قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۲ ساعت قبل

سرمربی پیکان: بازی مقابل خیبر در خرم‌آباد کار آسانی نیست

سرمربی تیم فوتبال پیکان با اشاره به فاصله کم دیدارهای ابتدایی فصل و دشواری ریکاوری تیم‌ها گفت: هر دو تیم خیبر و پیکان تلاش کرده‌اند در فرصت کوتاه باقی‌مانده شرایط بهتری برای مسابقه فردا پیدا کنند و به نظر می‌رسد تیمی که ریکاوری بهتری داشته باشد، شرایط مناسب‌تری در این دیدار خواهد داشت.
 سرمربی پیکان: بازی مقابل خیبر در خرم‌آباد کار آسانی نیست

ساکت الهامی یکشنبه اول شهریور در نشست خبری پیش از دیدار پیکان و خیبر خرم‌آباد، اظهار کرد: با توجه به فاصله کم بازی‌ها و محدودیت زمان برای ریکاوری و تمرین، به‌ویژه با شرایط پروازی کشور، هر دو تیم شرایط تقریباً مشابهی دارند و فکر می‌کنم تیمی که بهتر ریکاوری کرده باشد، فردا شرایط بهتری خواهد داشت.

وی با اشاره به دشواری بازی مقابل خیبر در خرم‌آباد، گفت: بازی کردن مقابل خیبر، به‌خصوص در این زمین و با توجه به پشتوانه مردمی که دارد، کار آسانی نیست. جا دارد از دکتر عبدی و مجموعه ایشان تشکر کنم که این تیم را به تیمی بااصالت و ریشه‌دار برای مردم لرستان تبدیل کرده‌اند.

سرمربی پیکان ادامه داد: شاید ما هوادار خاصی نداشته باشیم، اما تیمی با شخصیت و قابل احترام هستیم. من، همکارانم و بازیکنان دوست داریم با توجه به کیفیت فنی و شرایطی که داریم، مقابل تمام تیم‌ها یک تیم قابل احترام و با شخصیت باشیم و بتوانیم پاسخگوی جایگاه و شرایطی باشیم که پیکان دارد.

وی تصریح کرد: پیکان می‌تواند به پیشرفت فوتبال کمک کند؛ هم از نظر ساختار و امکانات و هم از نظر کیفیت بازیکنان. امیدوارم بتوانیم فردا مقابل خیبر خرم‌آباد که کادر فنی مجرب و بازیکنان بسیار خوبی دارد، بازی خوبی ارائه کنیم.

الهامی با تأکید بر ضرورت حمایت از تیم‌هایی مانند خیبر، اظهار کرد: وجود تیم‌هایی مثل خیبر برای فوتبال ما ضروری است و باید از این تیم‌ها حمایت شود. خیبر هم از نظر کادر فنی و بازیکنان شرایط خوبی دارد و هم پشتوانه مردمی آن باعث شده بازی مقابل این تیم، به‌خصوص در خرم‌آباد، شرایط خاصی داشته باشد.

وی با اشاره به فشردگی مسابقات ابتدای فصل، گفت: فصل تازه آغاز شده، فاصله زمانی بازی‌ها بسیار کم است و مسابقات زیادی تا پایان فصل باقی مانده است. به همین دلیل، در شرایط فعلی شاید مهم‌ترین اصل، بیشتر از آنالیز و مسائل فنی، بحث ریکاوری باشد که در چهار، پنج روز گذشته …





 صف‌های عجیب بنزین در تهران ؛ چرا مردم باک‌های نیمه‌پر را دوباره پر می‌کنند؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

صف‌های عجیب بنزین در تهران ؛ چرا مردم باک‌های نیمه‌پر را دوباره پر می‌کنند؟

ترافیک در برخی جایگاه‌های سوخت تهران در روزهای اخیر در حالی افزایش یافته که ترکیبی از رفتار احتیاطی مردم، محدودیت کارت‌های اضطراری و نگرانی از تغییر قیمت بنزین تقاضا برای سوخت‌گیری با کارت جایگاه را بالا برده است.

 بیخ گوش آمریکا تعاملات اقتصادی داریم، جای هیچ نگرانی نیست
۵۱ دقیقه قبل / روزنامه توسعه ایرانی

بیخ گوش آمریکا تعاملات اقتصادی داریم، جای هیچ نگرانی نیست

سخنگوی سپاه پاسداران گفت: بیخ گوش آمریکا تعاملات اقتصادی داریم، آمریکا را دور می زنیم و نتیجه اش را در آینده نزدیک خواهید دید و هیچ نگرانی در زمینه

 ارزیابی نشریه آتلانتیک از قدرت مسلط در منطقه
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ارزیابی نشریه آتلانتیک از قدرت مسلط در منطقه

نشریه آتلانتیک در گزارشی به تحولات پس از تجاوز آمریکایی- صهیونیستی اشاره و تأکید کرد: قدرت مسلط در منطقه از این پس ایران خواهد بود، نه آمریکا یا اسرائیل.

 سناتور آمریکایی: باید به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

سناتور آمریکایی: باید به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم

سناتور آمریکایی از ایالت مریلند در مصاحبه ای تصریح کرد: باید به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم؛ ترامپ یک تهدید است.

 تصویب دریافت هزینه خدمات عبور کشتی‌ها  ازتنگه هرمز در مجلس
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه توسعه ایرانی

تصویب دریافت هزینه خدمات عبور کشتی‌ها ازتنگه هرمز در مجلس

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصویب ماده ۳ طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت تنگه هرمز خبر داد و گفت: بر اساس این ماده، در قبال خدمات

 تهیه پیش‌نویس افزایش کالابرگ برای گروهی از مشمولان
۱۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

تهیه پیش‌نویس افزایش کالابرگ برای گروهی از مشمولان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تهیه پیش‌نویس افزایش مبلغ کالابرگ مشمولان خبر داد و گفت: با توجه به حساسیت اجتماعی و ابعاد اقتصادی این موضوع، اجرای آن نیاز...



ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده

مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را تصویب کرده؛ طرحی که هدفش، مقابله با نفوذ و سلطه بیگانگان است؛ موضوعی که طبیعتاً با امنیت ملی کشور ارتباط دارد. اما سؤال اینجاست که مرز مقابله با نفوذ با ارتباطات عادی و مشروع شهروندان کجاست؟
سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

سایت رکنا

فیلم/ معجزه‌ای که در روز حمله به بیت رهبری رخ داد

سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟
سایت فرارو

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟

آمار داوطلبان سه گروه اصلی کنکور در ۱۷ سال گذشته، از سقوط چشمگیر رویای مهندس شدن، ماندگاری جذابیت پزشکی و تغییر نگاه جوانان ایرانی به دانشگاه، شغل و آینده خبر می‌دهد. اما چرا؟
از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.