتر از منابع بانک مرکزی و افزایش اضافه‌برداشت‌ها کند.

افزایش سرمایه؛ ضرورت تقویت توان بانک مسکن

مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به مصوبات مجلس برای افزایش سرمایه این بانک گفت: قوانین خوبی در مجلس برای افزایش سرمایه بانک مسکن به تصویب رسیده تا این بانک بتواند نقش مؤثرتر و گسترده‌تری در تأمین مالی بخش مسکن ایفا کند.

خورسندیان افزود: از آنجا که بانک مسکن یک بانک صددرصد دولتی است، طبیعتاً افزایش سرمایه آن باید از ناحیه دولت انجام شود؛ با این حال، این اتفاق تاکنون به هر دلیلی محقق نشده است. در شرایط فعلی، با توجه به محدودیت منابع بانک و حجم تکالیفی که بر عهده آن گذاشته شده، افزایش سرمایه یک ضرورت جدی است.

استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای تأمین مالی مسکن

وی تأکید کرد: این به معنای توقف اجرای تکالیف بانک مسکن نیست. ما باید در کنار تسهیلات بانکی، به سراغ سایر روش‌های تأمین مالی برویم که عمدتاً معطوف به بازار سرمایه و استفاده از منابع بخش خصوصی است.

خورسندیان گفت: باید ابزارهایی طراحی و فعال شود که منابع بخش خصوصی را از یک مسیر مشخص به سمت تولید مسکن هدایت کند و در عین حال، سرمایه‌گذاران نیز از این فرآیند منفعت اقتصادی و مالی مناسبی به دست آورند.

وی با اشاره به ظرفیت انتشار اوراق رهنی اظهار کرد: در قانون، انتشار اوراق رهنی برای بانک مسکن پیش‌بینی شده است. بر این اساس، بانک می‌تواند با اتکا به تسهیلاتی که پرداخت کرده و جریان‌های مالی حاصل از آنها، نسبت به انتشار این اوراق اقدام کند. مقدمات استفاده از این ظرفیت نیز انجام شده است.

صندوق‌های املاک، زمین و ساختمان در خدمت تأمین مالی مسکن

مدیرعامل بانک مسکن ادامه داد: یکی دیگر از ظرفیت‌های موجود، صندوق املاک و مستغلات است که بانک مسکن در اختیار دارد و می‌تواند از طریق آن بخشی از املاک را به منابع مالی تبدیل کند.

وی افزود: بانک مسکن همچنین صندوق زمین و ساختمان دارد که می‌تواند برای تأمین مالی پروژه‌های ساختمانی از ظرفیت بازار سرمایه استفاده کند. در کنار این موارد، طی سال‌های اخیر نیز تجربه انتشار اوراق بدهی را داشته‌ایم.

خورسندیان با اشاره به ظرفیت‌های موجود در گروه مالی بانک مسکن و شرکت تأمین سرمایه بانک مسکن گفت: در مجموعه بانک مسکن و شرکت تأمین سرمایه بانک مسکن ظرفیت‌های مناسبی برای استفاده از منابع بازار سرمایه وجود دارد. صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت، صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهام و سایر ابزارهای مالی می‌توانند در این زمینه مورد استفاده قرار گیرند.

وی اظهار کرد: صندوق «دارایکم» نیز آمادگی دارد در زمینه تأمین مالی نقش‌آفرینی کند. همچنین

صندوق‌های زمین و ساختمان از دیگر ظرفیت‌هایی هستند که بانک مسکن تجربه آنها را دارد و در حال حاضر نیز منتظر معرفی املاک مناسب برای فعال‌تر شدن این ظرفیت هستیم.

راه‌اندازی صندوق سرمایه‌گذاری بازسازی مسکن

خورسندیان با اشاره به آسیب‌های واردشده به برخی واحدهای مسکونی در جریان جنگ اخیر گفت: با توجه به آسیب‌هایی که به بخشی از واحدهای مسکونی وارد شده است، پیشنهاد ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بازسازی مسکن را مطرح کرده‌ایم تا بتوان از ظرفیت بازار سرمایه برای بازسازی این واحدها نیز استفاده کرد.

وی افزود: در صورت فراهم شدن مجوزهای لازم، می‌توان سازوکاری ایجاد کرد که حتی مالکان واحدهای آسیب‌دیده بتوانند از طریق سرمایه‌گذاری و مشارکت در این فرآیند، نسبت به بازسازی واحدهای خود اقدام کنند و بخشی از فرآیندهای اداری نیز تسهیل شود.

