قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۴ ساعت قبل

طرح جدید تنظیم‌گری فضای مجازی؛ از جریمه ۱۰ درصدی درآمد تا تعلیق و لغو مجوز پلتفرم‌ها

طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» اختیارات گسترده‌ای برای تنظیم‌گران در نظر گرفته؛ از جریمه ۱۰ درصدی درآمد تا محدودیت فعالیت و لغو مجوز.​
 طرح جدید تنظیم‌گری فضای مجازی؛ از جریمه ۱۰ درصدی درآمد تا تعلیق و لغو مجوز پلتفرم‌ها

طرح نظام‌بخشی فضای مجازی اختیارات گسترده‌ای برای تنظیم‌گران در نظر گرفته؛ از جریمه ۱۰ درصدی درآمد تا محدودیت فعالیت و لغو مجوز.

پیش‌نویس «طرح نظام‌بخشی فضای مجازی» چارچوب تازه‌ای برای تقسیم مسئولیت تنظیم‌گری در فضای مجازی، تعیین تخلفات و مجازات ارائه‌دهندگان خدمات و هم‌چنین حقوق کاربران تعیین کرده است. پیش‌نویس این سند اواخر تیرماه ۱۴۰۵ نهایی شده بود و اکنون در اختیار زومیت قرار گرفته است.

بر اساس این طرح، تنظیم‌گری فضای مجازی قرار نیست در اختیار یک نهاد واحد باشد و حوزه‌های مختلف میان نهادهایی از وزارت ارتباطات و بانک مرکزی تا ساترا، وزارت ارشاد و شورای رقابت تقسیم می‌شود.

در عین حال، ضمانت اجراهای پیش‌بینی‌شده در طرح دامنه وسیعی دارد: از اخطار و انتشار عمومی تخلف گرفته تا جریمه‌ای معادل یک تا ۱۰ درصد درآمد سالانه، محدودیت فعالیت، تعلیق و حتی لغو مجوز.

ماده یک و دو؛ تنظیم‌گر کیست و مرکز ملی چه نقشی دارد؟

ماده یک این طرح به تعریف اصطلاحات اختصاص دارد. «شورای عالی فضای مجازی» عالی‌ترین نهاد حکمرانی و تنها مرجع دارای صلاحیت وضع سیاست‌های لازم‌الاجرا در حوزه فضای مجازی معرفی شده و «تنظیم‌گری» نیز مجموعه‌ای از اقدامات حاکمیتی شامل قاعده‌گذاری، اجرا، صدور مجوز، توسعه رقابت، نظارت، رسیدگی به تخلفات و اعمال ضمانت اجرا تعریف شده است.

این ماده هم‌چنین میان «خدمات فضای مجازی» و «خدمات فضای مجازی داخلی» تفکیک قائل شده است؛ خدمات داخلی، خدماتی هستند که بیش از ۵۰ درصد مالکیت آن‌ها متعلق به اشخاص ایرانی باشد و ذخیره‌سازی و پردازش داده‌هایشان در داخل کشور انجام شود.

ماده دو نیز وظایف مرکز ملی فضای مجازی را مشخص می‌کند؛ از نظارت و تضمین اجرای مصوبات شورای عالی تا تهیه گزارش درباره امنیت رایانش کشور و حضور به‌عنوان عضو ناظر در همه نهادهای تنظیم‌گر فضای مجازی.

ماده یک و دو سند تنظیم‌گری فضای مجازی

زومیت

ماده سه و چهار؛ چه نهادی چه بخشی از اینترنت را تنظیم می‌کند؟

ماده سه ایجاد هر ساختار جدید در حوزه فضای مجازی را منوط به مجوز شورای عالی فضای مجازی می‌کند و انحلال نهادهای تصمیم‌گیرنده این حوزه را نیز در اختیار شورا قرار می‌دهد. دستگاه‌های اجرایی هم موظف شده‌اند خدمات عمومی و الکترونیکی و تبلیغات خود را بر بستر …



 آخرین قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405

قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ایران اعلام شد.

 چالش بزرگ ترامپ برای عملیات طرد اقتصادی ایران | فایننشال تایمز: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران با مانع چین روبه‌روست | شرکای تجاری تهران با واشنگتن همکاری می‌کنند؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

چالش بزرگ ترامپ برای عملیات طرد اقتصادی ایران | فایننشال تایمز: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران با مانع چین روبه‌روست | شرکای تجاری تهران با واشنگتن همکاری می‌کنند؟

اقتصادنیوز: آمریکا گزینه‌های محدودی برای اعمال فشار مستقیم بیشتر بر ایران دارد؛ زیرا تهران سال‌ها تحت تحریم‌های گسترده قرار داشته است.

