قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۱ ساعت قبل

ققنوس‌وار از خاکسترها بلند خواهیم شد

یادگار امام با بیان این که ققنوس‌وار از خاکسترها بلند خواهیم شد، گفت: امروز دشمنان اسلام، دشمنان وحدت اسلامی و دشمنان جمهوری اسلامی عصبانی باشند که این ملت در برابر حملات و آسیب ها سر فرود نیاورد، بلکه مقتدرتر سر بر آورد.
 ققنوس‌وار از خاکسترها بلند خواهیم شد

صفحه سیاست-

آیت‌الله سید حسن خمینی در دیدار میهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی که در حرم مطهر امام برگزار شد، گفت: اگر مسلمانان با هم نباشند سیلی می‌خورند. مسلمانان وقتی به جامعه اسلامی تعلق دارند که توجه به این بکنند که شخصیت واحد هستند؛ اگر با هم نباشند، یک پیکر نباشد، خدای نکرده در این دنیا سیلی می خورند. مسلمانان به هم رحم کنند

بر اساس گزارش آستان مقدس امام (ره) وی با بیان که مسلمانان باید با خودشان با عطوفت باشند، افزود: رحمت فرع جامعه اسلامی، شرط اولیه هر جامعه ای است که می خواهد سر پا بایستد. حیوانات به هم رحم ندارند، آنچه که باعث شده انسان انسان شود این است که انسان به دیگری رحم دارد.

یادگار امام در ادامه گفت: مسلمانان باید با هم گذشت داشته باشند. شرط رحمت این است که با هم همکاری کنند و رعایت حقوق هم را بکنند و برای برطرف کردن مشکلات هم پیش قدم شوند.

وی افزود: تا دنیا هست در آن ظالم هم هست، اما پیامبر از شما و من نمی پذیرد که یک چهارم از مردم دنیا نام او را ببریم، به عشق او زندگی کنیم، در اذان ها نام او را ببریم، هر روز در صلوات نماز با او یاد کنیم، اما به هم رحم نکنیم.

سید حسن خمینی ادامه داد: برخی حاکمان مسلمان با رژیم کودک‌کش صهیونیستی دل می‌دهند و قلوه می‌گیرند!

تولیت مرقد امام راحل افزود: اینکه یک گروه کوچک پرادعا مثل صهیونیست ها، توانستند در قلب جامعه اسلامی مانند یک دشنه فرو بروند، هر غلطی بخواهند بکنند، این معلول این است که ما با هم نیستیم.

به گفته وی، این درد بزرگی است که برادران و خواهران ما در غزه یا در لبنان زیر ستم صهیونیست ها هستند و آن وقت بعضی حاکمان مسلمان با این رژیم کودک کش، بی هویت ارتباط برقرار کنند؛ به تعبیر ما دل بدهند و قلوه بستانند!

وی افزود: عالمان جهان اسلام کجا هستند که فرزند رسول خدا را شهید کردند؟ حاکمان جهان اسلام فکر می‌کنند ترامپ و نتانیاهو خیرخواه آنها هستند؟

یادگار امام تصریح کرد: شش ماه پیش یکی فرزندان رسول خدا، انسانی زاهد، متدین، نماد مقابله با استکبار، فریادگر آزادی مسلمانان در فلسطین و لبنان و همه جا توسط رذل ترین انسان ها شهید شد.

وی ادامه داد: عالمان جهان اسلام آنها که گفتند خدا پدرشان را بیامرزد، اما آنها که نگفتند علم حجاب آنها نبود، بالاتر از …



 لامین یامال در فرم خوبی نیست؛ ستاره بارسلونا در حسرت گل
۵۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

لامین یامال در فرم خوبی نیست؛ ستاره بارسلونا در حسرت گل

پایگاه خبری فوتبالی- لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا، این روزها از نظر گلزنی شرایط چندان خوبی ندارد و روندی غیرمنتظره را پشت سر می‌گذارد. به گزارش فوتبالی، آخرین گل رسمی او برای تیم ملی اسپانیا در دیدار مقابل عربستان سعودی در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ به ثمر رسید؛ مسابقه‌ای که اسپانیا با نتیجه ۴ بر صفر به پیروزی رسید و یامال گل نخست تیمش را وارد دروازه عربستان کرد. آن گل در ۲۱ ژوئن ۲۰۲۶ به ثمر رسید و یامال با این گل نخستین گل خود در تاریخ جام جهانی را نیز ثبت کرد. او در آن مسابقه تنها ۱۰ دقیقه ...,بارسلونا,لامین یامال,تیم ملی اسپانیا,جام جهانی 2026,پیشنهاد سردبیر

 قوچان‌نژاد، طارمی و حالا شهاب زاهدی
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

قوچان‌نژاد، طارمی و حالا شهاب زاهدی

ستاره ایرانی جوهور مالزی برای سومین بار در تاریخ بین لژیونرهای ایرانی پوکر کرد.