مدیرعامل بانک مسکن تأکید کرد: به نظر می‌رسد استفاده از منابع مردم برای تأمین نیازهای مردم، به‌ویژه در شرایط فعلی، می‌تواند راهکار مناسبی باشد و فشار تأمین مالی صرفاً بر منابع دولت و شبکه بانکی قرار نگیرد.

ثبات اقتصادی، پیش‌شرط توسعه تأمین مالی مسکن

خورسندیان در ادامه با تأکید بر اینکه همه این ظرفیت‌ها در بستر ثبات اقتصادی می‌توانند بهتر فعال شوند، گفت: برای موفقیت این سیاست‌ها، باید حدی از ثبات اقتصادی وجود داشته باشد. منظور از ثبات اقتصادی، از جمله کنترل و مهار تورم است.

وی افزود: سیاست‌گذاران اقتصادی در شرایط فعلی با یک دوراهی مهم مواجه هستند؛ از یک سو باید به دنبال رشد اقتصادی باشند و از سوی دیگر، کنترل تورم و سیاست‌های پولی را مدنظر قرار دهند. انتخاب میان این دو مسیر به سطح تورم و نحوه هدف‌گذاری برای رشد اقتصادی بستگی دارد.

خورسندیان خاطرنشان کرد: با توجه به نقدینگی بالایی که در اقتصاد وجود دارد، بانک مرکزی طی دو سال اخیر سیاست‌های پولی انقباضی را دنبال کرده است. در چنین شرایطی، یکی از راهکارها این است که تأمین مالی اقتصاد کمتر متکی به تسهیلات بانکی باشد و سهم بیشتری از منابع بخش خصوصی و ابزارهای بازار سرمایه در تأمین مالی افزایش یابد.

وی تأکید کرد: بانک مسکن آمادگی دارد از تمامی ظرفیت‌های موجود در حوزه بازار سرمایه، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و ابزارهای نوین مالی برای تأمین مالی بخش مسکن استفاده کند تا ضمن کاهش فشار بر منابع بانکی، زمینه مشارکت بیشتر بخش خصوصی در تولید و بازسازی مسکن فراهم شود.


۳۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات

اقتصادایرانی:

فرآیند واریز یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ به مرحله پایانی رسیده است. بر اساس تقویم اجرایی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، یارانه نقدی خانوارهای دهک‌های چهارم تا نهم در روز ۲۹ مردادماه به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود و از بامداد روز بعد قابل برداشت خواهد بود.

برخلاف گمانه‌زنی‌های مطرح‌شده درباره تغییر زمان پرداخت کمک‌های معیشتی، تغییرات اعمال‌شده صرفاً به زمان شارژ اعتبار کالابرگ الکترونیکی مربوط است و واریز یارانه نقدی مردادماه مطابق روال و جدول زمان‌بندی ثابت انجام می‌شود. در ادامه جزئیات زمان و مبلغ یارانه دهک‌های مختلف و همچنین طرح افزایش یارانه فرزندان خانوارهای کم‌درآمد را بخوانید. جدول زمان‌بندی واریز یارانه مرداد ۱۴۰۵

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها پرداخت یارانه نقدی را در سه نوبت و بر اساس دهک‌بندی درآمدی خانوارها انجام می‌دهد. مبالغ یارانه در ساعت ۲۴ روزهای اعلام‌شده به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود و معمولاً از بامداد روز بعد امکان برداشت دارد.

  تاریخ واریز گروه مشمول مبلغ یارانه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ مددجویان کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی مطابق حکم حمایتی خانوار ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ خانوارهای دهک اول تا سوم نفری ۴۰۰ هزار تومان ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ خانوارهای دهک چهارم تا نهم نفری ۳۰۰ هزار تومان

بنابراین، واریز یارانه دهک‌های چهارم تا نهم، آخرین مرحله پرداخت یارانه نقدی مردادماه محسوب می‌شود. زمان دقیق دریافت مبلغ برای هر خانوار ممکن است با توجه به بانک عامل متفاوت باشد. مبلغ یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم چقدر است؟

یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان تعیین شده است. مبلغ نهایی دریافتی خانوار به تعداد اعضای آن بستگی دارد؛ هرچند ممکن است در برخی موارد، به‌دلیل کسر اقساط وام سرپرست خانوار، مبلغ واریزی کمتر از رقم کامل یارانه باشد. تعداد اعضای خانوار مبلغ یارانه نقدی خانوار یک‌نفره ۴۰۰ هزار تومان خانوار دونفره ۸۰۰ هزار تومان خانوار سه‌نفره یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خانوار چهارنفره یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خانوار پنج‌نفره ۲ میلیون تومان

بر اساس اعلام اداره‌کل روابط عمومی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، در یکی از مراحل پرداخت یارانه، بیش از ۱۳۵ هزار میلیارد ریال به حساب بیش از ۲۷ میلیون سرپرست خانوار در دهک‌های اول تا سوم واریز شده است. جمعیت مشمول این سه دهک نیز بیش از ۲۸ میلیون نفر اعلام شده است. یارانه نقدی دهک‌های چهارم تا نهم چقدر است؟

خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم، به ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان یارانه نقدی دریافت می‌کنند. به این ترتیب، مبلغ یارانه برای خانوارهای مختلف به شکل زیر محاسبه می‌شود: تعداد اعضای خانوار مبلغ یارانه نقدی خانوار یک‌نفره ۳۰۰ هزار تومان خانوار دونفره ۶۰۰ هزار تومان خانوار سه‌نفره ۹۰۰ هزار تومان خانوار چهارنفره یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خانوار پنج‌نفره یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان یارانه این خانوارها ۳ برابر می‌شود

بر اساس توافق مطرح‌شده میان کمیسیون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مجلس و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، قرار است یارانه فرزندان خانوارهای دارای سه فرزند و بیشتر در دهک‌های پایین درآمدی افزایش یابد.

طبق برنامه اعلام‌شده، در مرحله نخست خانوارهای حاضر در دهک اول درآمدی در اولویت قرار می‌گیرند و یارانه فرزندان آن‌ها تا سه برابر افزایش خواهد یافت. منابع مورد نیاز این طرح قرار است از محل منابع آزادشده ناشی از حذف افراد غیرمشمول از فهرست یارانه‌بگیران تأمین شود.

هدف این طرح، حمایت بیشتر از خانوارهای کم‌درآمد و پرجمعیت و کاهش بخشی از فشار هزینه‌های معیشتی عنوان شده است. بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، پس از اجرای مرحله اول، دامنه اجرای طرح می‌تواند به‌تدریج به دیگر دهک‌های پایین درآمدی نیز گسترش پیدا کند.

پرداخت یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ در سه مرحله انجام شده و واریز یارانه دهک‌های چهارم تا نهم در ۲۹ مردادماه، مرحله پایانی این فرآیند است. دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا نهم به ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند.

همچنین، طرح افزایش تا سه‌برابری یارانه فرزندان خانوارهای پرجمعیت در دهک‌های پایین درآمدی در دست پیگیری است؛ اما زمان و جزئیات اجرای نهایی آن باید از طریق اطلاعیه‌های رسمی اعلام شود.


۴۳ دقیقه قبل / سایت نبض قیمت

هشدار هواشناسی برای فردا شنبه ۳۱ مرداد؛ تداوم گرمای سوزان و وزش باد در غرب کشور، دمای قصرشیرین به ۴۸ درجه می‌رسد

سازمان هوشاسی کشور از تداوم وضعیت جوی پایدار و گرم در نیمه غربی کشور طی فردا شنبه ۳۱ مرداد ماه خبر داده است. بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی، در حالی که نیمه شمالی کشور روزهای خنک‌تری را با رگبار و رعدوبرق تجربه می‌کند، غرب کشور همچنان درگیر گرمای تابستانی و هوای نسبتاً پایدار است. مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به ماندگاری هوای گرم در مناطق گرمسیر این استان تا روز شنبه، از ثبت دمای ۴۸ درجه سانتی‌گراد در قصرشیرین خبر داده است. در این گزارش، جزئیات کامل وضعیت جوی فردا را برای استان‌های مختلف نیمه غربی کشور، همراه با جدول پیش‌بینی دقیق دما و وضعیت آسمان، بررسی می‌کنیم. پیش‌بینی کلی وضعیت جوی نیمه غربی در ۳۱ مرداد

بر اساس اعلام صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی، طی روزهای آینده در غالب مناطق کشور آسمانی صاف پیش‌بینی می‌شود. با این حال، در ساعات بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ۲۸ مرداد) در ارتفاعات واقع در شمال غرب و غرب کشور و در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در زنجان، قزوین و البرز، افزایش ابر و رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی شده بود.

