قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

وزیر علوم: ۹۵ درصد خوابگاه‌های آسیب‌دیده دانشگاه شهید بهشتی بازسازی شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به آسیب جدی ۶ بلوک خوابگاهی دانشگاه شهید بهشتی در جریان جنگ رمضان، گفت: ۹۵ درصد پروژه بازسازی شده و بیش از ۴۰۰ اتاق با ظرفیت بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ دانشجو برای بهره‌برداری آماده می‌شود.
 وزیر علوم: ۹۵ درصد خوابگاه‌های آسیب‌دیده دانشگاه شهید بهشتی بازسازی شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین سیمایی امروز _یکشنبه بیست‌وپنجم مرداد_ در بازدید از روند نوسازی خوابگاه‌های آسیب‌دیده در جنگ رمضان اظهارکرد: دشمن وقتی در جنگ جوانمردانه شکست می‌خورد و احساس ناکامی می‌کند، وحشی‌تر می‌شود و به کارهایی متوسل می‌شود که در عرف اخلاق و حقوق بین‌الملل ممنوع است؛ یعنی هدف قرار دادن مجموعه‌های غیرنظامی و غیرنظامیان.

وی افزود: شنیع‌تر و زشت‌تر از همه این است که دانشگاه، نهاد علم، دانشجو، پژوهشگر و محقق هدف قرار بگیرند. آزمایشگاه لیزر دانشگاه شهید بهشتی از نقاطی بود که مستقیماً مورد هدف حمله آمریکا و اسرائیل قرار گرفت.

وزیر علوم ادامه داد: ۶ خوابگاه و ۶ بلوک در دانشگاه شهید بهشتی که ظرفیت بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ دانشجو را دارد نیز آسیب جدی دیده است، اما با همه این مسائل، وضعیت خوابگاه‌ها بهتر از قبل از جنگ می‌شود.

سیمایی افزود: ۹۵ درصد پروژه بازسازی خوابگاه‌ها انجام شده و بقیه اقلام که شامل موکت، در و پنجره است نیز عمدتاً خریداری شده و فقط باید نصب شود. …




 اخبار جدید

 ریاضی‌دانان؛ دشمن هوش مصنوعی
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ریاضی‌دانان؛ دشمن هوش مصنوعی

دنیای اقتصاد: ۲۵ تن از برجسته‌ترین ریاضی‌دانان جهان با انتشار نامه‌ای سرگشاده هشدار داده‌اند که رقابت آزمایشگاه‌های هوش مصنوعی برای پیشی گرفتن از یکدیگر در حل مسائل مشهور ریاضی، می‌تواند فعالیت فکری و پژوهشی ریاضی‌دانان را تهدید کند. تمامی امضاکنندگان این نامه برنده مدال فیلدز، معتبرترین جایزه دنیای ریاضیات هستند.

 انویدیا سرمایه‌گذار اصلی آنتروپیک می‌شود؟
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

انویدیا سرمایه‌گذار اصلی آنتروپیک می‌شود؟

دنیای اقتصاد: دو فرد مطلع به رویترز گفتند که شرکت آنتروپیک در حال مذاکره است تا انویدیا را به عنوان سرمایه‌گذار اصلی وارد فرآیندی کند که می‌تواند به بزرگ‌ترین عرضه اولیه سهام در تاریخ تبدیل شود. به گفته این افراد، آنتروپیک به دنبال جذب سرمایه‌ای تا سقف ۱۰۰‌میلیارد دلار است که می‌تواند ارزش این استارت‌آپ هوش مصنوعی را به حدود ۲ تریلیون دلار برساند. یکی از منابع افزود که انویدیا در حال بررسی سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰‌میلیارد دلار در این عرضه اولیه است. آنها با تاکید بر محرمانه بودن مذاکرات و درخواست عدم افشای نامشان، خاطرنشان کردند که این برنامه‌ها همچنان در مرحله گفت‌وگو هستند و ممکن است تغییر کنند.

 خسروپناه: سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

خسروپناه: سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به طرح سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ گفت: این طرح نیازمند بازنگری و ارائه یک ماده واحده جامع و کامل است.

 انقلاب بزرگ در بازی‌سازی
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

انقلاب بزرگ در بازی‌سازی

شرکت سازنده پلتفرم محبوب بازی روبلاکس (Roblox) در کنفرانس سالانه توسعه‌دهندگان خود (RDC) از مجموعه‌ای از قابلیت‌های جدید رونمایی کرد؛ ابزارهای تازه برای ساخت بازی، قابلیت‌های گسترده‌تر برای شخصیت‌های غیرقابل‌بازی (NPC) و امکان عرضه بازی‌ها روی پلتفرم‌های مختلف، از جمله وب. این شرکت همچنین از راه‌اندازی «روبلاکس کارت» و «روبلاکس ولت» ویژه سازندگان خبر داد.

 اگر برنامه‌نویس‌ها یک روز اعتصاب کنند چه می‌شود؟
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

اگر برنامه‌نویس‌ها یک روز اعتصاب کنند چه می‌شود؟

در جهانی که ربات‌ها برای قانون‌گذاری تظاهرات می‌کنند و مدل‌های زبانی مسائل حل‌نشده‌ی ریاضیات را در چند ساعت حل می‌کنند، هنوز هم این انسان‌هایی نشسته پشت صفحه‌کلیدها هستند که تصمیم می‌گیرند این قدرت چگونه به کار گرفته شود و کجا محدود شود!

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026