 اطلاعیه مهم برای سرپرستان خانوار شامل کالابرگ/ فقط تا این تاریخ فرصت دارید
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

اطلاعیه مهم برای سرپرستان خانوار شامل کالابرگ/ فقط تا این تاریخ فرصت دارید

سرپرستانی که به علت سفر خارجی، پیامک احراز سکونت دریافت کرده اند، تا پنجم شهریورماه فرصت دارند با شماره گیری کد دستوری ستاره۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ تعهد حضور خود در ایران را، تلفنی ثبت کنند.

 افزایش دوباره نرخ ارز؛ دلار ۲۰۰ هزار تومان شد
۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

افزایش دوباره نرخ ارز؛ دلار ۲۰۰ هزار تومان شد

قیمت دلار امروز با افزایش ۲ هزار تومانی به کریدور بیستم بازگشت و پس از کاهش روز گذشته، دوباره مسیر صعودی را در پیش گرفت.

 بند اول تفاهم نامه اسلام آباد، شرط اجرا توافق ایران و عمان | نفت ما
۳ ساعت قبل / سایت نفت ما

بند اول تفاهم نامه اسلام آباد، شرط اجرا توافق ایران و عمان | نفت ما

شب گذشته، ایران و عمان بیانیه‌ای مطبوعاتی مشترک درباره نزدیک‌شدن به توافق برای ایجاد نظم جدید در تنگه هرمز منتشر کردند. علی‌اکبر سیبویه، سفیر اسبق ایران در عمان، در گفت‌وگو با «نفت ما»، جزئیات این توافق را چنین تشریح می‌کند: «۹۰ درصد مذاکرات انجام شده و توافقات صورت گرفته است؛ ۱۰ درصد باقی‌مانده مربوط به جزئیات اجرایی است که به‌صورت مشترک بین ایران و عمان در حال بررسی است. این توافق دوجانبه، مستقل از مداخلات خارجی است و نه آمریکا و نه هیچ‌کس دیگری در آن دخیل نیست. با این حال، توافق دو کشور تا زمانی که آمریکا تمامی مفاد تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را رعایت نکند - که نخستین بند آن، پایان جنگ در جنوب لبنان و خروج کامل اسرائیل از آن است - به اجرا در نمی‌آید».

 بعد از حذف ارز ترجیحی، ۶ میلیون تن نهاده و کالای اساسی در بندرگاه‌های کشور بود که با ارز ترجیحی ارزان وارد کشور شده بود ولی چون وزارت جهاد نظارتی نکرد آن را با قیمت آزاد فروختند و هزاران میلیارد تومان سود کردند
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد 120

بعد از حذف ارز ترجیحی، ۶ میلیون تن نهاده و کالای اساسی در بندرگاه‌های کشور بود که با ارز ترجیحی ارزان وارد کشور شده بود ولی چون وزارت جهاد نظارتی نکرد آن را با قیمت آزاد فروختند و هزاران میلیارد تومان سود کردند

k: عباس بیگدلی | کالای اساسی | وزارت جهاد



سایت آخرین خبر

دلیل شلوغی پمپ‌بنزین‌ها؛ حواس‌تان هست؟ | آخرین خبر

معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر
سایت خبرآنلاین

معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر

بودجه دولت در سال جاری در شرایطی وارد مرحله دشوار اجرای خود شده که اقتصاد ایران پس از دو جنگ، با رکود و کاهش فعالیت بنگاه‌ها مواجه است؛ وضعیتی که همزمان درآمدهای مالیاتی و برخی منابع نفتی دولت را تحت فشار قرار داده است. از سوی دیگر، افزایش نرخ سود اوراق دولتی، تأمین مالی از این مسیر را نیز برای دولت دشوارتر کرده و در سمت هزینه‌ها نیز تصمیم‌گیری درباره تخصیص بودجه عمرانی به یکی از متغیرهای مهم تبدیل شده است.
سایت اکوایران

تورم کل در مرداد تقریبا ثابت ماند؛ خوراکی‌ها با سرعت بیشتری گران شدند

سایت اکوایران

از اصلاح بانک‌ها تا قیمت انرژی؛ دولت چهاردهم چه می‌کند؟

سایت اکوایران

نسل جوان در محاصره بیکاری؛ فرصت‌های شغلی آب می‌روند

کسر ناگهانی مبالغ
سایت روزنامه سازندگی

کسر ناگهانی مبالغ

بانک ملی اطلاعیه داد: برداشت جدیدی در کار نیست؛ مغایرت‌های گذشته اصلاح شده است