اما برای روز شنبه ۳۱ مرداد، الگوهای جوی حاکی از پایداری نسبی هوا در نیمه غربی کشور است. بررسی آخرین داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد که شرایط جوی استان‌های غربی تا اوایل هفته آینده پایدار خواهد بود و در این مدت، آسمان اغلب نقاط صاف تا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود. در برخی ساعات نیز وزش باد پدیده غالب جوی خواهد بود، اما این شرایط تغییر محسوسی در وضعیت عمومی هوا ایجاد نخواهد کرد.

نکته قابل توجه، اختلاف دمایی محسوس بین مناطق مختلف غرب کشور است؛ به‌طوری که مناطق گرمسیر کرمانشاه همچنان دمای بالای ۴۰ درجه را تجربه می‌کنند، در حالی که شهرهایی مانند همدان و سنندج دمای نسبتاً معتدل‌تری دارند. جدول پیش‌بینی آب و هوای فردا در استان‌های نیمه غربی استان (مرکز استان) وضعیت آسمان بیشینه دما (درجه سانتی‌گراد) کمینه دما (درجه سانتی‌گراد) وزش باد وضعیت بارش کرمانشاه (کرمانشاه) نیمه ابری ۴۰ ۲۲ وزش باد در برخی ساعات بدون بارش کرمانشاه (قصرشیرین) صاف تا کمی ابری ۴۸ حدود ۳۰ وزش باد بدون بارش همدان (همدان) صاف و آفتابی ۳۱ ۱۸ وزش باد ملایم بدون بارش ایلام (ایلام) کمی ابری ۳۷ ۲۷ وزش باد بدون بارش لرستان (خرم‌آباد) تمام ابری ۴۲ ۲۱ افزایش سرعت وزش باد احتمال بارش پراکنده کردستان (سنندج) نیمه ابری ۳۸ ۲۰ وزش باد بدون بارش آذربایجان غربی (ارومیه) صاف تا کمی ابری حدود ۳۳ حدود ۱۷ افزایش سرعت وزش باد از یکشنبه بدون بارش تحلیل تداوم گرما و پایداری جوی در غرب کشور علت اصلی ماندگاری هوای گرم

بر اساس واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، استقرار سامانه پرفشار جنب‌حاره بر فراز نیمه غربی کشور عامل اصلی تداوم هوای گرم و پایدار در این منطقه است. این سامانه با جلوگیری از صعود هوا و تشکیل ابر، باعث شده تا آسمان استان‌های غربی عمدتاً صاف باقی بماند و دمای هوا در سطح بالایی حفظ شود. به گفته علی‌محمد زورآوند، مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه، دمای هوا امروز (چهارشنبه) در نواحی گرمسیر استان همچنان روند افزایشی داشته و از روز پنجشنبه تا پایان روز شنبه، هوای گرم در این مناطق ماندگار خواهد بود. تفاوت دمایی محسوس در مناطق مختلف غرب کشور

یکی از ویژگی‌های بارز وضعیت جوی نیمه غربی در روز شنبه، اختلاف دمایی قابل توجه بین مناطق گرمسیر و سردسیر است. در حالی که قصرشیرین در استان کرمانشاه با دمای ۴۸ درجه سانتی‌گراد به عنوان گرمترین نقطه غرب کشور شناخته می‌شود, شهر همدان با بیشینه دمای ۳۱ درجه و کمینه ۱۸ درجه، شرایط نسبتاً معتدل‌تری را تجربه می‌کند. این اختلاف بیش از ۱۵ درجه‌ای، نشان‌دهنده تنوع اقلیمی قابل توجه در نیمه غربی کشور است و ضرورت توجه به توصیه‌های هواشناسی در هر منطقه را دوچندان می‌کند. روند کاهش دما در برخی مناطق

هرچند هوای گرم در مناطق گرمسیر کرمانشاه تا روز شنبه ماندگار خواهد بود، اما برای سایر مناطق غربی طی این مدت روند تدریجی کاهش دما، به‌ویژه در بیشینه دمای روزانه، پیش‌بینی می‌شود. با این حال، این کاهش به معنای خروج کامل از شرایط گرم تابستانی نخواهد بود. در استان همدان نیز کارشناسان هواشناسی از کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما خبر داده‌اند. هشدارهای مهم هواشناسی برای فردا

سازمان هواشناسی و ادارات کل هواشناسی استان‌های غربی در خصوص وضعیت جوی فردا هشدارهایی را صادر کرده‌اند که آگاهی از آنها برای پیشگیری از مخاطرات احتمالی ضروری است:

تداوم گرمای شدید در مناطق گرمسیر: در شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلان‌غرب در استان کرمانشاه، دمای هوا همچنان در بالاترین سطح باقی می‌ماند. شهروندان این مناطق باید تمهیدات لازم برای مقابله با گرمازدگی را در نظر داشته باشند.

