قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

وضعیت هوای ۵ روز آینده کشور؛ هشدار رگبارهای تابستانی در ۷ استان

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: طی پنج روز آینده رگبار، رعد و برق و وزش باد در ۷ استان کشور پیش‌بینی می‌شود و وقوع گرد و خاک در برخی مناطق مورد انتظار است.
 وضعیت هوای ۵ روز آینده کشور؛ هشدار رگبارهای تابستانی در ۷ استان

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار کرد: بر اساس پیش‌یابی‌های هواشناسی، طی پنج روز آینده در شرق گیلان، مازندران، گلستان و ارتفاعات البرز مرکزی، افزایش ابر، رگبارهای پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در بازه زمانی ذکر شده، در نوار شرقی کشور، مناطق مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز نیز افزایش سرعت وزش باد و در برخی ساعات وقوع گرد و خاک مورد انتظار است.

ضیائیان بیان کرد: روز دوشنبه (۱۲ مرداد) علاوه بر این مناطق، در ارتفاعات شمال آذربایجان، ارتفاعات خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی نیز افزایش ابر، رگبار باران و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: آسمان تهران امروز (۱۰ مرداد) صاف خواهد بود و از ساعات بعدازظهر وزش باد آغاز می‌شود. همچنین در ساعات شب افزایش سرعت وزش باد و احتمال وقوع گرد و خاک دور از انتظار نیست. حداکثر و حداقل دمای پایتخت نیز به ترتیب ۳۶ و ۲۳ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وضعیت جوی استان تهران در روزهای آینده گفت: طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا کمی ابری خواهد بود و در برخی ساعات افزایش وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی یادآور شد: تا فردا (یکشنبه، ۱۱ مرداد) در برخی ساعات به‌ویژه در مناطق جنوبی و ارتفاعات استان تهران، افزایش وزش باد و گاهی وزش باد شدید رخ خواهد داد و در مناطق جنوبی استان نیز این شرایط گاهی با گرد و خاک همراه خواهد بود.

ضیائیان در پایان خاطرنشان کرد: همچنین طی پنج روز آینده، به‌ویژه روز دوشنبه (۱۲ مرداد)، در ارتفاعات و به‌خصوص مناطق بالادست، بارش‌های پراکنده و احتمال وقوع رگبار و رعد و برق دور از انتظار نخواهد بود.



۱۳ ساعت قبل / سایت کولاک

وضعیت آب و هوای کشور ۳۰ مرداد ۱۴۰۵/ هشدار هواشناسی فردا - مجله اینترنتی کولاک

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور آخرین و جدیدترین پیش‌بینی آب‌وهوای استان‌های کشور را تشریح کرد.

در مناطق شرق و جنوب شرق کشور، پدیده گرد و غبار همچنان فعال است؛ به طوری که برای فردا، افزایش شدت گرد و خاک در شمال سیستان و بلوچستان پیش‌بینی شده است. رانندگان در این مناطق ضمن توجه به کاهش دید، نسبت به وضعیت جاده‌های مواصلاتی حساس باشند. سایر نقاط کشور وضعیت آرامی خواهند داشت. همچنین پیش‌بینی می‌شود دریاهای ایران در روز آینده متلاطم باشند.

از نظر دمایی، از فردا (جمعه) تا اوایل هفته آینده، هوا در اکثر مرزهای کشور خنک‌تر خواهد شد. در تهران نیز روند کاهشی دما مشاهده می‌شود؛ به طوری که پس از امروز، دمای هوا از ۴۰ درجه در امروز به ۳۸ درجه سانتی گراد در جمعه، ۳۶ درجه در روز شنبه و ۳۵ درجه در روز یکشنبه خواهد رسید.

همچنین در تهران، احتمال وزش باد و وقوع گرد و غبار در بخش‌های غربی و جنوبی استان در ساعات بعدازظهر وجود دارد. هشدار هواشناسی سطح نارنجی شماره ۴۱ پنج شنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان شروع: جمعه ۱۴۰۵/۰۵/۳۰

زمان پایان: جمعه ۱۴۰۵/۰۵/۳۰

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت

منطقه اثر:

جمعه ۱۴۰۵/۰۵/۳۰: گلستان، خراسان شمالی، ارتفاعات شرقی مازندران، ارتفاعات شمال استانهای سمنان و خراسان رضوی

اثر مخاطره: جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی محورهای مواصلاتی، کاهش شعاع دید، صاعقه، وزش باد شدید موقتی، احتمال شکستن درختان کهنسال و فرسوده، سقوط سنگ و اشیاء از ارتفاعات و خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی

توصیه: خودداری از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از سفرهای غیر ضروری، خودداری از فعالیت‌های طبیعت‌گردی و جابجایی عشایر، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، آمادگی راهداری و باز گشایی دهانه پل‌ها و کانال‌ها، در محورهای مواصلاتی بین شهری، آمادگی شهرداری‌ها برای پاک‌سازی کانال‌ها و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت ناشی از وزش باد شدید، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در اطراف ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهنسال و فرسوده و تعجیل در برداشت محصولات کشاورزی برچسب هاآب و هوا آب و هوا استان ها هواشناسی هواشناسی استان ها پیوند کوتاه کپی شد!


۱۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌بینی افزایش وزش باد و ابر برای تهران

جهان صنعت نیوز ، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است.

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

منبع: ایسنا عمومی برچسب هابارش باران پیش بینی هوا هواشناسی وزش باد

شناسه : 606702

لینک کوتاه : لینک کپی شد




 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۲ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 کالابرگ شهریور با رقم جدید می‌آید؟ جزئیات اعتبار احتمالی خانوارها
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ شهریور با رقم جدید می‌آید؟ جزئیات اعتبار احتمالی خانوارها

با مطرح شدن افزایش ۲۳ درصدی اعتبار کالابرگ الکترونیکی، مبلغ احتمالی این حمایت برای مشمولان دهک‌های پایین به یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان به ازای هر نفر می‌رسد؛ اما اجرای این افزایش همچنان به تأمین منابع پایدار و اعلام رسمی زمان شارژ جدید وابسته است.