قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

محکومیت استقلال و پرسپولیس در کمیته وضعیت

دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال محکوم شدند.
 محکومیت استقلال و پرسپولیس در کمیته وضعیت

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، در پی شکایت حسین شیخ رحیمی از باشگاه استقلال تهران، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۶۱ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

*با توجه به شکایت احمد زنده روح از باشگاه شمس آذر قزوین، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۱۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۶۶۹ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به مازاد خواسته ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون قرار رد صادر کرد.

*در پرونده شکایت سینا اسدبیگی از باشگاه پرسپولیس، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۱۴ میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۵۳۹ میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

*در پی شکایت مهدی ده مست از باشگاه شهرداری بندرماهشهر، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۸۴۵ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۷۱ میلیون و ۳۲ هزار و ۵۰۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به مازاد خواسته به مبلغ ۲۵۵ میلیون ریال قرار رد صادر کرد.

 



۶ ساعت قبل / سایت آوش

تشریح آخرین وضعیت دو بازیکن پرسپولیس از زبان پزشک تیم

 علیرضا حقیقت دکتر پرسپولیس در گفت‌وگو با سایت رسمی باشگاه، درباره شرایط ابوالفضل جلالی اظهار کرد: جلالی در دقایق ابتدایی دیدار با استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد. بلافاصله اقدامات اولیه برای او انجام و روز بعد نیز برای انجام عکسبرداری اعزام شد.

وی ادامه داد: بر اساس تصاویر پاراکلینیکی، مصدومیت او از ناحیه کشاله ران بوده و در حال حاضر زیرنظر کادر پزشکی برنامه مخصوص خود را دنبال می‌کند تا به محض کسب آمادگی مجدد بتواند در تمرینات گروهی شرکت کند.

حقیقت همچنین با اشاره به آسیب‌دیدگی محمد عمری در بازی قبلی گفت: عمری نیز از ناحیه آرنج دست دچار کشیدگی شده است. برای او نیز اقدامات اولیه به سرعت انجام شد و مثل جلالی زیر نظر کادر پزشکی کار می‌کند تا بتواند به جمع سایر بازیکنان در تمرینات ملحق شود.


۱۷ ساعت قبل / سایت آوش

غیبت 2 بازیکن سپاهان برابر استقلال

تیم فوتبال سپاهان در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر، در شرایطی به مصاف استقلال خواهد رفت که دو بازیکن خود را در اختیار نخواهد داشت.

امید نورافکن، هافبک سپاهان، به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله، دیدار برابر استقلال را از دست داده است. پیش‌بینی می‌شود این بازیکن حدود دو تا سه هفته از میادین دور باشد.

همچنین سعید واسعی دیگر بازیکن سپاهان نیز در جریان تمرینات این تیم از ناحیه همسترینگ دچار آسیب‌دیدگی شده و حداقل دو تا سه هفته قادر به همراهی تیمش نخواهد بود.

 




 ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است

نهادهای ترکیه ای با صدور بیانیه‌هایی جداگانه، اهانت‌های دفتر نتانیاهو به اردوغان را محکوم کرده و آن را نشانه‌ای آشکار از ناتوانی رژیم تل آویو دانستند.

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: شاخص | نبض

 حد و مرز دولت
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

حد و مرز دولت

نظریه‌های اقتصادی، کالاهای عمومی را با دو خصوصیت «رقابت‌ناپذیری» و «استثناناپذیری» تعریف می‌کنند؛ اما در دنیای واقعی، مرز این تعریف با خدمات ضروریِ غیرعمومی کاملا بهم می‌خورد. وظایفی چون امنیت و دفاع مرزی تعریف مشخصی دارند؛ با این همه، بخش زیادی از مداخله‌های دولتی در حوزه‌های آموزش، درمان و زیرساخت اتفاق می‌افتند؛ بخش‌هایی که شاید با تعاریف کهنه‌ کالای عمومی منطبق نباشند، اما چون منافع همگانی (آثار خارجی مثبت) دارند، حضور دولت را توجیه می‌کنند.

 صلح از  موضع قدرت
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

صلح از موضع قدرت

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه منکر کمبودها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

نیویورکر نوشت؛ اهداف اولیه واشنگتن محقق نشده است؛ چراکه حکومت ایران همچنان منسجم باقی مانده و تداوم بسته ماندن تنگه هرمز نیز هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.