وزش باد: در برخی ساعات، وزش باد پدیده غالب جوی در استان‌های غربی خواهد بود. این موضوع می‌تواند باعث کاهش کیفیت هوا و در مناطق مستعد، گردوخاک شود.

احتمال بارش پراکنده در لرستان: بر اساس برخی مدل‌های هواشناسی، برای روز شنبه در استان لرستان، بارش‌های پراکنده و رگباری دور از انتظار نیست. هرچند این بارش‌ها شدید نخواهند بود، اما مسافران و ساکنان این استان باید آمادگی لازم را داشته باشند.

افزایش پوشش ابر در لرستان: افزایش پوشش ابر در استان لرستان پیش‌بینی می‌شود که می‌تواند باعث کاهش نسبی دما در این استان شود. توصیه‌های ضروری برای شهروندان و مسافران

با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی، رعایت چند نکته ساده می‌تواند از بروز مشکلات و خسارت‌های احتمالی جلوگیری کند:

۱. خودداری از تردد غیرضروری در ساعات گرم روز: با توجه به تداوم گرمای هوا، به‌ویژه در مناطق گرمسیر استان کرمانشاه، ضروری است از ترددهای غیرضروری در ساعات گرم روز خودداری شود.

۲. مدیریت مصرف آب و برق: تداوم گرما باعث افزایش مصرف آب و برق می‌شود. شهروندان باید مدیریت مصرف این منابع را با جدیت مورد توجه قرار دهند.

۳. استفاده از کرم ضدآفتاب و کلاه: با توجه به تابش شدید اشعه فرابنفش در ساعات میانی روز (شاخص UV در برخی مناطق به ۱۰ می‌رسد)، استفاده از تجهیزات محافظتی در برابر آفتاب ضروری است.

۴. احتیاط در سفرهای برون‌شهری: اگر قصد سفر به مناطق غربی کشور را دارید، پیش از حرکت از آخرین وضعیت جوی و راه‌ها مطلع شوید و آب آشامیدنی کافی به همراه داشته باشید.

۵. مراقبت از سالمندان و کودکان: این گروه‌های سنی بیشتر در معرض خطر گرمازدگی قرار دارند. از قرار گرفتن طولانی‌مدت آنها در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید. سوالات متداول کاربران ۱. آیا فردا در غرب کشور باران می‌بارد؟

بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی، در اغلب استان‌های غربی کشور بارش پیش‌بینی نمی‌شود و هوا پایدار خواهد بود. با این حال، در استان لرستان احتمال بارش‌های پراکنده و رگباری وجود دارد. ۲. دمای هوای کرمانشاه فردا چند درجه است؟

بیشینه دمای شهر کرمانشاه در روز شنبه ۴۰ درجه و کمینه آن ۲۲ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است. با این حال، در مناطق گرمسیر این استان مانند قصرشیرین، دما به ۴۸ درجه خواهد رسید. ۳. وضعیت هوای همدان فردا چگونه است؟

آسمان همدان در روز شنبه صاف و آفتابی پیش‌بینی می‌شود. بیشینه دمای این شهر ۳۱ و کمینه آن ۱۸ درجه سانتی‌گراد خواهد بود. ۴. آیا وزش باد شدید در غرب کشور پیش‌بینی می‌شود؟

در برخی ساعات، وزش باد پدیده غالب جوی در استان‌های غربی خواهد بود، اما این وزش باد معمولاً شدید نیست و تغییر محسوسی در وضعیت عمومی هوا ایجاد نمی‌کند. ۵. گرمای هوا در غرب کشور تا کی ادامه دارد؟

هوای گرم در مناطق گرمسیر کرمانشاه تا روز شنبه ماندگار خواهد بود. برای سایر مناطق غربی، روند تدریجی کاهش دما پیش‌بینی می‌شود، هرچند این کاهش به معنای خروج کامل از شرایط گرم تابستانی نخواهد بود. ۶. بهترین زمان برای سفر به غرب کشور در این شرایط کی است؟

