صفحه سیاست-
استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل، روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ازسرگیری تبادل آتش میان آمریکا و ایران اظهار کرد: ازسرگیری درگیریها بسیار تأسفبار است و حدود یک ماه آرامش نسبی در منطقه برقرار بود.
وی گفت: دبیرکل سازمان ملل بار دیگر از همه طرفها میخواهد حداکثر خویشتنداری را نشان دهند و به فعالیتها و گفتوگوهای دیپلماتیک بازگردند.
دوجاریک افزود: هدف از این گفتوگوها باید دستیابی به توافقی باشد که بتواند به بازگرداندن ثبات و اعتماد در منطقه کمک کند.
این اظهارات پس از آن مطرح شد که به گفته مقامهای محلی، در جریان حمله شامگاه یکشنبه آمریکا به جزیره لارک، دو نفر جان باختند و چند نفر دیگر مجروح شدند.
همچنین روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد دوشنبه از اجرای عملیاتی ترکیبی علیه مواضع آمریکایی در اردن در واکنش به این حمله خبر داد.
سازمان ملل در حالی بر بازگشت به مسیر دیپلماسی تأکید کرده است که تنشها میان ایران و آمریکا بار دیگر تشدید شده و طرفین بر مواضع خود تأکید دارند.
…












