سرمربی تراکتور با بیان اینکه تیمش برای دیدار برابر چادرملو آماده است، گفت: به دنبال ارائه بازی خوب و کسب موفقیت هستیم و تلاش میکنیم بازی به بازی شرایط بهتری پیدا کنیم.

جواد نکونام در نشست خبری پیش از دیدار تراکتور و چادرملو در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران، اظهار کرد: ابتدا از اصحاب رسانه عذرخواهی میکنم که به دلیل شرایط پروازی، امکان حضور در نشست خبری برایم فراهم نشد.
وی با اشاره به روند آمادهسازی تراکتور برای این مسابقه، افزود: پس از دیدار مقابل پرسپولیس، تمرینات تیم را ادامه دادیم و برای بازی برابر چادرملو آماده هستیم.
سرمربی تراکتور ادامه داد: متأسفانه تیبور حالیلوویچ و مهدی هاشمنژاد را برای این دیدار نیز در اختیار نداریم، اما از این بابت مشکلی نداریم و قطعاً بهترین نفرات را در ترکیب قرار خواهیم داد. همه بازیکنان تلاش میکنند در قالب تیم، بهترین عملکرد خود را ارائه دهند.
نکونام …












