قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

جزئیات پرونده ربایش و قتل حمیدرضا رجب‌زاده/ بلاگر تهرانی اعتراف کرد

۱۵ روز بی‌خبری، یک قرار در محله‌ای خلوت، رد یک خودرو و در نهایت فیلمی که از صحنه قتل در فضای مجازی منتشر شد؛ پرونده حمیدرضا رجب‌زاده، مداح جوان تهرانی، حالا از مرحله یک مفقودی مرموز عبور کرده و به پرونده‌ای جنایی با چند متهم، اعترافات تکان‌دهنده و کشف پیکر سوخته مقتول رسیده است.
 جزئیات پرونده ربایش و قتل حمیدرضا رجب‌زاده/ بلاگر تهرانی اعتراف کرد

ماجرا زمانی آغاز شد که خانواده حمیدرضا رجب‌زاده به یکی از کلانتری‌های تهران مراجعه کردند و از ناپدیدشدن او خبر دادند. رجب‌زاده پس از خروج از خانه دیگر بازنگشته بود. با تشکیل پرونده در دادسرای جنایی تهران، تحقیقات اداره چهارم پلیس آگاهی برای پیدا کردن ردی از او آغاز شد و کارآگاهان ابتدا مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و پزشکی قانونی را بررسی کردند، اما هیچ سرنخی از وضعیت او به دست نیامد.

مسیر تحقیقات، اما با بررسی ارتباطات او در فضای مجازی تغییر کرد. طبق گزارش خبرآنلاین و رکنا، کارآگاهان متوجه شدند رجب‌زاده مدتی پیش با یک زن بلاگر جوان در فضای مجازی آشنا شده بود. این زن، بنا بر گزارش‌های منتشرشده، از سوی رجب‌زاده درباره حجاب و برخی فعالیت‌هایش در فضای مجازی تذکر دریافت می‌کرد و حدود شش ماه بود که این ارتباط ادامه داشت.

در روز ناپدیدشدن رجب‌زاده، زن جوان از او خواست حضوری ملاقات کنند و مداح جوان نیز این پیشنهاد را پذیرفت. همین قرار، نقطه‌ای شد که تحقیقات پلیس را به سمت زن جوان و افرادی که با او در ارتباط بودند هدایت کرد. کارآگاهان همچنین خودرویی را شناسایی کردند که پس از محل قرار با سرعت از آنجا دور شده بود و با ردگیری پلاک خودرو، به چند مظنون رسیدند.

فیلمی که سرنخ قتل را آشکار کرد

در میانه تحقیقات، فیلمی از صحنه قتل رجب‌زاده در فضای مجازی منتشر شد؛ فیلمی که به گفته منابع خبری، از سوی عاملان جنایت تهیه شده بود و در اختیار یک شبکه مخالف جمهوری اسلامی قرار گرفته بود. همین فیلم، ابعاد تازه‌ای از پرونده را پیش روی کارآگاهان گذاشت.

پلیس پس از شناسایی مخفیگاه مظنونان، با هماهنگی قضایی وارد عمل شد و پنج مرد و یک زن را بازداشت کرد. در بازجویی‌ها، متهمان به مشارکت در قتل اعتراف کردند. در روایت منتشرشده از سوی رکنا، یکی از متهمان گفته بود که آنها با وعده دریافت چند هزار دلار، رجب‌زاده را ربوده و پس از شکنجه به قتل رسانده‌اند.

جزئیات بیشتری نیز در گزارش رکنا از اعترافات زن بلاگر منتشر شده است. او مدعی شده که پس از آشنایی با رجب‌زاده در فضای مجازی و دریافت تذکر‌هایی درباره حجاب و فعالیت‌هایش، موضوع را با دوست‌پسرش در میان گذاشته است. به گفته …





 نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات

بنیامین نتانیاهو تأکید کرد: هیچ دولت فلسطینی تحت کنترل ایران، نه در نوار غزه و نه در کرانه باختری، تشکیل نخواهد شد. همین و بس!

 پارادوکس هزینه‌ها در اقتصاد تورمی
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پارادوکس هزینه‌ها در اقتصاد تورمی

در نگاه اول، مشاهده نرخ‌های بهره یا هزینه تمام‌شده تامین مالی در بازار سرمایه، ممکن است برای مدیران مالی نگران‌کننده به نظر برسد. با نگاهی سطحی، افزایش هزینه جذب سرمایه می‌تواند به عنوان یک بار اضافی بر هزینه‌های عملیاتی دیده شود. اما در اقتصاد ایران، تحلیل درست تصمیمات مالی، مستلزم عبور از «نرخ‌های اسمی» و رسیدن به «نرخ‌های واقعی» است.

 محدود شدن گزینه‌های آمریکا در جبهه ایران؛ ترامپ ممکن است با بن‌بست چین روبرو شود
۳۵ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

محدود شدن گزینه‌های آمریکا در جبهه ایران؛ ترامپ ممکن است با بن‌بست چین روبرو شود

تلاش‌های مداوم برای تحت فشار قرار دادن ایران از نظر مالی، این هفته وارد مرحله‌ای تازه می‌شود، زمانی که کاخ سفید قرار است اقدام‌هایی را برای مختل کردن جریان‌های اقتصادی تهران در خارج از کشور رونمایی کند.

 سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به چالش ناترازی در بخش تولید، یکی از ریشه‌های این مساله را نبود هماهنگی میان سیاست‌های صنعت، معدن و انرژی و همچنین توسعه صنایع بدون توجه کافی به آمایش سرزمین دانست.

 خبرنگار الجزیره: فرمانده ارتش پاکستان یکی دو روز آینده به ایران می‌آید / ادعای المیادین: ایران دعوتنامه‌ای برای پیوستن به «توافق مکه» دریافت کرده؛ این موضوع در حال بررسی است / تماس تلفنی عراقچی و عاصم منیر
۵ ساعت قبل / سایت انتخاب

خبرنگار الجزیره: فرمانده ارتش پاکستان یکی دو روز آینده به ایران می‌آید / ادعای المیادین: ایران دعوتنامه‌ای برای پیوستن به «توافق مکه» دریافت کرده؛ این موضوع در حال بررسی است / تماس تلفنی عراقچی و عاصم منیر

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و سوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۸ روز می‌گذرد، شبکه آی ۲۴ اسرائیل گزارش داد...

 پزشکیان:تفاوت نگاه‌ها نباید به اختلاف بینجامد؛ اتحاد و انسجام را حفظ کنیم
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پزشکیان:تفاوت نگاه‌ها نباید به اختلاف بینجامد؛ اتحاد و انسجام را حفظ کنیم

آرمان امروز : مسعود پزشکیان صبح روز شنبه، ۳۱ مرداد در آیین همزمان خشت‌گذاری ۱۰ مجتمع آموزشی و پرورشی بزرگ ‌مقیاس که به‌صورت ویدئوکنفرانس و با حضور وزیر آموزش و پرورش، استاندار تهران و شهردار پایتخت در کانون فرهنگی تربیتی ابوذر منطقه ۱۷ تهران برگزار شد، با تأکید بر اجرای اصولی و کیفی پروژه‌های نهضت [ ]



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]