قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

حضور حماسی مردم، اقتدار دیپلماسی کشور در مذاکرات را تضمین می‌کند

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور هوشمندانه و حماسی ملت در عرصه‌های گوناگون، به‌عنوان اصلی‌ترین مؤلفه قدرت ملی، پشتوانه‌ای راهبردی برای دستگاه دیپلماسی کشور در مسیر پیگیری منافع کلان و دریافت امتیازات بین‌المللی است.
 حضور حماسی مردم، اقتدار دیپلماسی کشور در مذاکرات را تضمین می‌کند

رمضان رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، ضمن تبیین نقش تعیین‌کننده حضور مردم در صحنه‌های مختلف اظهار کرد: حضور حماسی ملت در میدان‌های مختلف، همواره اصلی‌ترین پشتوانه تیم دیپلماسی برای صیانت از منافع ملی و دریافت امتیازات شایسته در معادلات بین‌المللی بوده است.

وی افزود: پیوند ناگسستنی میان میدان و دیپلماسی، نه‌تنها ضامن خنثی‌سازی توطئه‌های بیگانگان برای ایجاد شکاف در امنیت ملی است، بلکه با تقویت قدرت چانه‌زنی جمهوری اسلامی در عرصه‌های بین‌المللی، بستر لازم را برای تحقق اهداف کلان کشور در گفت‌وگوهای راهبردی با طرف‌های غربی فراهم می‌آورد. نقش راهبردی حضور مردم در حفظ انسجام ملی و امنیت

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، ضمن تبیین نقش تعیین‌کننده حضور مردم در صحنه‌های متعدد، تصریح کرد: حضور حماسی ملت در میدان‌های مختلف، همواره اصلی‌ترین پشتوانه تیم دیپلماسی برای صیانت از منافع ملی و دریافت امتیازات شایسته در معادلات بین‌المللی بوده است. این هم‌افزایی، همان راهبردی است که تمام پیروزی‌های جمهوری اسلامی را از بدو انقلاب تاکنون رقم زده و در بزنگاه‌های تاریخی، دشمنان را در دستیابی به اهدافشان ناکام گذاشته است.

رحیمی با یادآوری وقایع اخیر و تأکید بر تاب‌آوری ملی گفت: صبر و استقامت مردم در برابر فشارهای بیرونی، تاب‌آوری کشور را در مقاطع حساس افزایش داد؛ به‌ویژه در روزهای اخیر که دشمنان تلاش داشتند با فراخوان‌های متعدد در مناسبت‌های خاص، امنیت عمومی را مختل کنند، حضور هوشمندانه مردم در صحنه، تمام این توطئه‌ها را با شکست روبه‌رو کرد و نشان داد که کشور حتی در پیچیده‌ترین شرایط، با تکیه بر بدنه اجتماعی خود به بهترین شکل اداره می‌شود. اتحاد میدان و دیپلماسی؛ ضامن موفقیت در گفت‌وگوهای راهبردی

نماینده مردم اصفهان در مجلس با تأکید بر لزوم حفظ انسجام میان مردم، نیروهای مسلح و دستگاه دیپلماسی بیان کرد: امروز سیاست خارجی کشور به‌طور کامل هماهنگ با خواست و آرمان‌های ملت حرکت می‌کند، این اتحاد برای موفقیت در گفتگوها و توافقات تعیین‌کننده است؛ چراکه حضور فعال مردم در صحنه، به‌طور مستقیم قدرت چانه‌زنی کشور را افزایش داده و بستر لازم را برای دریافت امتیازات گره‌گشا فراهم می‌آورد.

رحیمی توضیح داد: مردم باید اطمینان …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1405 / بازار خودرو در انتظار سیگنال جدید + جدول
سایت تجارت نیوز

قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1405 / بازار خودرو در انتظار سیگنال جدید + جدول

قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.
 خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟
سایت جهان صنعت نیوز

خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟

خودروهای کارکرده یک‌بار دیگر در آستانه ورود به بازار ایران قرار گرفته‌اند. خبری که اگرچه در نگاه اول از یک تصمیم تازه حکایت دارد، اما روایت مسئولان نشان می‌دهد ماجرا چندان تازه نیست.
 بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند
سايت نبض بورس

بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند

عرضه اولیه گروه پتروشیمی تابان فردا با نماد «تابان» در حالی در برنامه بازار سرمایه قرار گرفته که این رویداد می‌تواند برای سهامداران ومهان اهمیت ویژه‌ای داشته...
 پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | بازارها روی موج بلاتکلیفی | ورود طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار
سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | بازارها روی موج بلاتکلیفی | ورود طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار

اقتصادنیوز: بازار در آستانه آخرین روز معاملاتی هفته با ادامه افزایش در معاملات پشت‌خطی وارد فاز تازه‌ای شد؛ دلار در کریدور ۱۹۰ هزار تومان ماند، طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار صعود کرد و سکه امامی نیز به ۱۹۷ میلیون تومان رسید.
 هزینه پنهان جنگ آمریکا علیه ایران؛ بیمه کشتی‌ها چند برابر شد
سایت اقتصاد معاصر

هزینه پنهان جنگ آمریکا علیه ایران؛ بیمه کشتی‌ها چند برابر شد

بازارهای بیمه دریایی در پی ناامنی‌های اخیر در تنگه هرمز و باب‌المندب، وارد مرحله جدیدی شده‌اند. این روند منجر به جهش نرخ‌های «ریسک جنگ» شده، صرفه اقتصادی ترا...
 آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد
روزنامه شرق

آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.
 نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده
سایت اکوایران

نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت و مواد خام می‌توانند برای کشورهای صادرکننده منبع ثروت باشند، اما اگر درآمدهای حاصل از رونق کالاهای پایه درست مدیریت نشوند، همین منابع به منشأ بی‌ثباتی اقتصادی تبدیل می‌شوند. بر اساس گزارش بانک جهانی، حدود دو سوم اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه و ۹۰ درصد کشورهای کم‌درآمد به صادرات کالاهای پایه وابسته‌اند. در این اقتصادها، افزایش قیمت نفت، فلزات و سایر کامودیتی‌ها معمولاً درآمد دولت و مخارج عمومی را بالا می‌برد؛ اما با سقوط قیمت‌ها، دولت نیز ناچار به کاهش هزینه‌ها می‌شود. نتیجه، سیاست مالی «موافق چرخه» و تشدید نوسانات اقتصادی است.
 رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد
سایت صدای بورس

رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران از صدور رأی بدوی به نفع این شرکت در پرونده دعوی علیه بانک توسعه تعاون خبر داد.