قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۱ ساعت قبل

توافق باید در چارچوب عزت و منافع ایران باشد

معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: تفاهم‌نامه اخیر ایران، سندی عزتمندانه است که بدون امتیازدهی به طرف مقابل و با درایت رهبر معظم انقلاب و همراهی اعضای شورای عالی امنیت ملی به دست آمد و جلوه‌ای از ایستادگی و مقاومت ملت ایران در برابر توطئه‌های دشمنان است.
 توافق باید در چارچوب عزت و منافع ایران باشد

صفحه سیاست-

سیداحمد موسوی روز دوشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، ضمن تبریک هفته دولت افزود: تفاهم‌نامه اخیر هیچ‌گونه امتیازدهی به طرف مقابل ندارد و این تفاهم‌نامه بارها و بند به بند در دولت مورد بررسی قرار گرفت و هیچ بندی که متضمن تعهد یک‌طرفه جمهوری اسلامی ایران باشد در آن وجود ندارد و این موضوع یک پیروزی چشمگیر برای کشور محسوب می‌شود. وی اظهار کرد: این دستاورد حاصل درایت رهبر معظم انقلاب و همکاری همه ارکان نظام است و از مجموع اعضای شورای عالی امنیت ملی، ۱۲ عضو به این تفاهم‌نامه رای مثبت دادند و نتیجه آن تفاهم‌نامه‌ای عزتمندانه برای جمهوری اسلامی ایران

است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: در ۱۵۰ سال گذشته، کمتر مقطعی را می‌توان یافت که کشور در شرایطی به این اندازه حساس، پیچیده و در عین حال افتخارآمیز قرار داشته باشد.

موسوی بیان کرد: هیچ‌کسی در ایران و حتی در دیگر نقاط جهان تصور نمی‌کرد جمهوری اسلامی ایران در برابر این حجم از شیطنت‌ها، دسیسه‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های گسترده جهانی، منطقه‌ای، اطلاعاتی و ماهواره‌ای بتواند با سربلندی و پیروزی بیرون بیاید.

وی اظهار کرد: حتی برخی از جمهوری‌خواهان آمریکا که از محرکان حمله بودند، اکنون اذعان می‌کنند که تحلیل‌ها و داده‌های آنان درباره ایران درست نبوده و واقعیت‌های جامعه ایران را به‌درستی درک نکرده بودند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، ایمان، غیرت، وطن‌دوستی و تعصب ملی مردم ایران را از عوامل اصلی ناکامی دشمنان دانست و گفت: ترکیب ایمان و وطن‌دوستی ایرانیان موجب شد توطئه‌های دشمنان نقش بر آب شود و امروز ایران اسلامی با عزت و سربلندی ایستاده است.

موسوی با اشاره به رفت‌وآمدهای دیپلماتیک اخیر و پیگیری تفاهم‌نامه‌های مرتبط با ایران، افزود: امروز طرف‌های مختلف برای گفت‌وگو و تفاهم به ایران می‌آیند و جمهوری اسلامی با اقتدار اعلام می‌کند که برای رسیدن به توافق عجله‌ای ندارد و هر توافقی باید در چارچوب منافع و عزت کشور باشد.

وی، با اشاره به نقش ایثارگران و شهدای نیروهای مسلح در دفاع …



 ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!
۵۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!

گزارش‌های دریافتی از مخاطبان تابناک از بسته بودن یا اختلال در فعالیت شماری از جایگاه‌های سوخت در نقاط مختلف تهران حکایت دارد؛ از شرق پایتخت تا جنوب تهران.

 تقابل شاگردان قلعه‌نویی و کاناوارو در فرغانه
۴۷ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

تقابل شاگردان قلعه‌نویی و کاناوارو در فرغانه

تیم ملی ازبکستان که هدایت آن بر عهده فابیو کاناوارو است، روز ۲۴ سپتامبر (۲ مهر) در دیداری دوستانه در شهر فرغانه به مصاف تیم ملی ایران خواهد رفت.

 بسته پیشنهادی روبرتو پیاتزا برای سعید معروف
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بسته پیشنهادی روبرتو پیاتزا برای سعید معروف

روبرتو پیاتزا در گفت‌وگویی اختصاصی و حدودا ۴۰ دقیقه‌ای با ورزش سه، از ناگفته‌های دو سال حضورش در والیبال ایران و توصیه‌ای جالب به سعید معروف پرده برداشت.

 آناتومی خشم و رسانه
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

آناتومی خشم و رسانه

سیم ضامن اثری هوشمندانه، گزنده و از نظر فرمی منسجم است که نشان از تسلط مداوم گاس ون سنت بر سینمای شخصیت‌محور و اجتماعی دارد.

 جنجال های افتتاح کافه بابک زنجانی
۵۱ دقیقه قبل / سایت رکنا

جنجال های افتتاح کافه بابک زنجانی

رکنا سیاسی : کاربران در شبکه اجتماعی ایکس، واکنش‌های منفی و تندی به کسب‌وکار جدید بابک زنجانی نشان دادند.

 هشدار صریح سردار رادان نسبت به نقشه دشمن برای آشوب - تسنیم
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار صریح سردار رادان نسبت به نقشه دشمن برای آشوب - تسنیم

فرمانده انتظامی کشور گفت: دشمن به‌ بهانه‌‌ معیشت‌‌، بنزین ، اقتصاد و ...دنبال ایجاد آشوب در ‌‌تمام کشور است.



مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!
سایت عصرایران

مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!

یک مطالعه جدید توضیح می‌دهد که چرا مردم احساس می‌کنند مجبورند موهای خود را بکنند.
دکتر مؤمنی و دریاچهٔ یخ‌زده!
سایت هم میهن

دکتر مؤمنی و دریاچهٔ یخ‌زده!

ما همه از محدودیت‌ها و تنگناهای دستگاه اجرایی کشور برای عملی کردن برنامه‌های خود خبر داریم، اما دولت آقای پزشکیان در وضعیتی کاملاً بی‌سابقه قرار گرفته است.
سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!
سایت هم میهن

سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!

شباهت فقط در شخص خلاصه نمی‌شود؛ در روش نیز دیده می‌شود: جایگزین کردن اجبار به جای توافق، بی‌اعتنایی به قواعد حقوقی که قدرت را محدود می‌کنند، و استفاده از تهدید نابودی یک ملت به‌عنوان اهرمی در مذاکره.
برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند
سایت هم میهن

برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند

هیچ میزان از برتری فنی نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی ناشی از مطالبه انجام امور ناممکن از ارتش را جبران کند.
بشکه‌ها راه خروج ندارند
سایت هم میهن

بشکه‌ها راه خروج ندارند

وقتی شریان ارزی کشوری که بودجه‌اش به بوی نفت معتاد است قطع می‌شود، بحران انرژی می‌تواند به سونامی تورم، اختلال در واردات و فرسایش معیشت بدل شود.
دشمن را از ضعف خود خبر‌دار نکنید
سایت روزنو

دشمن را از ضعف خود خبر‌دار نکنید

‌نمی‌شود که از یک سو هر نوع انذار راجع به کمبود منابع و تأثیر جنگ و تحریم‌ها و محاصرهٔ اقتصادی بر زندگی مردم را فرستادن پالس ضعف به دشمن دانست، اما از سوی...