قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۱ ساعت قبل

یک تقدیر ویژه برای دیپلماسی ایران؛ عراقچی چه پیامی به پزشکیان داد؟

پس از انتخاب وزارت امور خارجه به‌عنوان دستگاه برگزیده بخش «یاور فتح» جشنواره شهید رجایی، سیدعباس عراقچی با ارسال پیامی از حمایت رئیس‌جمهور و دولت قدردانی کرد و بر ادامه نقش‌آفرینی دیپلماسی در دفاع از منافع ایران تأکید کرد.
 یک تقدیر ویژه برای دیپلماسی ایران؛ عراقچی چه پیامی به پزشکیان داد؟

صفحه سیاست-

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه، روز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ در پیامی خطاب به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، از انتخاب وزارت امور خارجه به‌عنوان دستگاه برگزیده بخش «یاور فتح» بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی قدردانی کرد.

عراقچی اعطای این عنوان را نشانه توجه و اعتماد رئیس‌جمهور به مجموعه وزارت امور خارجه دانست و گفت این انتخاب، به دلیل تلاش‌های دستگاه دیپلماسی در جریان جنگ تحمیلی اخیر، دفاع از منافع و حقوق ملت ایران و تبیین مواضع کشور در عرصه بین‌المللی انجام شده است.

وزیر امور خارجه افزود این موفقیت برای کارکنان وزارتخانه، علاوه بر افتخار، مسئولیتی مضاعف ایجاد می‌کند. به گفته او، دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در روزهای دشوار جنگ، همگام با دیگر عرصه‌های دفاع از کشور، به‌صورت شبانه‌روزی در میدان بین‌المللی حضور داشت.

وی مأموریت‌های این دستگاه را تبیین واقعیت‌ها، مقابله با روایت‌های نادرست، جلب حمایت و همبستگی جهانی و صیانت از منافع و امنیت ملی عنوان کرد.

عراقچی موفقیت وزارت امور خارجه را حاصل لطف الهی، رهنمودها و حمایت‌های رهبر انقلاب، همراهی رئیس‌جمهور و اعضای دولت و تلاش مستمر کارکنان این وزارتخانه دانست.

او …



 ببینید/ لحظه ورود محسن نامجو به فرودگاه امام
۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

ببینید/ لحظه ورود محسن نامجو به فرودگاه امام

لحظه ورود محسن نامجو، خواننده و آهنگساز به فرودگاه امام خمینی (ره) تهران پس از ۲۰ سال را مشاهده کنید.

 ️وزیر خارجه قطر: مسائل مربوط به خلبانان ایرانی با صداقت پیگیری می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت جماران

️وزیر خارجه قطر: مسائل مربوط به خلبانان ایرانی با صداقت پیگیری می‌شود

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر گفت: درباره موضوع خلبانان نیز درهای قطر به روی ایران باز است و مسائل مربوط به برادران ایرانی با صداقت پیگیری خواهد شد.

 حمله تروریستی به خودروی مرزبانی در میرجاوه؛ یک مرزبان شهید شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حمله تروریستی به خودروی مرزبانی در میرجاوه؛ یک مرزبان شهید شد - تسنیم

در حمله تروریستی اشرار مسلح به خودروی گشت مرزبانی در محور میرجاوه ـ زاهدان، یک مرزبان شهید شد.

 تأکید رئیس‌جمهور بر نقش ورزش دانشجویی در تقویت وفاق ملی
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأکید رئیس‌جمهور بر نقش ورزش دانشجویی در تقویت وفاق ملی

مسعود پزشکیان در پیامی به هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان، این رویداد را نمادی از وفاق ملی دانست و بر اهمیت ورزش دانشگاهی در پرورش نسل جوان و تقویت روحیه امید و مسئولیت‌پذیری تأکید کرد.

 آیا آمریکایی‌ها واقعا با سوسیالیسم مخالفند؟
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آیا آمریکایی‌ها واقعا با سوسیالیسم مخالفند؟

دنیای اقتصاد: آمریکا کشوری سرمایه‌داری است اما دولت این کشور سال‌هاست که نقشی پررنگ در بخش‌هایی از زندگی اقتصادی مردم ایفا می‌کند.

