
منصور شیشه فروش در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: طی روز گذشته در پی شکستگی خط انتقال فاضلاب با قطر ۵۰۰ میلیمتر و نشت فاضلاب در خیابان نشاط، حفرهای به عرض چهار متر، طول پنج متر و عمق حدود پنج متر در این خیابان ایجاد و منجر به نشست قسمتی از آن شد.
وی افزود: پس از ۲۴ ساعت تلاش عوامل شرکت آب و فاضلاب با همکاری شهرداری و نیروهای قطار شهری، تردد در این مسیر به حالت اول بازگشت و عملیات ایمنسازی انجام شد. در این عملیات، حدود ۱۲ متر از لوله فاضلاب تعویض و پرسازی محل حادثه توسط نیروهای قطار شهری صورت گرفت و پلیس راهور نیز به مدت ۲۴ ساعت محدودیتهای ترافیکی اعمال کرد تا شهروندان برای تردد از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: برای ساعاتی، آب منطقه حادثه قطع شده بود که به سرعت مشکل رفع شد، همچنین امروز شبکههای برق، گاز و مخابرات نیز برای لحظاتی قطع شد تا عملیات ایمنسازی به طور کامل انجام شود.
شیشه فروش ادامه داد: این حادثه که ظهر روز گذشته رخ داده بود، اولین …