با توجه به گرمای شدید در مناطق گرمسیر، بهتر است سفرهای خود را به ساعات خنک‌تر روز (صبح زود یا غروب) موکول کنید. همچنین توصیه می‌شود از تردد در ساعات اوج گرما (۱۱ تا ۱۷) خودداری شود. ۷. وضعیت جوی سایر مناطق کشور چگونه است؟

در حالی که غرب کشور هوای گرم و پایداری را تجربه می‌کند، نیمه شمالی کشور با رگبار و رعدوبرق و کاهش نسبی دما مواجه خواهد بود. جنوب کشور نیز همچنان گرمای شدیدی را تحمل می‌کند و دمای اهواز به ۵۱ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید. وضعیت جوی روزهای آینده؛ یکشنبه و دوشنبه

بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی، روز یکشنبه (اول شهریور) در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود. همچنین در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۲ و ۳ شهریور) در ارتفاعات مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی شده است.

در آذربایجان غربی نیز پیش‌بینی می‌شود که افزایش سرعت وزش باد و گرمای محسوس از روز یکشنبه آغاز شود. این تغییرات جوی نشان می‌دهد که الگوهای هوا در حال تغییر هستند و باید منتظر تحولات جدید در وضعیت جوی مناطق مختلف کشور بود. بیشتر بخوانید هشدار قرمز هواشناسی؛ دمای ۵۰ درجه و قطعی برق در راه است / شنبه ۳۱ مرداد تعطیل نیست، مردم آماده روزهای داغ باشند هشدار قرمز هواشناسی برای خوزستان و ایلام؛ دمای هوا در این مناطق به ۵۰ درجه می‌رسد / گرمای غیرعادی تا اوایل هفته آینده ادامه دارد شوک بزرگ در راه است؛ زنگ خطر تعطیلی گسترده ادارات در روزهای آینده به صدا درآمد | هشدار سازمان هواشناسی درباره گرمای بی‌سابقه (تاریخ:چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵) هشدار هواشناسی کشور برای امروز یکشنبه ۷ تیر ۱۴۰۵ صادر شد | آیا موج جدید گردوخاک و رگبار از فردا می‌رسد؟ امروز یکشنبه ۷ تیر ۱۴۰۵ + پیش بینی و تحلیل برای فردا و روزهای آینده اعلام فوری تعطیلی ادارات و بانک‌ها امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵؛ کدام استان‌ها تعطیل اعلام شدند؟ | خبر شوکه‌کننده برای کارمندان؛ ماجرای تعطیلی پنجشنبه‌ها چیست؟ + آخرین وضعیت تهران




 ارزیابی تاثیرات جنگ رمضان بر بازارهای مالی آمریکا
۷ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

ارزیابی تاثیرات جنگ رمضان بر بازارهای مالی آمریکا

جنگ رمضان و انسداد تنگه هرمز، اقتصاد آمریکا را برخلاف برآوردهای اولیه با رکود فوری مواجه نکرد اما شوکی عمیق‌تر و پایدارتر در حوزه تورم، بازار بدهی و سیاست پو...

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 میزان سود نماد‌هایی که این هفته مجمع داشتند؛ سود مجامع این ۱۴ نماد چه زمانی واریز می‌شود؟
۳ ساعت قبل / سايت نبض بورس

میزان سود نماد‌هایی که این هفته مجمع داشتند؛ سود مجامع این ۱۴ نماد چه زمانی واریز می‌شود؟

با به پایان رسیدن سال مالی شرکت‌های بورسی، آنها موظف به برگزاری مجمع عمومی خود بودند و در این مجامع ضمن تصویب صورت‌های مالی شرکت، سود نقدی به ازای هر سهم نیز...

 قیمت موبایل در یک سال تا ۴ برابر شد
۹ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت موبایل در یک سال تا ۴ برابر شد

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت...

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا
۲۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 عرضه اولیه سمهریز؛ زمان جلسات معارفه شرکت سیمان تجارت مهریز اعلام شد
۴ ساعت قبل / سايت نبض بورس

عرضه اولیه سمهریز؛ زمان جلسات معارفه شرکت سیمان تجارت مهریز اعلام شد

جلسات معارفه شرکت گروه صنعتی و معدنی سیمان تجارت مهریز با نماد «سمهریز» برای آماده‌سازی عرضه اولیه سهام این شرکت در فرابورس برگزار می‌شود.