 الیفرا؛ شقایقی که تریاک نمی‌دهد اما ماده اولیه دارو تولید می‌کند
۴۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

الیفرا؛ شقایقی که تریاک نمی‌دهد اما ماده اولیه دارو تولید می‌کند

اجتماعی رکنا، کمبود برخی مواد اولیه دارویی، کشت گونه‌ای خاص از شقایق موسوم به «الیفرا» را در ایران به جریان انداخته است؛ گیاهی که برخلاف خشخاش تریاک‌زا، با تیغ‌زنی قابلیت استحصال تریاک ندارد و ترکیبات دارویی آن تنها در فرآیندهای صنعتی و تحت نظارت دستگاه‌های مسئول استخراج می‌شود.



سایت هم میهن

به اجازهٔ کسی نیاز ندارد اما....

چرا اتحادیه اروپا باید توافق‌نامه همکاری خود با اسرائیل را تعلیق کند؟
سایت هم میهن

چرا اتحادیه اروپا باید توافق‌نامه همکاری خود با اسرائیل را تعلیق کند؟

اتحادیه اروپا از یک مبنای حقوقی، یک سازوکار صریح معاهده‌ای و اظهاراتی کم‌سابقه و روشن از سوی نخست‌وزیر خود اسرائیل درباره رفتاری که مستقیماً منافع اتحادیه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، برخوردار است.
گربه‌های خوش‌بختِ خیابانی ما!
سایت هم میهن

گربه‌های خوش‌بختِ خیابانی ما!

به نظر می‌رسد علاقه خاص رسانه‌های دیداری و شنیداری و نوشتاری اصول‌گرایان به اخبار محدود کننده ولو درباره گربه خیابانی باشد از فقدان اعتماد به نفس کافی در اقناع افکار عمومی ناشی شود.
پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟
سایت اقتصادنیوز

پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟

اقتصادنیوز: به نظر می‌رسد چشم‌انداز دموکراسی در ونزوئلا رو به بهبود باشد. علتش هم این نیست که ترامپ یک‌دفعه به این موضوع علاقه‌مند شده باشد. به این دلیل است که به وزیر امور خارجه، مارکو روبیو، که واقعاً به فکر پایان دادن به دیکتاتوری‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین است، اختیارات نسبتاً گسترده‌ای داده تا از نفوذ عظیم آمریکا در پیگیری آن هدف استفاده کند.
اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد
سایت صفحه اقتصاد

اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد

نایب‌رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق بازرگانی با تأکید بر اینکه سیاست «پول‌پاشی» راه‌حل پایدار برای حمایت از معیشت نیست، گفت در شرایط محدودیت منابع باید به جای جبران کامل تورم برای همه خانوارها، از سقوط حداقل استاندارد زندگی دهک‌های پایین جلوگیری کرد و ارز موجود را به غذا، دارو، نهاده‌های حیاتی، مواد اولیه و قطعات ضروری اختصاص داد.
کارزار طرد اقتصادی ایران چگونه چین را هدف قرار گرفته است؟ | الجزیره: غرور قبل از سقوط می آید و امروز هیچ دولتی مغرورتر از دولت آمریکا نیست | دولت‌های جهان کورکورانه به دنبال آمریکا و به سمت فاجعه نخواهند رفت
سایت اقتصادنیوز

کارزار طرد اقتصادی ایران چگونه چین را هدف قرار گرفته است؟ | الجزیره: غرور قبل از سقوط می آید و امروز هیچ دولتی مغرورتر از …

اقتصادنیوز: کشورها، به طور قابل پیش‌بینی، از تسویه حساب با دلار آمریکا دور می‌شوند و میزان نگهداری خود از اوراق خزانه آمریکا را در ذخایر ارزی خود کاهش می‌دهند. آن‌ها همچنین به مدل‌های هوش مصنوعی چینی با وزن‌های باز روی می‌آورند تا نیازهای هوش مصنوعی خود را با یک دهم هزینه مدل‌های بسته آمریکایی برآورده کنند.