قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

پاساژ علاالدین در مرحله نهایی دریافت تأییدیه ایمنی آتش‌نشانی

شهردار منطقه ۱۱ تهران از تکمیل بخش عمده اقدامات ایمن‌سازی پاساژ علاالدین، شامل اصلاح آسانسورها، راه‌پله‌ها و سامانه اطفای حریق، خبر داد و گفت این مجموعه در آستانه دریافت تأییدیه آتش‌نشانی قرار دارد.
 پاساژ علاالدین در مرحله نهایی دریافت تأییدیه ایمنی آتش‌نشانی

صفحه سیاست- مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ تهران، رسیدگی به وضعیت ایمنی اماکن عمومی از جمله پاساژهای علاالدین، شانزلیزه و دیگر مراکز ناایمن منطقه را از برنامه‌های شهرداری عنوان کرد و گفت پاساژ علاالدین از مهم‌ترین این موارد است.

او اظهار کرد اقدامات عمرانی مربوط به ایمن‌سازی آسانسورها، راه‌پله‌ها و سامانه اطفای حریق در پاساژ علاالدین انجام شده و روند دریافت تأییدیه آتش‌نشانی این مجموعه در مراحل پایانی قرار دارد.

قمی افزود برخی موارد اعلام‌شده از سوی آتش‌نشانی، از جمله اصلاح سیم‌کشی برق، استقرار آتش‌نشان و بازگرداندن کاربری‌های ایجادشده به وضعیت پیشین، در حال برطرف شدن است. به گفته وی، اصلاح کاربری‌های جدید و عملیات مربوط به نمای ساختمان نیز در دستور کار قرار داشته و عملیات نمای ساختمان به پایان رسیده است.

شهردار منطقه ۱۱ درباره پاساژ شانزلیزه گفت عملیات عمرانی و ایمن‌سازی این مجموعه قرار بود تا اردیبهشت به پایان برسد، اما به‌دلیل وقوع جنگ با تأخیر مواجه شد و اکنون در حال اجراست.

او همچنین درباره پاساژ مهستان گفت با وجود برگزاری جلسه‌های متعدد، مالکان این مجموعه تاکنون اقدامی انجام نداده‌اند. قمی تأکید کرد در صورت ضرورت، تعطیلی این پاساژ برای حفظ امنیت شهروندان و غرفه‌داران اجرا خواهد شد.

وی درباره پاساژ آلومینیوم نیز اظهار کرد قرارداد اجرای اقدامات ایمنی این مجموعه منعقد شده و عملیات مرتبط با سامانه اطفای حریق در حال انجام است.

قمی میزان کسری پارکینگ و بدهی مربوط به ماده ۱۰۰ پاساژ آلومینیوم را حدود ۱۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت جلسه بررسی این موضوع هفته گذشته برگزار شده و روند رسیدگی ادامه دارد.

شهردار منطقه ۱۱ در بخش دیگری از سخنان خود از صدور حکم قضایی برای یکی از ساختمان‌های اصلی پاساژ علاالدین به مبلغ پنج هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان خبر داد.

او گفت پس از ابلاغ این حکم، حدود ۴۰ پلاک مرتبط توقیف شده است و این املاک برای وصول بدهی شهرداری در مسیر مزایده قرار می‌گیرند. به گفته قمی، منابع حاصل از وصول این بدهی برای امور …





 پرونده تراستی‌ها در سه مسیر مجلس، قوه قضائیه و دیوان محاسبات؛ خیانت در امانت در پرونده تراستی‌ها؟/ متخلفان باید پاسخگو باشند
۶ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پرونده تراستی‌ها در سه مسیر مجلس، قوه قضائیه و دیوان محاسبات؛ خیانت در امانت در پرونده تراستی‌ها؟/ متخلفان باید پاسخگو باشند

پرونده تراستی‌ها، واسطه‌هایی که در سال‌های تحریم مسئول جابه‌جایی بخشی از منابع مالی و درآمدهای ارزی کشور بودند، حالا هم‌زمان در کمیسیون اقتصادی مجلس، دستگاه قضایی و دیوان محاسبات در حال بررسی است. منوچهر متکی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، از گزارش‌هایی درباره انحراف و احتمال خیانت در امانت از سوی بخشی از این مجموعه‌ها خبر می‌دهد

 فیلم پربازدید از پرتاب شد موتور خودروی پژو پارس در تصادف!
۲۳ دقیقه قبل / سایت عصرایران

فیلم پربازدید از پرتاب شد موتور خودروی پژو پارس در تصادف!

ویدئویی از یک تصادف شدید با خودروی پژو پارس در فضای مجازی منتشر شده که صحنه پرتاب شدن موتور خودرو بر اثر شدت برخورد را نشان می‌دهد.

 لیست تیم ملی امید برای ناگویا اعلام شد
۱۵ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

لیست تیم ملی امید برای ناگویا اعلام شد

در لیست تیم ملی فوتبال امید ایران، تنها امیرحسین حسین‌زاده بازیکن رده بزرگسالان است و خبری از علیرضا بیرانوند نیست.

 رویترز: تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران از دوشنبه/ واشنگتن پست: ۲۰۲۶ سال خوبی برای آمریکا نبوده است/ انفجار کنترل‌شده در سیریک/ درخواست رئیس‌جمهور برای پایان جنگ
۷ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

رویترز: تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران از دوشنبه/ واشنگتن پست: ۲۰۲۶ سال خوبی برای آمریکا نبوده است/ انفجار کنترل‌شده در سیریک/ درخواست رئیس‌جمهور برای پایان جنگ

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 طرز تهیه بقچه گوشت خانگی؛ یک غذای خوشمزه با ظاهری متفاوت
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

طرز تهیه بقچه گوشت خانگی؛ یک غذای خوشمزه با ظاهری متفاوت

بقچه گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که با ترکیب گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات و خمیری نرم تهیه می‌شود و ظاهر بقچه‌ای آن، این غذا را برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها جذاب‌تر می‌کند. در ادامه طرز تهیه این غذای خوش‌طعم را بخوانید.

 پرداخت حقوق به این افراد از ماه آینده تغییر می‌کند
۴۱ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پرداخت حقوق به این افراد از ماه آینده تغییر می‌کند

اقتصادنیوز: رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور عنوان کرد: تلاش می‌کنیم از ماه آینده، حقوق نیروهای شرکتی همانند نیروهای رسمی، پیمانی و قراردادی از طریق سامانه‌ای که در سازمان اداری و استخدامی وجود دارد، پرداخت شود.