
صفحه سیاست-
اندی بیکر، معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید، اعلام کرد که در هفتههای آتی دولت را ترک خواهد کرد. بیکر که در ۱۸ ماه گذشته از تصمیمگیرندگان اصلی سیاستهای امنیتی و خارجی دولت دوم ترامپ محسوب میشد، از مشاوران نزدیک جیدی ونس، معاون رئیسجمهور آمریکا بود.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، بیکر در سال ۲۰۲۶ نقش مستقیمی در جریان مذاکرات با ایران داشته است. این استعفا تنها یک روز پس از کنارهگیری کارولین لویت، سخنگوی مورد اعتماد ترامپ، صورت میگیرد. در حالی که دلیل رسمی استعفای لویت، گذراندن وقت بیشتر با خانواده عنوان شده، برخی گزارشهای رسانهای در آمریکا حاکی از آن است که مسائل امنیتی و تهدیدات احتمالی مرتبط با نشست ناتو در آنکارا، زمینه این تغییرات در بدنه دولت را فراهم کرده است.
برخی تحلیلها نیز به پیچیدگیهای امنیتی اخیر و عملیاتهای حفاظتی پیرامون ریاستجمهوری آمریکا اشاره دارند که احتمالاً باعث بیاعتمادی یا نگرانی در میان مقامات ارشد کاخ سفید شده است.
وبسایت خبری آکسیوس …













