قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

میدان و دیپلماسی دو بال یک پرنده‌اند/ تفاهم‌نامه ایران و آمریکا میوه مقاومت است

عضو هیأت رئیسه مجلس با تأکید بر اینکه تفاهم‌نامه ایران و آمریکا نتیجه مقاومت در میدان بوده و جایگزین آن نیست، گفت: زمانی پیروزی برای مردم معنا پیدا می‌کند که از سطح شعار عبور کرده و در قالب ثبات، امنیت، بهبود معیشت، عدالت آموزشی و حل مشکلات واقعی زندگی خود را نشان دهد.
 میدان و دیپلماسی دو بال یک پرنده‌اند/ تفاهم‌نامه ایران و آمریکا میوه مقاومت است

صفحه سیاست-

فرشاد ابراهیم‌پور عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به تفاهم‌نامه ایران و آمریکا به‌عنوان سندی در مسیر تثبیت پیروزی در میدان دیپلماسی، گفت: باید برای مردم روشن شود که این تفاهم‌نامه نتیجه طبیعی مقاومت در میدان است، نه جایگزین آن؛ مقاومت در میدان، دشمن را مجبور کرد با واقعیت قدرت ایران روبه‌رو شود و دیپلماسی هوشمند این حقیقت را به سند تبدیل کرد. میدان و دیپلماسی دو بال یک پرنده هستند و جداسازی آنها از یکدیگر، بحثی انحرافی است لذا این سند می‌تواند تثبیت‌کننده پیروزی باشد و نشان دهد ایستادگی ملت ایران نتیجه داشته است.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر اینکه استفاده از ظرفیت پیروزی برای تقویت سرمایه اجتماعی نباید به شعارزدگی منجر شود، افزود: سرمایه اجتماعی ایجاد شده در جنگ، از جمله انسجام، همبستگی، اعتماد به نیروهای مسلح و خودباوری ملی باید با عملکرد شفاف، پاسخ‌گویی و حل مسائل واقعی مردم حفظ شود چرا که شعار به‌ تنهایی این سرمایه را فرسوده می‌کند.

وی در ادامه با بیان اینکه باید سرمایه اجتماعی را به پشتوانه‌ای برای بازسازی، پیشرفت و حل مشکلات اقتصادی و معیشتی تبدیل کنیم، اظهار داشت: هر اقدامی که فاصله میان مسئولان و مردم را کاهش …





 تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست

وزیر صمت با اشاره به ناترازی انرژی و تاثیر آن بر فعالیت واحدهای تولیدی گفت: باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که مزیت تولید در کشور از بین نرود؛ چراکه حفظ مزیت تولید یکی از مؤلفه‌های مهم توسعه‌ است.

 تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با وزیر امور خارجه مصر و فرمانده ارتش پاکستان تلفنی گفت‌وگو کردند.

 چالش‌های یک طرح خام
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چالش‌های یک طرح خام

بحران بنزین در ایران دیگر صرفا مساله‌ای مربوط به افزایش مصرف یا کسری تولید نیست؛ مساله امروز به نحوه تامین، توزیع و مدیریت یک کالای راهبردی در شرایطی بسیار شکننده بازمی‌گردد. رشد مصرف، کسری روزانه حدود ۱۵ تا ۲۰‌میلیون لیتر، دشواری واردات در شرایط تحریم و محدودیت‌های ناشی از شرایط جنگی، ضرورت اتخاذ تصمیم‌های فوری برای مدیریت مصرف را افزایش داده است. در چنین شرایطی، سازمان مدیریت راهبردی و بهینه‌سازی مصرف انرژی طرحی را برای انتقال سهمیه بنزین از «خودرو» به «فرد» مطرح کرده است؛ طرحی که اکنون در معرض تصمیم‌گیری دولت قرار دارد.

 قهوه چه تاثیری بر روند پیری دارد؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

قهوه چه تاثیری بر روند پیری دارد؟

تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که یک ریزمغذی به نام پلی‌فنول‌ها ممکن است به کُند شدن روند پیری کمک کند. پلی‌فنول‌ها در غذا‌های متنوعی از جمله قهوه یافت می‌شوند.

 سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به چالش ناترازی در بخش تولید، یکی از ریشه‌های این مساله را نبود هماهنگی میان سیاست‌های صنعت، معدن و انرژی و همچنین توسعه صنایع بدون توجه کافی به آمایش سرزمین دانست.

 پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد

مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست‌ها را تعیین می‌کنند و ما همان راه را خواهیم رفت.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]