 قاضی فدرال آمریکا علیه قوانین جدید دولت ترامپ رای صادر کرد
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

قاضی فدرال آمریکا علیه قوانین جدید دولت ترامپ رای صادر کرد

رکنا:یک قاضی فدرال آمریکا با صدور حکمی موقت، اجرای مقررات جدید دولت دونالد ترامپ برای محدود کردن رای‌گیری از طریق پست را متوقف کرد.

 کاهش۰.۵درصدی قیمت طلای جهانی
۳۲ دقیقه قبل / سایت اکونگار

کاهش۰.۵درصدی قیمت طلای جهانی

مت سیمپسون، تحلیلگر ارشد در موسسه «استون‌ایکس» اظهار کرد: احتمال بیشتری وجود دارد کوین وارش موضعی انقباضی‌تر اتخاذ کند و این مسئله می‌تواند در کوتاه‌مدت باعث شود طلا بیش از پیش از سقف‌های اخیر خود عقب‌نشینی کند.

 لحظه نجات مرد گرفتار در سیلاب توسط یک فیل؛ صحنه‌ای باورنکردنی
۵۹ دقیقه قبل / سایت عصرایران

لحظه نجات مرد گرفتار در سیلاب توسط یک فیل؛ صحنه‌ای باورنکردنی

ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که در آن یک فیل به مردی گرفتار در جریان آب کمک می‌کند.

 پرورش اخلاقی در مدرسه؛ ضرورتی مضاعف در عصر بحران، جنگ و هوش مصنوعی
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پرورش اخلاقی در مدرسه؛ ضرورتی مضاعف در عصر بحران، جنگ و هوش مصنوعی

مدرسه دیگر منحصر به ساختمان مدرسه نیست. بخشی از آن در تلفن همراه، پیام‌رسان‌ها ، شبکه‌های اجتماعی و فضای هوش مصنوعی جریان دارد. همین تحول، قلمرو اخلاق مدرسه را نیز گسترش داده است.



فرشاد مومنی: گام نخست هر نوع اصلاحی، عادلانه کردن توزیع قدرت است
سایت فرارو

فرشاد مومنی: گام نخست هر نوع اصلاحی، عادلانه کردن توزیع قدرت است

فرشاد مومنی نسبت به آنچه «تغییر مسیر مالکیت دارایی‌های عمومی و منابع طبیعی» خواند، هشدار داد و گفت: پیوند رانت، فساد، عدم شفافیت و ناکارآمدی، امروز نه‌تنها محیط‌زیست بلکه بخشی از دارایی‌های بین‌نسلی کشور را در معرض تهدید قرار داده است. نمی‌توان برای تامین نیازهای مالی کوتاه‌مدت، دارایی‌های بین‌نسلی را واگذار و هزینه آن را به نسل‌های آینده تحمیل کرد.
طائب: هر ایرانی باید پای یک لانچر باشد| نقشه دشمن، تعطیلی چرخه تولید، تجارت و مصرف در ایران است
سایت رویداد‌ ۲۴

طائب: هر ایرانی باید پای یک لانچر باشد| نقشه دشمن، تعطیلی چرخه تولید، تجارت و مصرف در ایران است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: دشمن در جنگ ترکیبی، اخلال اقتصادی به دنبال تعطیلی تولید کشورمان است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| پزشکیان: نان‌به‌نرخ‌روزخورها باید از صحنه کنار بروند

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| کنایه سردبیر فرهیختگان به مهمانان تکراری صداوسیما

بحران نقدینگی در داروخانه‌های تهران؛ معوقات ۲۰ هزار میلیارد تومانی بیمه‌ها و خطر تعطیلی
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران نقدینگی در داروخانه‌های تهران؛ معوقات ۲۰ هزار میلیارد تومانی بیمه‌ها و خطر تعطیلی

عضو انجمن داروسازان تهران تصریح کرد: تداوم فعالیت داروخانه‌ها به استمرار چرخه مالی وابسته است. وقتی بیمه‌ها در پرداخت معوقات کوتاهی می‌کنند، داروخانه‌ها مجبور می‌شوند برای تأمین هزینه‌های جاری خود از جمله حقوق پرسنل، اجاره‌بها و هزینه‌های آب و برق و مالیات به وام‌های بانکی با بهره‌های سنگین روی آورند.
چرا جنگ سه‌هفته‌ای آمریکا با ایران شش‌ماه طول کشید؟ | تحلیل مهم روزنامه تلگراف از آینده جنگ
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا جنگ سه‌هفته‌ای آمریکا با ایران شش‌ماه طول کشید؟ | تحلیل مهم روزنامه تلگراف از آینده جنگ

دونالد ترامپ در آغاز جنگ تصور می‌کرد تنها سه هفته تا پیروزی بر ایران فاصله دارد؛ اما شش ماه بعد، تنگه هرمز همچنان به گره اصلی بحران تبدیل شده و واشنگتن از دستیابی به پیروزی قاطع نظامی بازمانده است. تلگراف در تحلیلی از محاسبات اشتباه دو طرف می‌نویسد ترامپ اکنون راهبرد خود را تغییر داده و به جای «تنبیه نظامی»، در پی فرسوده کردن اقتصاد ایران است؛ قماری تازه که می‌تواند تهران را به میز مذاکره بازگرداند یا آتش جنگ را شعله‌ورتر کند.